dnd Fireprotect Avaliações 251

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Aan de hand van de reviews en nazoekwerk 7 rookmelders en een CO melder aangeschaft, waarvan 1 WIFI variant, zodat er ook een melding naar je mobiel wordt doorgestuurd als je bv. niet thuis bent.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op de site stond dat alles op voorraad was, maar uiteindelijk kreeg ik na een paar dagen een deellevering. Bij mail contact hierover gaf men aan dat de overige producten een dag later kwamen. Tevens a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goeie en snelle service. Had rookmelder afstand bediening en Co melder besteld. Deze werden snel bezorgd. Helaas werkte deze niet in combinatie met mijn oudere eerder aangeschafte rookmelders. Alles t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor ons een nieuw bedrijf maar met een aantrekkelijke aanbieding dus we hebben er 5 rookmelders besteld. Zeer snelle levering en het product ziet er goed en degelijk uit incl. een duidelijke handl... Ver mais

Detalhes da empresa

Goede Service

Goede Service. Staan je bij met raad en daad. Toppie

15 de janeiro de 2022

Resposta da dnd Fireprotect

Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. en u te vreden bent over onze service

Prima bedrijf

Prima rookmelders en koolmonoxide melder goede prijs en alles volgens afspraak geleverd

Resposta da dnd Fireprotect

Bedankt voor uw review dit stellen wij zeer op prijs.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Graag bij levering ook een Nederlandse…

Graag bij levering ook een Nederlandse handleiding toevoegen welke behoort bij de geleverde componenten.

Beste Aad
Hartelijk dank voor uw review. Wel jammer van de 4 sterren. Ik zag net in de mail dat wij u de Nederlandse handleiding hebben naar gestuurd.

Team D&D

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, snelle reactie op mail..gewoon super tevreden

Resposta da dnd Fireprotect

Hartelijk dank voor uw review wat fijn dat u tevreden bent.

De bestelde CO

De bestelde CO - melder was snelbinnen. Deze (geringe) investering geeft dezekerheid dat indien onze cv- ketel slecht functionerend wij op tijd gewaarschuwd worden. Uiteraard werkte de unit na installatie naar behoren. Dus doen!

3 de janeiro de 2022

Resposta da dnd Fireprotect

Hartelijk dank voor uw review wat fijn dat u tevreden bent over onze CO melder. Uiteraard geef de stille moordenaar geen kans

Bestellen promobox

Na mailcontact met D&D een link door gestuurd gekregen. Hiermee kon ik de juiste artikelen bestellen. Brandmelders en koolstofmeter 2 dagen later geleverd.

2 de janeiro de 2022

Resposta da dnd Fireprotect

Hartelijk dank voor uw review dit stellen wij zeer op prijs

Snel geleverd

Snel geleverd, ziet er tot nu toe, uitstekend uit

31 de dezembro de 2021

Resposta da dnd Fireprotect

Hartelijk dank voor uw review

Team D&D Fireprotect

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed en duidelijk bedrijf.

Ik werd er op gewezen dat wat ik had besteld niet met mekaar zou gaan werken.
Order gewijzigd en goede artikelen ontvangen.
Duidelijke service en snel!
Zeker voor herhaling vatbaar.

31 de dezembro de 2021

Resposta da dnd Fireprotect

Hartelijk dank voor uw review.
Wat fijn dat u tevreden bent over onze service

Toch goed opgelost

Alles goed verlopen maar helaas niet alle brandmelder kunnen activeren omdat geen beschrijving bij de melders waren hoe kan ik ze allemaal activeren

Bedankt voor uw review.
wat vervelend dat u problemen ondervindt met het koppelen.
zou u ons een mailtje kunnen sturen zodat wij u kunnen helpen en het probleem op kunnen lossen voor u

met vriendelijke groet

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Na dat ik het pakket in ontvangst…

Na dat ik het pakket in ontvangst kreeg.
Wat problemen met het koppelen van de rookmelder en co melder, contact gehad en toen lukte het wel.
Prima feedback gehad.
Ga zo door

Resposta da dnd Fireprotect

wij willen u bedanken dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. en wat fijn dat u tevreden bent over onze service

Top service!

Top service!

We hadden problemen met het installeren en koppelen van de set met WiFi rookmelder, een koolmonoxide melder en 3 extra rookmelders.
Prima begeleiding en keurig opgelost.

Beste Mirjam,

dankjewel voor uw review. wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service dat horen wij graag.

Prima rookmelders geleverd

Prima rookmelders geleverd, de eerste 10 jaar zit ik ‘gebakken’

hartelijk dank voor uw review wij zien u graag terug als klant over 10 jaar

Top service

zeer tevreden, reageren snel op de mail. ik had een probleem en dit is zeer snel en goed opgelost. heel tevreden.

8 de dezembro de 2021
Avaliação não solicitada

Beste Tom
Hartelijk dank voor uw review dit stellen wij zeer op prijs. wat fijn dat u tevreden bent Service staat bij ons voorop.

met vriendelijke groet
Team D&D

De 2 de bestelling in 1 keer goed

De 2 de bestelling in 1 keer goed. prima in orde. installatie wifi en koppeling ook zonder problemen

3 de dezembro de 2021

Resposta da dnd Fireprotect

Bedankt voor uw review wat fijn dat u zo tevreden bent over ons en onze producten.

D&D Fire-protect

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.