Op alle vlakken perfecte service. Late namiddag besteld. Direct bericht dat alles genoteerd werd. Volgende dag Track and trace. Nog volgende dag afgeleverd aan huis. Waarom zou ik dan geen 5 sterren g... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Update na 1 ster(16-02-2026): Inmiddels order ontvangen. Blijkbaar een fout in hun systeem. Ontevreden over de service en levering. Op 30 januari via Bol.com bij Dobeno de Leifheit 55511 Powerc... Ver mais
Waar blijft mijn bestelling...deel 2 is nooit geleverd en geen reactie bij mailverzoek. Bestelling is inmiddels 2 weken geleden geplaatst (25 Aug) voor artikel dat binnen 3tot5 dagen binnen zou zijn... Ver mais
6 lichtsnoeren die gekoppeld konden worden besteld. 6 gekregen in verschillende kleuren. kwam er pas achter toen ze al aan het huis hingen en allemaal tegelijk aangingen. ook de vermelding dat de... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
DOBENO biedt een zeer ruim assortiment met meer dan 30.000 verschillende producten in categorieën als wonen, sport, elektronica, gezondheid, boeken en nog veel meer. En dit van maar liefst 500 topmerken! Het maakt niet uit of je speelgoed of keukengerei koopt; DOBENO zorgt ervoor dat het snel, goedkoop en goed verpakt bij jou bezorgd wordt!
Informações de contato
Holanda
- dobeno.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Backorder werd super snel geleverd
Backorder werd super snel geleverd. Melding keurig verwerkt.
Vriendelijk communicatie. Ik beveel dit bedrijf aan.
Hartelijke dank voor de SUPER snelle…
Hartelijke dank voor de SUPER snelle levering. Jullie hebben niets overdreven. We hadden een cadeau besteld op het laatste moment .
Jullie zeiden voor 3 uur besteld morgen thuis.Wij hebben de bestelling om 2.45 gedaan en het cadeau was voor onze dochter die op de volgende dag jarig was.Het cadeau werd de volgende dag om 9 uur afgeleverd. Dank u wel Dobeno.gr van een zeer tevreden klant
binnen 2 tot 5 dagen zou mijn…
binnen 2 tot 5 dagen zou mijn bestelling worden geleverd, maar ik heb pas 1/3 ontvangen en heb voor de rest nog niets vernomen wanneer levering wel plaatsvind
Schommel die verkeerd was geregen heb…
Schommel die verkeerd was geregen heb ik een klacht voor ingediend.
ik heb contact opgenomen en zij vertelde mij dat ik de schommel mocht houden,
Op tijd en precies wat ik had besteld
snelle en duidelijke service.
Snelle levering.
Goed service
Ik had een spel gekocht. Deze was in eerste instantie niet compleet. Netjes de missende onderdelen achteraf ontvangen.
Ik kan er een heel verhaal van…
Ik kan er een heel verhaal van maken...... maar het is kort en krachtig:
snel en goed geleverd.
alles klasse
Alles zoals gemeld prima verlopen
Producten exact wat geadverteerd werd
Producten exact wat geadverteerd werd.
Zeer snelle levering en intact

Resposta da Dobeno
Correcte levering .Op tijd zoals…
Correcte levering .Op tijd zoals afgesproken.
Fijne service
Niet tevreden maar keurig bewijs…
Niet tevreden maar keurig bewijs gekregen om hem terug testuren
Supergoede service
Levering duurde een paar dagen, maar service n.a.v. een vraag over het product was supersnel. Helemaal tevreden.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.