Ik ben erg tevreden over dit kussen. Het voelt lekker zacht aan, maar is tegelijkertijd stevig genoeg om mijn hoofd en nek goed te ondersteunen. Door de driekamerconstructie krijg je het comfort van d... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Een Vandyck-dekbed besteld dat volgens de website binnen twee dagen geleverd zou worden. Na contact met de klantenservice kreeg ik pas na vijf dagen een reactie: de vermelde leverdatum bleek niet t... Ver mais
Ik slaap weer zo heerlijk op dit kussen. Ik heb van mijn vorige 'Ducky' ook heel veel én lang plezier gehad. De keuze om dus weer dit kussen (Castella Ducky Dons driekamer boxkussen) aan te schaffen,... Ver mais
Ruime keuze. Aanvullende videos helpen de keuze te vergemakkelijken. Gekozen voor een medium donskussen van het eigen merk. Binnen een dag keurig netjes verpakt geleverd. Geen spijt van mijn keuze. Ku... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Ariënsplein 1, 7511JX, Enschede, Holanda
- info@donskussen.nl
- donskussen.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 60% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Snelle service en goede kwaliteit…
Snelle service en goede kwaliteit kussens. Ook de uitleg op de website is verhelderend voor het maken van de juiste keuze.

Uitstekend 140x220 100% eendendons 4 seizoenen dekbed
Correcte informatie op de website, snelle orderverwerking en bezorging de volgende dag.

Helemaal super
We hebben nu 1 van de dekbedden in gebruik
Het bevalt zeer goed
We zijn er erg blij mee
We hadden ook een dekbed van van Dijck (Astra)
Na 20 jaar was deze aan vervanging toe
De levering was ook zeer snel
Wij zijn over jullie zeer tevreden

Topservice bij donskussen.nl
Een topdekbed van eendendons voor een top prijs. Ik bestelde een tweedekans dekbed maar omdat deze op dat moment niet leverbaar bleek te zijn, kreeg ik in plaats daarvan een nieuwe! Wat een service: dankjewel Donskussen.nl!!

TOP kwaliteit
Super kwaliteit! Alles snel en binnen 24h thuis! TOP product en TOP service!

snel bezorgd
snel bezorgd. goede prijs en kwaliteit. kundig advies op de website.

Resposta da Donskussen.nl
Netjes op tijd geleverd en goed en…
Netjes op tijd geleverd en goed en hygiënisch ingepakt.

Lekker kussen
Lekker kussen, goed stevig en op tijd geleverd

Tevreden
duidelijke omschrijving op de website. snelle levering en vriendelijk geholpen via de mail.

goede keuze
goede, snelle, heldere service.
4 seizoenen dekbed geeft enkel en dubbel een lekker gevoel.

De Donskussen slaapt heerlijk
De Donskussen slaapt heerlijk
en geen nek of rugklachten
sta smorgens fit op
echt top

Resposta da Donskussen.nl
Ik had heel veel nekklachten door op…
Ik had heel veel nekklachten door op een oud kussen te slapen
Nu geen nekklachten meervenkel nog wat wennen aan de hoogte
Het donskussen is redelijk wat hoger dan mijn vorige kussen maar ik slaap nu 9 op 10 keer gans de nacht door

Resposta da Donskussen.nl
Mooie kwaliteit én van recyclede veren
Mooie kwaliteit én van recyclede veren, super blij mee!

Resposta da Donskussen.nl
Vlotte levering + uitstekende kwaliteit !
Donskussen.nl verdient de Prijs voor Uitmuntendheid. Punt.
💙🤍❤️

Fijn dekbed
Fijn dekbed, had voor mijn persoonlijke wens iets zwaarder mogen zijn

Resposta da Donskussen.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.