Aan de hand van de reviews en nazoekwerk 7 rookmelders en een CO melder aangeschaft, waarvan 1 WIFI variant, zodat er ook een melding naar je mobiel wordt doorgestuurd als je bv. niet thuis bent.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Op de site stond dat alles op voorraad was, maar uiteindelijk kreeg ik na een paar dagen een deellevering. Bij mail contact hierover gaf men aan dat de overige producten een dag later kwamen. Tevens a... Ver mais
Goeie en snelle service. Had rookmelder afstand bediening en Co melder besteld. Deze werden snel bezorgd. Helaas werkte deze niet in combinatie met mijn oudere eerder aangeschafte rookmelders. Alles t... Ver mais
Voor ons een nieuw bedrijf maar met een aantrekkelijke aanbieding dus we hebben er 5 rookmelders besteld. Zeer snelle levering en het product ziet er goed en degelijk uit incl. een duidelijke handl... Ver mais
Detalhes da empresa
- info@dnd-fireprotect.nl
- dnd-fireprotect.nl
As pessoas também visitaram
Gekoppelde RF en WiFi rookmelders
Door de RF koppeling gaan alle melders af, dus dat is ook fijn als er rook is in een ruimte waar je deze normaliter slecht hoort.
Heb ook de koppelservice bijbesteld, zodat ik ze alleen nog maar op hoefde te hangen. Maar de digitaal toegestuurde handleidingen waren ook duidelijk genoeg.
Minpuntje achteraf is, dat je wel een WIFI melding krijgt op je mobiel dat er rook is, maar niet ziet in welke ruimte dit is, omdat er maar 1 WIFI melder is en de overige 7 hieraan gekoppeld zijn. Ook de SmartLife app is erg summier. Je kunt niet via de app een test uitvoeren, of het alarm van de rookmelder(s) dempen of uitzetten.
Bij het testen bleek dat je het alarm alleen kan dempen op de melder die de rook detecteert of waarop je de testknop indrukt. Het indrukken van de andere melders annuleert het alarm niet. In mijn situatie zou dat lastig kunnen worden omdat twee melders op zo'n 6 meter hoogte hangen.
Snelle levering en eenvoudige installatie
De rookmelders werden snel geleverd en waren eenvoudig met elkaar te koppelen. Er is een duidelijke Nederlandstalige handleiding bij. Het enige minpuntje was dat ik wat extra gaatjes moest boren in de bevestigingsplaat om ze op de inbouwdoos van de vorige bedrade rookmelders te kunnen monteren.
Top service
Goede service het koppelen van de rookmelders lukte niet helemaal.
Moest ze terug sturen en hebben zij het voor me gedaan.
Perfect geregeld.
Echt prima rookmelders
Echt prima rookmelders. Heb ze nu 4 jaar en je hebt er echt plezier van. Zo nu en dan laten ze even van zich horen, vooral s nachts. Nu is het punt bereikt dat ze maar onterecht blijven afgaan. Het geinige is dat je ze hebt gekoppeld, dus dat ze dan allemaal afgaan. Ik heb ze uitgeblazen, uitgezogen. Niks helpt. Uit boosheid een maar beneden gegooid. Doet het nog. Een trap erop gegeven om ze maar definitief stil te krijgen. Gaan gewoon door. En nu, na een dag in een emmer water, werken ze alle 3 nog gewoon. Gelukkig is nu het geluid gedempt. Maar ze pingelen rustig door. Dus je kan zeggen wat je wil, het is wel een degelijk product! Jammer alleen dat ze zo irritant luid zijn, maar dat zal de bedoeling wel zijn. Al worden de kinderen er niet wakker van! En nu maar weer shoppen voor nieuwe!
Edit; De rookmelders maakten na anderhalve dag in de emmer met water nog gewoon geluid.. Dus zelfs na de bluspogingen bij een brand, vermoed ik dat de melders nog gewoon doortingelen! Toch na het onverwachte afscheid van de rookmelders, mis je op een gegeven moment toch wel het gevoel van veiligheid. Er zijn mij 3 nieuwe rookmelders toegestuurd. Echt keurig en snel opgelost en tot op heden zijn wij nog niet weer gestoord in onze nachtelijke uren. Zo'n stukje klantenservice verdient dan toch even upgrade van 4 naar 5 sterren!

Correcte en snelle afhandeling
Correcte en snelle afhandeling. Leuk, gratis melder er bij
Rookmelders
Ik had 4 koppelbare rookmelders gekocht ,snelle levering .
Duidelijke uitleg bij de spullen en makkelijk te monteren .
En een gratis rookmelder.
Helemaal top.
Helaas een week geen levering i.v.m. carnaval
Aangepaste review na contact met webshop.
Enige overblijvende minpunt was dat pas na het bestellen en betalen bekend werd gemaakt dat er een week niet geleverd werd i.v.m. carnaval.
Ook dit belooft de webshop in de toekomst anders aan te pakken.

Goede apparatuur en levering
Bestelling ging goed en levering na betaling binnen enkele dagen. Betaling via IDeal niet mogelijk. Wel aardig dat er een extra brandmelder als cadeau wordt meegegeven.

Nou gewoon goed
Snel en volgens afspraak geleverd
net als vorige keren goed
net als vorige keren goed, snel, en netjes geholpen, producten als verwacht, prettige communicatie
Goede rookmelders
Goede rookmelders in dit geval waar ik al ervaring mee heb.
Prijs is goed
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.