Kan ikke blive af med dem! Bliver ved med at sende forslag som jeg absolut ikke er interesseret i! Virker alene interesseret i at man skal betale flere måneders "samtale" med deres klienter, som man... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Care.com förmedlar tjänster (säger de i alla fall) och gör det omöjligt att säga upp sitt medlemsskap och drar automatiskt pengar från ditt kort vare sig du vill eller inte. Det står att du kan ta bor... Ver mais
Jeg oprettede en profil - gratis - når jeg ville verificere min email kom jeg straks hen på en betalings side om at blive premium medlem ! og betale etc. 70 kr. pr måned. Hvis man betaler for at b... Ver mais
A empresa respondeu
Vi tegnede Premium abonnement i oktober 2020 og afmeldte 14 dage senere og tænkte alt var i skønneste orden. De sender os ingen bekræftelse på at abonnementet er udløbet og de trækker stadig pe... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
På Care.com kan medlemmer finde hjælp eller søge job indenfor børnepasning, lektiehjælp, ældrepleje, dyrepasning, handicaphjælp og hus og have
Informações de contato
Rotherstr. 19 , 10245 , Berlin
- infodk@care.com
- dk.care.com
Fake opgaver
Fake opgaver, fake profiler, fup og svindel !
uden du har givet tilladelse har du en profil og care.com autogenererer tekster til dine opgaver og profil i håb om det passer - og så starter pengemalkemaskinen....
Tilføjelse efter svar: Det er løgn!

Henvendelse Care.com 2017-08-14-9902142
Hej care.com.
Det passer ikke, Björn, mit abonnement var til kun januar måned jeg kunne ikke gøre mere på sitet og efter jeg har ikke været på sitet i øvrigt. Du trukket beløbet i juli 2017.
Man skal virkelig passe på care.com, garanteret bliver snydt
Henvendelse Care.com 2017-08-14-9902142
Jeg brugte i begyndelsen af januar 2017 care.com og betalte. Simpelthen dårlig oplevelse og fake profiler. So glemte alt om den. Lige pludselig ugen før fik jeg besked fra banken at det er bliver trukket kr. 299 fra min konto uden nogen tilladelse fra mig. Kontaktede virksomheden igennem hjemmesiden, da det er hverken telefon nummer eller lignende oplysninger på hjemmesiden.
Jeg har flere gang henvende mig vedr sagen men intet svar. Det er simpelthen uacceptabel.
Jeg klager straks til forbrugerstyrelsen.
.........
Mail fra care.com d.19.08.2017.
Jeg kan ikke forstå, at det er tilladte ifg købeloven.
Fra care.com
Når du tegner medlemsskab hos os, er dette et fortløbende medlemsskab - dette accepterer du ved oprettelse ved at klikke ja - 2 gange.
Jeg har nu opsagt dit abonnement - du får en email der bekræfter dette.
Jeg har desværre ikke mulighed for at refundere dig det betalte beløb.
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.
Med venlig hilsen,
Björn

Fup?
En ting, er at det er et fortløbende abonnement, det havde jeg læst i betingelserne, men konceptet virker bare ikke. Jeg søger hushjælp og jeg har skrevet til en del, og ikke en eneste har svaret mig. Alligevel skriver care om ansøgernes profiler, at de har 100% svarrate og svarer indenfor et par dage, ved nogle jeg ved det ikke passer på. Man kan heller ikke søge på f.eks. postnummer, eller sprog. Flere har med en standardansøgning søgt mit opslag, men når jeg svarer, er der ikke noget tilbagesvar. Jeg mistænker care, for selv at sende lidt ekstra rundt, så man føler man får noget for pengene. Jeg har i hvert fald ikke meget fidus til dem...!

Øv øv
Jeg skrev mig ind 2014 på en medlemskab jeg ikke var klar over blot blev fornyet. Min konto har ikke været brugt siden 2014, og dermed ikke været aktiv. Jeg har aldrig modtaget (i 3år!) en eneste mail fra Care, blot er penge hevet fra min konto. Det er selvfølgelig pinligt at jeg midt i ulykkelige omstændigheder ikke opdager overgreb på kontoen...men det er virkeligt en ringe virksomhed der ikke informerer sine kunder. Jeg ser andre har lignende erfaring.

Resposta da Care.com
Helt igennem ufattelig ringe service
Helt igennem ufattelig ringe service - jeg kontaktede kundeservice 2 gange og bad dem ringe mig op, da jeg havde nogle spørgsmål inden tilmelding. Jeg hørte ikke fra dem - glad for at jeg ikke fik betalt :-( For at svare en person skal man betale for en hel måned - pris: 290 kr - latterligt :-(

1 stjerne er en stjerne for meget
Care.com er blevet en helt igennem lusket hjemmeside. Jeg er forarget.
Før i tiden benyttede jeg Care.com og fik herigennem skabt mig et par kontakter, som jeg passede dyr for.
Nu er jeg der, hvor jeg godt ville skabe nye kontakter. Jeg går ind og opdager så, at det nu koster penge at henvende sig til dem, som mangler hjælp. Det synes jeg selvfølgelig er lidt ærgerligt, men fair nok.
Jeg betaler pengene og går i gang med at lede efter jobopslag. Her opdager jeg, at Care.com på forhånd har udvalgt for mig, hvilke jobs jeg må ansøge. Det betyder, at jeg kan søge 5 jobs. Før i tiden kunne man søge ALLE jobs på hjemmesiden.
Jeg skriver til kundeservice og spørger, om det kan passe, at man skal betale for at henvende sig og om det kan passe, at de vælger hvilke jobs jeg kan søge. Jeg får hurtigt svar, men til gengæld bliver jeg blot henvist til betingelserne. I betingelserne står der INTET om disse to forhold.
At ikke engang kundeservice kan svare ærligt, viser jo, at systemet med vilje er lavet uigennemskueligt og kundeservice har fået at vide oppefra, at de ikke må besvare spørgsmål.
Jeg er så vred over, at jeg har betalt de 99 kr. Ikke fordi det er mange penge, men fordi jeg har støttet en omgang klamphuggeri.

Fanget!!!
Når du først har trykket på tasterne til dette firma kan du på ingen måde trække dig tilbage, de har ikke en skid styr på noget og vil ikke anbefale care.com til at finde en hjælper som ikke skriver tilbage...

Resposta da Care.com
Fuldstændig uacceptabel kundeservice og masser af fejl i systemet.
Meldte mig til care.com. Jeg fik godt nok mange ansøgninger, men 2-4 emails for hver ansøgning. Jeg henvendte mig om problemet - ingen svar. For ikke at skulle betale for mere end en måned, skrev jeg og bad om at mit abonnement blev afsluttet ved PERIODENS UDGANG. Det resulterede i at de slettede mit abonnement dagen efter - hvorved jeg ikke kan kommunikere med de ansøgere der har henvendt sig. Jeg har skrevet flere gange til kundeservice og det tager mere end 24 timer før de svarer. De har nu 2 gange misforstået hvad problemet er, hvilket vil sige at jeg kan vente min. 48 timer før jeg MÅSKE for løst problemet.
For en service der tager knap 300 om måneden er det simpelthen befængt med for mange fejl og dårlig service.
Og nu har de lige svaret - ca. 6 måneder efter min anmeldelse. Det er flot!!

Automatisk forlængelse af medlemsskabet
Servicen fejler ingenting, men jeg bliver groft indigneret over at medlemsskabet automatisk forlænges og at der trækkes 300 kr uden jeg bevidst har accepteret det. Care.com skriver det ret tydeligt i deres almindelige vilkår, men hvor mange tager sig tid til at læse dem!? De ved det og udnytter det.

oprette profil
Har forsøgt flere gange at oprette en profil
Men dette er ikke muligt
Den laver fejl hele tiden
Kan ikke klikke på det link den så kommer op med at man skal hvis man oplever problemer

Hurtig hjælp
Jeg fik hurtig og effektiv hjælp til det jeg søgte

FUSK
Jeg har i 2014 haft en annonce på care.com. Siden er jeg hver måned blevet hævet 225 kr. selv om annoncen er blevet slettet. Jeg har hverken fået meddelse eller mail om det, så det må da kaldes bondefangeri, og er lige en sag for KONTANT på TV.
Tak for svar, men nej jeg er aldeles ikke tilfreds. Jeg har spurgt kundeservice om hvordan den tilbudte refusion er beregnet og har intet hørt.
-----OPDATEING D. 4.6.2016 ---------------
Jeg har idag modtaet følgende mail fra dk.care.com:
Hej Per,
Tak for din henvendelse.
Vi er glade for at se, at det lykkedes dig at finde en passende hundesitter fra vores platform i dit nærområde. Vi er dog kede af at høre, at du derudover ikke har været tilfreds med andre aspekter af vores service.
Med hensyn til din bekymring omkring abonnementsordningen med automatisk fornyelse bruger du ordene ‘svindel’ og 'misbrug'. Dette kan vi ikke nikke genkendende til. Vi gør opmærksom på abonnementsordningen på vores medlemskaber flere steder, både før og efter købet:
- I selve betalingsprocessen gør vi opmærksom på abonnementsordningen to gange inden købet bliver foretaget.
- I bunden af den velkomst e-mail, du vedhæfter, er det anført, at ”Regningen på 290,00 kr vil blive opkrævet tilbagevendende.”
- I din indbakke skulle du meget gerne kunne finde en e-mail, der hedder ”Dit premium-medlemskab hos Care.com” i emnefeltet. I denne e-mail beskriver vi mere detaljeret, hvad fordelene ved et premium-medlemskab er. Yderligere er det anført, at ”Dit Premium-medlemskab forlænges automatisk indenfor den købte løbeperiode (abonnement), med mindre medlemskabet bliver opsagt senest 7 dage før næste løbeperiodes start.” Det er i denne e-mail også angivet, hvornår næste betaling finder sted. (e-mailen er vedhæftet)
- Det hele fremgår i de forretningsbetingelser, man bekræfter at have læst, inden købet foretages.
- Det fremgår i den printbare faktura, man kan tilgå via sin brugerprofil.
Din refusionen er beregnet ud fra det antal måneder, du har meddelt os, at du ikke har benyttet platformen, og procentdelen er det maksimale beløb Care.com har fastsat for refusion.
Jeg håber, dette skabte mere klarhed over, hvordan Care.com fungerer.
Vi stræber kontinuerligt efter at optimere alle processer og aspekter af platformen. Vi værdsætter din feedback og har derfor naturligvis refunderet højst mulige refusionssats.
Du er meget velkommen til at kontakte os igen, hvis der stadigvæk er uklarheder, eller der skulle være opstået yderligere tvivlsspørgsmål.
Med venlig hilesn
Katja
Jeg har netop svaret mailen således:Hej Katja
Tak for dit fine svar, som jeg ikke kan bruge til noget. Du kan ikke henvise til noget der står efterfølgende i diverse mail.
Efter samråd med min advokat, vil jeg gå videre med sagen. Jeg får formentlig ikke mine penge retur, men kan hjælpe andre med ikke at bruge dk.care.com, og havne i samme fælde som mig selv.
Mvh. Per Nielsen
Jeg håber I der også føler at denne virksomhed ikke spiller med åbne kort, efterfølgende vil medvirke hvis I bliver kontaktet at medierne.
God weekend.

Resposta da Care.com
Absolut ikke til at stole på
Jeg meldte mig ind, da jeg fandt en evt. barnepige til mine børn, som boede under en kilometer fra mit hjem. Jeg betalte for medlemskab udelukkende for at kontakte denne dame, - og det viste sig, hun boede 9 kilometer og iøvrigt ikke havde bil, så hun ville overhovedet ikke kunne hjælpe os, selvom hun virkede rigtig flink og havde de rette kvalifikationer. Jeg har klaget direkte til care.com. Care.com mener, at afstanden blot er en estimering ud fra postnummeret. Det er saftsuseme en skidt estimering, og det burde de gøre opmærksom på, INDEN man betaler! Jeg er skuffet og vred over at have smidt penge ud af vinduet.

Resposta da Care.com
Fantastisk nem måde at finde hjælp på, og det VIRKER!
Jeg skulle bruge en 14-dages rengørings hjælp, og det er det BEDSTE jeg nogenside har gjort! Fandt en helt igennem fantastisk pige til at hjælpe mig. Vil helt klart anbefale dk.Care.com til alle jeg kender :)

problemer med betaling
Jeg havde problemer med betaling til care.com. Jeg har modtaget en besked fra min bank, at to betalinger til care.com var foretaget med beløb og tidspunkt for transaktioner. Jeg spurgte care.com at tjekke det, fordi jeg har ikke godkendt faktisk begge betalinger. Jeg ønskede at læse betingelserne af webstedet og acceptere dem senere. Inden for 24 timer undersøgt care .com min sag og svarede med alle nødvendige oplysninger. Jeg er meget tilfreds med deres faglige adfærd og anbefale care.com til andre.

Det rene fusk !
Der bliver sendt beskeder rundt, som ansøgning, hvis hjemmesiden mener, at det er et godt job til dig. Jeg har fået utrolig mange henvendelser tilbage fra folk jeg ikke engang har sendt en ansøgning til eller andet. Jeg har ikke været på nogle uger og når jeg så logger på, er der flere henvendelser.. Utrolig frustrerende, især også for Dem som søger !! Det sætter samtidig også begge parter i en utrolig akavet situation. NO GO.

Bondefangeri
Man kan se brevet fra ansøger, men det koster kr. 290,- at læse brevet. Glem det :-(

Resposta da Care.com
Første fix er gratis. Herefter tager de r*** på dig
Du kan fint få lov at oprette et opslag, du bliver lagt ned af henvendelser og når du så vil til at svare på de mange henvendelser, så skal du betaler ved kasse 1.
290 kr. for en måned. dvs. 290 kr. for at få lov at svare på henvendelser.
Jeg er med på det er en forretning, men 290 kr. for at svare på et par henvendelser er tyveri ved højlys dag.
Og som om det ikke er nok, så bliver man tilmeldt et medlemsskab der automatisk fornyes, hvis man ikke huser at sige det op.
Det er ret tæt på at være direkte fusk.
-----------------------OPDATERING EFTER SVAR----------------
Som jeg skriver så er første fix gratis.
Det kan godt være at I mener I oplyser tydeligt om jeres betingelser, men jeres Trustpilot væg bærer tydeligt præg af at jeres brugere/kunder har en helt anden holdning.
Men siden hvornår er et firma begyndt at lytte til deres kunder.
Som jeg skrev er så er jeres priser fuldstændig uhørte.
290 kr. for et medlemsskab for en måned. Men for langt de fleste af jeres brugere er det medlemsskabet kun nødvendigt for at svare en person. Og dermed er det 290 kr. for ET enkelt svar.
Det er rent tyveri.
Jeres argument om at det er nødvendigt for at sikre sikkerheden er noget forbandet vrøvl. Det har intet med sikkerhed eller seriøsitet at gøre, det handler om ren profit. Hvilket også underbygges af, at det er et abonnement man køber og som man skal huske at framelde sig.
Der er et hav af løsninger der kan øge sikkerhed og tryghed, f.eks. CPR validering.
Jeres nuværende løsning er måske det mest useriøse man kan vælge at lave.
Jeg har ganske rigtigt en rigtig dårlig oplevelse med jeres side. Men heldigvis kunne jeg kontakte den person fra jeres side jeg gerne ville, via Facebook. Så jeg kunne heldigvis springe jeres useriøse pengegriske løsning over.

Resposta da Care.com
Svindel, og misbrug af folks tillid
Ville oprette et jobopslag, men gad ikke betale 280kr (eller noget derhenad) for dette - lukkede derfior browseren (efter naturlivis først at have udfyldt standard info for tilsidst at blive præsenteret for prisen).
Nu vælter det ind med jobsøgere som åbenbart (medmindre dette også er svindel) kan se og svare på min "annonce" - men jeg kan naturligvis ikke svare dem medmindre jeg betaler 280 kr/måned ..
Det er uforskammet!!!!

rigtig dårlig kunderservice!
min konto er bleved lukket ned uden at ijeg blev informeret først.
Grunden var at jeg havde en konto der søger en hjælper i stedet for en der søger et job.
alle mine annoncer er blevet slettet uden advarsel!
Dårlig service!

Resposta da Care.com
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.