Donskussen.nl Avaliações 419

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben erg tevreden over dit kussen. Het voelt lekker zacht aan, maar is tegelijkertijd stevig genoeg om mijn hoofd en nek goed te ondersteunen. Door de driekamerconstructie krijg je het comfort van d... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Een Vandyck-dekbed besteld dat volgens de website binnen twee dagen geleverd zou worden. Na contact met de klantenservice kreeg ik pas na vijf dagen een reactie: de vermelde leverdatum bleek niet t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik slaap weer zo heerlijk op dit kussen. Ik heb van mijn vorige 'Ducky' ook heel veel én lang plezier gehad. De keuze om dus weer dit kussen (Castella Ducky Dons driekamer boxkussen) aan te schaffen,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ruime keuze. Aanvullende videos helpen de keuze te vergemakkelijken. Gekozen voor een medium donskussen van het eigen merk. Binnen een dag keurig netjes verpakt geleverd. Geen spijt van mijn keuze. Ku... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

419 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 60% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Top product

Helemaal top

12 de fevereiro de 2026

Resposta da Donskussen.nl

Bedankt voor je review, goed dat het bevalt Anita :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was op zoek naar een specifiek donskussen

Ik was op zoek naar een specifiek donskussen. Hij was hier te koop als tweedekansje. Heb het besteld en het kussen kwam een dag later al. Zo goed als nieuw. En ik slaap er heerlijk op.

17 de fevereiro de 2026

Resposta da Donskussen.nl

Wat fijn dat je zo geniet van een tweedekansje. Bedankt voor het delen :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kende de website niet en was aan het…

Kende de website niet en was aan het begin huiverig, toch besteld en zeer tevreden. Heb na veel twijfelen (ivm hygiëne) een Tweedekans donsdeken gekocht en deze werd/was eerst professioneel gereinigd en kwam aan alsof deze nieuw was. Zeer tevreden over de verzending en zal zeker nogmaals bestellen.

17 de janeiro de 2026

Resposta da Donskussen.nl

Goedemiddag, bedankt voor je mooie review. Fijn dat het dekbed goed bevalt.

Zeker waar voor je geld

De levering duurde een paar weken, maar dat weet je van tevoren. Mijn dekbed is heerlijk, precies wat ik had verwacht. Heb er lang voor moeten sparen maar ben er ontzettend blij mee!

30 de janeiro de 2026

Resposta da Donskussen.nl

Goedemiddag, bedankt voor het delen van je ervaring. Wat tof dat het dekbed goed bevalt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het produkt was in orde

Het produkt was in orde, maar de manier van reviews pushen niet.
Ze doen er duidelijk alles aan om slechte reviews te vermijden. De "tevreden" knop gaat naar trustpilot, de "ontevreden" link naar hun eigen website. Dat hebben ze liever niet dat je dat de wereld vertelt.

23 de janeiro de 2026

Resposta da Donskussen.nl

Hi Jan, bedankt voor je beoordeling. Vind je dit echt een terechte beoordeling? Het is blijkbaar alles of niks, geen ruimte voor nuance. Je bent blij met het kussen en het is op tijd geleverd, maar alleen de manier van reviews vragen staat je niet aan. Dat klopt, we ontvangen graag feedback van klanten. Of ze nou tevreden zijn of niet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige kwaliteit en super service

Buiten dat het heerlijke kussens zijn (Dons & natuurlatex kussen Prestige stevig) en de gewatteerde hoes met rits ook van een hogere kwaliteit dan ik verwachtte, was de geboden service ook van topkwaliteit. Helemaal dik tevreden!

21 de janeiro de 2026

Resposta da Donskussen.nl

Wat leuk om te lezen Ellie, fijn dat je zo tevreden bent met het dons & natuurlatex kussen. Bedankt voor je review!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijn dik kussen (medium)

Fijn dik kussen heb de medium variant gekozen. Is nog best stevig.
Had dit kussen gekocht omdat ik een zijslaper ben en vaak nekklachten heb.
Kussen slaapt stevig. Enige nadeel is dat mijn hoofdafdruk (deuk) erin blijft wanneer je je omdraait. Kussen vult zichzelf dus niet direct op.

21 de janeiro de 2026

Resposta da Donskussen.nl

Hi Cindy, fijn dat het Driekamer eendendons Premium kussen goed bevalt. Het kussen zakt altijd wat in inderdaad. Ik raad aan om het kussen dagelijks op de kloppen en bij het raam te laten luchten.

Erg fijn kussen

Erg fijn kussen. Ik ben een buikslaper en heb weinig tot geen tijd nodig gehad om te wennen.

17 de janeiro de 2026

Resposta da Donskussen.nl

Hi Sjaak, wat fijn dat het Tukker 100% ganzendons kussen goed bevalt. Bedankt voor het delen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er was een probleem met een kussen, na telefonisch contact is het professioneel opgelost.
Goede service.

19 de dezembro de 2025

Resposta da Donskussen.nl

Hi Esther, wat tof dat je de tijd neemt om je ervaring te delen. Bedankt daarvoor!

Heerlijk dekbed

Heerlijk dekbed. Snelle levering.

5 de janeiro de 2026

Resposta da Donskussen.nl

Hi Willeke, fijn dat het donzen dekbed goed bevalt. Veel plezier met je aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed advies voor n heerlijk, betaalbaar donsdekbed!

We hadden een ander donsdekbed op t oog maar door n email van donskussen.nl.nl werden we geadviseerd een andere keuze te maken. Dit omdat de veertjes door t tijk zouden komen van onze 1e keus! Het prijsverschil werd gedeeld. Dat noemen wij nog eens service!

3 de janeiro de 2026

Resposta da Donskussen.nl

Bedankt voor je beoordeling. Bedankt voor het delen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit aan een correcte prijs.

Enkele jaren geleden kochten we al een vierseizoenen dekbed bij donskussen.nl. Aangezien we hier zo tevreden over waren kochten we nu nog een extra zomerdekbed. Je krijgt kwaliteit aan een zeer correcte prijs en de levering loopt steeds correct en snel.

13 de janeiro de 2026

Resposta da Donskussen.nl

Goedemorgen Wilfried, wat ontzettend fijn dat het dekbed en de service goed bevallen. Bedankt voor het delen van je ervaring :)

Heerlijk dekbed

Heerlijk dekbed, snelle levering

12 de janeiro de 2026

Resposta da Donskussen.nl

Hi Ria, bedankt voor het delen. Fijn om te horen.

Mooi kwaliteit dekbed

Mooi kwaliteit dekbed, lekker luchtig en warm.. toppie !

11 de janeiro de 2026

Resposta da Donskussen.nl

Hi Karin, bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat het dekbed goed bevalt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top donskussen voor eerlijke prijs

Snelle levering, zalig donskussen (driekamer eendendons). Kussen is ruim gevuld en toch zacht/kneedbaar. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

12 de janeiro de 2026

Resposta da Donskussen.nl

Wat fijn dat het Driekamer eendendons Premium kussen zo goed bevalt. Bedankt voor het delen van je ervaring :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.