Donskussen.nl Avaliações 419

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben erg tevreden over dit kussen. Het voelt lekker zacht aan, maar is tegelijkertijd stevig genoeg om mijn hoofd en nek goed te ondersteunen. Door de driekamerconstructie krijg je het comfort van d... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Een Vandyck-dekbed besteld dat volgens de website binnen twee dagen geleverd zou worden. Na contact met de klantenservice kreeg ik pas na vijf dagen een reactie: de vermelde leverdatum bleek niet t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik slaap weer zo heerlijk op dit kussen. Ik heb van mijn vorige 'Ducky' ook heel veel én lang plezier gehad. De keuze om dus weer dit kussen (Castella Ducky Dons driekamer boxkussen) aan te schaffen,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ruime keuze. Aanvullende videos helpen de keuze te vergemakkelijken. Gekozen voor een medium donskussen van het eigen merk. Binnen een dag keurig netjes verpakt geleverd. Geen spijt van mijn keuze. Ku... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

419 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 60% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Prima winkel

Prima winkel, ontzettend fijn dekbed gekocht. Enige mindere vond ik dat er bij een dekbed van +/- €800,- geen dekbedhoes zat om het seizoensgedeelte wat je niet gebruikt netjes in te bewaren. Die kunnen ze nasturen maar rekenen ze dan wel weer voor. Verder heerlijk dekbed🙌🙌

4 de outubro de 2023

Resposta da Donskussen.nl

Hi Eva, bedankt voor je eerlijke review. We leveren de dekbedden van Duvet Doré en Ducky Dons in een doos. Hierin kan je de dekbedden ook het beste bewaren. Misschien wel minder handig om 1 dekbed in te bewaren (qua grootte). Dit nemen we mee. Dankjewel!

Top vullingen

Goede kwaliteits kussens voor een kwaliteitsproduct van Modohandcarft!

16 de outubro de 2023

Resposta da Donskussen.nl

Hi Hans, bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent met de binnenkussens :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen levering maar toch mijn vooruitbetaling niet terugontvangen

Op 27 september een dekbed besteld voor 309 euro en vooruitbetaald. Na 2 weken nog niets ontvangen. DHL verwijst mij terug naar Donsdeken.nl.
maar die koppelen niets terug. Ze weigeren mijn betaling terug te storten omdat ze eerst het dekbed wat ik nooit ontvangen heb retour willen hebben. Ze wentelen hun probleem met DHL af op mij.
Als ik dringend verzoek mijn vooruitbetaling terug te storten dan krijg ik een mail terug dat mijn toon ze niet bevalt terwijl ik niets onbehoorlijks heb gezegd.

27 de setembro de 2023

Goedenavond Thomas,

Ten eerste vervelend dat het zo is gelopen. Het liefst hadden we het dekbed gewoon de volgende dag geleverd. We hebben inderdaad aangegeven te willen wachten tot het dekbed retour komt. Immers kan jij anders het geld en het dekbed houden. Verder communiceer je met CAPS LOCK dat komt op mij niet sympathiek over. Ik vetrouw erop dat we het dekbed weer terug krijgen in het geval jij het ontvangt. Voor nu heb ik het geld teruggestort.

Heerlijk donsbed

Heerlijk donsbed, licht en scherp geprijsd.
Snelle levering.

8 de outubro de 2023

Resposta da Donskussen.nl

Goedemiddag, bedankt voor je mooie review. Fijn dat het dekbed zo goed bevalt.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Houd zijn volume

Na mijn oude versleten kussen is dit nieuwe (tweedekans) kussen een verademing. Goed advies gekregen en gecombineerd met de goed passende, meebestelde molton ligt het uitstekend. Ik slaap er prima op en dit stevige kussen houdt goed zijn volume zonder dat het te hard is. Ik slaap er nu twee weken op en ben erg tevreden

9 de outubro de 2023

Goedemorgen Erik,

Bedankt voor je het delen van je ervaring. Leuk om te horen dat het kussen zo goed bevalt. Heel veel plezier ermee nog :).

super service

super service na wat gekibbel over de verzending.
Echt netjes opgelost.
De problemen lagen bij DHL en niet bij de verkopende partij.

Nogmaals super netjes opgelost

26 de setembro de 2023

Hi Jo,

Bedankt voor je goede beoordeling ondanks wat fouten bij DHL. Inmiddels zijn we weer overgestapt op PostNL. Veel plezier met je aankoop :).

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het kussen voldoet aan alle eisen

Het kussen voldoet aan alle eisen. Ben er zeer blij mee. Ook de levering ging heel vlot

8 de setembro de 2023

Hi Louise,

Bedankt voor je review. Fijn dat je zo blij bent met het kussen. Daar word ik ook weer blij van :)

Alles naar wens

Duidelijke communicatie, snelle verzending

28 de agosto de 2023

Resposta da Donskussen.nl

Hi Mijke, bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent over de communicatie en verzending :).

lekker luchtig dekbed

Ik heb het door de extreme warmte maar een keer kunnen gebruiken en ik vond het al lekker en lich

29 de agosto de 2023

Resposta da Donskussen.nl

Bedankt voor je review Henk! Het is inderdaad erg warm geweest de afgelopen periode. Waarschijnlijk kan je er de komende weken meer gebruik van maken. Veel plezier met het dekbed!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijk kussen en snel geleverd.

Echt een heerlijk kussen. Ik had mijn oude kussen in een hotel laten liggen. Op de website van donskussen.nl vond ik al snel een soortgelijk kussen, maar dan een stuk goedkoper. Gelukkig werd het super snel geleverd. Ik moest wel een paar nachten wennen, maar inmiddels slaap ik heerlijk op dit kussen!

10 de setembro de 2023

Resposta da Donskussen.nl

Hi Sylvia, wat fijn om te horen dat je heerlijk slaapt op je nieuwe kussen. Bedankt voor je review. Heel veel plezier ermee :)

Heerlijk kussen

Heerlijk kussen. Lekker vol met dons prachtige hoes en molton

18 de agosto de 2023

Resposta da Donskussen.nl

Goedemorgen, bedankt voor je review. Fijn dat je zo blij bent met je kussen :)

Heerlijke deken!

Heerlijke deken!
Lekker licht en lekker luchtig. Niet te warm in de zomer, nog niet geprobeerd in de winter. Maar ben erg blij met deze investering!

21 de agosto de 2023

Resposta da Donskussen.nl

Goedemorgen Kenza, hopelijk heb je weer heerlijk geslapen onder je nieuwe dekbed. Fijn dat je wat geschikts hebt gevonden :).

Heerlijk slapen

De juiste mix tussen zacht en vormvast stevig

22 de agosto de 2023

Hi Anneke,

Bedankt voor je bericht. Fijn dat het kussen de juiste mix heeft tussen zachtheid en ondersteuning. Veel plezier ermee :)

Dons latex kussens.

In eerste instantie was het zachte kussen te dun, maar met het harde kussen is het veel beter opgelost. De kussens zijn vrij dun, maar met 2 kussens ligt het echt goed. Dus ben nu heel tevreden. Verder wordt er heel goed meegedacht en is alles zeer snel, vriendelijk en netjes opgelost.

20 de agosto de 2023

Resposta da Donskussen.nl

Goedemorgen Alice, bedankt voor je review. Fijn dat je uiteindelijk toch een goede oplossing hebt gevonden :)

Donsdeken zomer

Donsdeken is lekker licht, goed warm en comfortabel. Snel en goed ingepakt geleverd, veel keuze.

18 de agosto de 2023

Resposta da Donskussen.nl

Fijn dat het dekbed goed bevalt. Enorm bedankt voor je review!

goede service

heerlijk kussen, goede kwaliteit.
En een fijne omruil service als het toch niet 100% de goede keuze was.

15 de agosto de 2023

Resposta da Donskussen.nl

Leuk dat je zo te spreken bent over onze service. Mooi dat je het juiste product gevonden hebt. Bedankt voor het delen van je ervaring :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.