Bæredygtighed er altid godt. Malene vil gerne løse evt. udfordringer og produktet (bogstaver) er fint udført. Jeg fik ovenikøbet et par ekstra bogstaver fordi .dk skrives med små bogstaver. Desuden se... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Kæmpe anbefaling! Jeg bestilte en blomsterplatte til mors dag, og vi fik det flotteste resultat! Jeg var rørt til tåre! Platten bestod af et billede af mine søstre og jeg, hvor mellemste"barnet... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte en mindeplade i træ. Der gik ikke mange timer tid før jeg modtog et billede af Donslands forslag til det endelige design baseret på den tekst jeg vil have indgraveret. Samme aften blev de... Ver mais
Modtog det smukkeste lydløse ur. Det var omhyggeligt pakket ind med en lille fin hilsen. Nem overskuelig brugsanvisning til montering af viserne. Er vild med at det smukke citat der var fint graveret,... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Donsland hjælper dig med at lave unikke personlige gaver, der skaber minder imellem dig og dem du holder af. Vi laver bl.a. blomsterplatter, julekugler og ure, hvor du har mulighed for at skrive en personlig hilsen. Alle vores produkter er håndlavet på vores eget lille værksted i Danmark.
Informações de contato
Skomagervej 13c, 7100, Vejle, Dinamarca
- hej@donsland.dk
- donsland.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
bestilte et ur med min eget valg af…
bestilte et ur med min eget valg af tekst på uret og det blev mit firma navn. Malene skrev sms til mig, så vi var helt enige om hvordan det skulle se ud. Jeg er så glad for den kundepleje til mig. tak.
har også modtaget uret og det lever fuldt op til mine forventninger og aftaler jeg havde med malene.
hurtig levering.
tak.
det er ikke sidste gang jeg har handlet i den virksomhed/forretning
Hanne W Maegaard

Resposta da Donsland ApS
Har lige modtaget det fineste…
Har lige modtaget det fineste navneskilt til døren og 3 virkelig søde sommerfugle.
Vi fik en rigtig sød hilsen og en meget fin evighedsblomst 🥰 tusind tak, Malene. Hurtig levering og top kvalitet. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Donsland ApS
Hurtig levering og meget fine produkter…
Hurtig levering og meget fine produkter 👍🏼

100% 5 stjerner herfra!
Hurtig service, hurtig levering, men det vigtigste er at produkter er absolut det smukkeste skilt til vores kære oldemor 😊
Kan varmt anbefales!

Varmt anbefales
Super service, hurtig levering og et kvalitetsprodukt modtaget i den fineste indpakning.

Resposta da Donsland ApS
Fine produkter og god service
Super fine produkter, hurtig levering og altid god service med mulighed for at gøre produkterne individuelle ved behov 👌🏻😊

Resposta da Donsland ApS
Helt fint jeg vil bare give den…
Helt fint jeg vil bare give den lindeolie for den er let rug de yder en fin servics så det giver 5 stjerner selv på en Lørdag.
Mvh. Leif

Great product
Fast delivery, beautiful packaging and the product is fantastic! Highly recommended!

Resposta da Donsland ApS
Man skal også huske at rose…
Jeg har haft en super oplevelse med Donsland (Malene)! Ikke nok med at varerne er super fine (broderi-sæt) og blev hurtigt leveret, så er der også knald god service.
Tak for det :-)

Resposta da Donsland ApS
Bestilte et ur med egen tekst på
Bestilte et ur med egen tekst på. Blev dog kontaktet uopfordret og med tilbud om at ændre teksten til firmaets logo.
Flot ur med indgraveret logo er nu modtaget - flot og sikkert pakket.
Ingen tvivl om at kundeservice er meget vigtigt her. Læg trygt i kurv 🤩

Resposta da Donsland ApS
Super god service fra start til slut
Super god service fra start til slut. Fik endda en sød besked om, at de havde fået nye farver blomster hjem, end dem da jeg bestilte, og om jeg var interesseret i dem i stedet for dem, jeg havde bestilt.
Hurtig levering, flotte produkter. Jeg kommer til at handle her igen

Fantastisk service ♥️
Skulle have lavet en mindeplade til min far, som skulle ankomme senest fredag (i dag er det onsdag) og bestilte i går!
Mega fin ser Ove og en smuk mindeplade 🫶🏼
Tak Malene - du fortjener fuld plade af stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Så smukke produkter
Så smukke produkter, kort leveringstid tid og bare styr på det hele 😊

Utrolig god service
Utrolig god service, jeg bestilte 2 fødselstavler, og blev spurgt ind til, om jeg ønskede andre motiver end det der var på hjemmesiden, samt at der blev sendt et billede af hvordan det ville se ud, og om dette var okay, de er virkelig flotte, og aldrig har jeg oplevet så god en service før :-)

Super service
Super service , hurtig levering , dejligt produkt 👍👍👍

Resposta da Donsland ApS
fantastisk service og lynhurtig…
fantastisk service og lynhurtig levering og oven i købet med en lille hilsen i pakken - ikke sidste gang jeg handler - kan varmt anbefales

Kæmpe anbefaling
Smukt håndværk, fine priser, overskuelig hjemmeside, god service og en fin personlig hilsen med i pakken.
Vil klart anbefale Donsland 😃

Smukt arbejde
Smukt arbejde
Det er billigt
Utrolig smukt
Og hurtig levering
De har sendt mig mail løbende så jeg vidste hvor langt min ordre var. Kæmpe anbefaling her fra

Resposta da Donsland ApS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.