Goede en snelle communicatie. Aardige medewerker die de cabine snel had geplaatst. Heel erg handig zo'n unit tijdens de verbouwing van onze badkamer. Erg blij mee dat we dit gehuurd hebben.

Veja o que dizem as avaliações
Tijdens onze badkamer verbouwing hebben wij veel plezier gehad van de douche van Douche Simpel. Ook toen de temp. boven de 30 gr uitkwam, was het heerlijk om er een keer extra onder te "springen."... Ver mais
Wij hebben de douche zelf opgehaald. Montage is echt een eitje. Goed doordacht systeem met een boiler en thermostaatkraan aan elkaar, met alle mogelijke connectoren erbij. En waterdicht. Prima douche... Ver mais
Duidelijke website en goed bereikbaar. Vragen worden snel beantwoord, zowel via mail als telefonisch. Snel opgezet en duidelijke uitleg gekregen. Doet wat het moet doen!
Detalhes da empresa
* Direct leverbaar
* Overal te plaatsen
* Wij zijn 24/7 bereikbaar
* Levering in heel Nederland & België
Blijf comfortabel thuis douchen met Douche Simpel.
Wij onderscheiden ons tegenwoordig ook op het gebied van andere tijdelijke voorzieningen. Denk hierbij aan: tijdelijke toiletten, zorg douches, nooddouches, kleedruimten of een combinatie hiervan. Het verzorgen van sanitaire oplossingen, welke eenvoudig toepasbaar zijn en zich onderscheiden door het gebruiksgemak is waar Douche Simpel voor staat. Ook vinden we het belangrijk om onze klanten te voorzien van de meest solide en privacy biedende oplossingen. Klanten volledig ontzorgen is dan ook ons doel.
Klanten kunnen bij één aanspreekpunt terecht en door het unieke demontabele ontwerp van onze cabines, bieden onze producten het nodige gemak. Dit demontabele ontwerp zorgt er onder andere voor dat onze producten zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. Daarnaast staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel. Al onze producten worden altijd schoon geleverd.
Wij beschikken over een team van professionele installateurs, een toegewijde binnendienst organisatie en een vast aanspreekpunt voor bedrijfsmatige vraagstukken. Met dit team onderscheiden we ons door de volgende punten: transparante prijzen, volledige ontzorging, onze producten kunnen inpandig geplaatst en gebruikt worden, kwalitatief hoogwaardige producten en één vast aanspreekpunt.
Douche Simpel biedt een professionele noodoplossing wat betreft sanitaire voorzieningen. Klanten hoeven alleen maar de douchen en wij regelen de rest! Hoe werkt het?
Informações de contato
Handelsweg 5, 5527AL, Hapert, Holanda
- 0497-769056
- info@douchesimpel.nl
- douchesimpel.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super oplossing
Snelle levering. Bellen van tevoren dat ze eraan komen. Opbouwen gaat heel snel. Duidelijke uitleg. Prima douchen tijdens mijn eigen badkamer verbouwing. Zou het iedereen aanraden.

Levering en gebruik
Levering, plaatsing en weer ophalen ging vlot en prettig met voldoende uitleg. De cabine was goed schoon, ruim en de douchekop had een perfecte, sterke straal. Het lekte niet en we konden de draairichting van de deur kiezen.

Resposta da Douche Simpel B.V.
Ideale oplossing bij verbouwing badkamer
Bijzonder vriendelijke en servicegerichte monteur. De hoogte van onze zolder was echt millimeterwerk, maar hij heeft alle moeite gedaan om de douche te plaatsen. Instructies waren helder en de douche is prettig in gebruik en een ideale oplossing tijdens de verbouwing van onze badkamer.

Super snelle service!!
Onze aannemer besloot toch een week eerder te starten. Toen ik belde stond een half uur later een douch bij ons in de tuin. Super snelle service!

Goede informatie
Goede informatie
bekwame en vriendelijke monteurs
snelle persoonlijke service

Prima douche
Netjes op tijd geleverd en aangesloten……na een kleine “lekkage” en een zeiknatte vloer, kwam de volgende dag de monteur terug en de slang aangesloten op de wasmachine aansluiting en probleem opgelost.

Resposta da Douche Simpel B.V.
Top, essentieel bij badkamer verbouwing
Top, handig concept! Had niet willen missen.

Resposta da Douche Simpel B.V.
Goede service, ideale oplossing.
Goede service, vriendelijke mensen en een klantenservice die met je mee denkt.

Top!
Top! Vanuit verzekering kregen we een douche met gordijntje in de garage, dat kan niet in deze kou. We moesten met spoed wat anders en kwamen deze site tegen. Gebeld voor extra info en na paar kwamen ze deze al brengen. Geweldig in woonkamer niks word nat douchen voelt heerlijk! Bedankt!

Resposta da Douche Simpel B.V.
Fijne douche en supervriendelijke…
Fijne douche en supervriendelijke installateur.

Werkt perfect
Werkt perfect
We hebben de zorgdouche in de keuken staan
Goede uitleg door monteur bij opbouwen en we kunnen heerlijk douchen, lekker binnen en met alle privacy.

Resposta da Douche Simpel B.V.
Wat een uitkomst, het huren van een noodkeuken
We maken momenteel gebruik van de noodkeuken van jullie!
Echt super, een aanrader!
Een min punt, het afvoer water moeten we zelf steeds leeg gooien.
Maar voor de rest alleen maar +punten

Afspraken zijn nagekomen
Afspraken zijn nagekomen, goede service & uitleg, vriendelijke medewerkers.
Toch fijn kunnen douchen tijdens de verbouwing.

Resposta da Douche Simpel B.V.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.