Douche is op afgesproken tijdstip gebracht en gehaald. Vriendelijke meneer die de douche gebracht heeft, heeft hem ook volledig gebruiksklaar neer gezet en een uitgebreide uitleg gegeven. Douche is... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Snel , goed geleverd en geïnstalleerd. Lekbak onder de douche voor extra veiligheid tegen lekkage. Ruime douche. Door vertraging makkelijk de huur termijn kunnen verlengen. Contact via app en te... Ver mais
Goede snelle service , duidelijke communicatie, vriendelijk en staan voor opties open. kunnen snel schakelen. Wij hadden een lekkage en werden super snel geholpen. ook toen we de douche langer nodig... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Doucheservice
Met onze tijdelijke douche kunt u gemakkelijk uw badkamerverbouwing overbruggen en dat al voor 195 euro voor de eerste twee weken! De installatie en demontage van de douche zit inbegrepen bij onze service. De douche kan op elke gewenste plek in huis geplaatst worden. Onze compacte warmwatervoorzieningen zorgen ervoor dat u altijd warm kunt blijven douchen en de afvoer van het water regelen wij voor u. Met onze flexibele communicatie kunt voor slechts 55 euro per week of 15 euro per dag gemakkelijk verlengen in het geval uw badkamerverbouwing uitloopt. U kunt bellen, whatsappen of mailen.
Met onze ruime zorgdouche kunt u tijdens een periode van vermindere mobiliteit alsnog veilig en toegankelijk thuis blijven douchen. De zorgdouche kan overal op de benedenetage geïnstalleerd worden. Zo hoeft u geen dure zorgbadkamer verbouwing te ondernemen of een traplift in huis te installeren als u huidige badkamer tijdelijk niet veilig of toegankelijk genoeg meer is. Onze zorgdouches bieden extra functionaliteit zoals oprijplaat voor rolstoel gebruikers, douchestoel en veiligheidsattributen zoals handvatten, anti-slip vloer en beveiliging tegen heet water. Warm water zit uiteraard inbegrepen net zoals alle service van onze tijdelijke douches.
Plan gemakkelijk een afspraak in voor een moment dat u het beste uitkomt. Onze klantenservice neemt contact met u op nadat u het reserveringsformulier (vrijblijvend) invult.
Informações de contato
Bellweg 9, 2627AW, Delft, Holanda
- 085 401 04 72
- info@doucheservice.nl
- doucheservice.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Goede douche, lekbak extra veilig gevoel.
Ruime douche.
Door vertraging makkelijk de huur termijn kunnen verlengen.
Contact via app en telefoon zeer goed.
Door omstandigheden de douche steeds…
Door omstandigheden de douche steeds moeten verlengen. Altijd netjes geholpen en zelfs wat korting omdat we bijnav6 maanden moesten huren. Heel fijn!
Goede service!
Goede communicatie over het plaatsen en ophalen. Jullie denken mee in het traject. De plaatsing verloopt goed en een duidelijke uitleg. De douche zelf was wel een tikkeltje te warm en was niet instelbaar.
Een goede alternatief
Door de nooddouche hebben tijdens de verbouwing kunnen blijven douchen, de ruimte in de cabine is best ruim. Het plaatsen en weghalen is snel en in goede overleg gedaan.
Douche service is echt een aanrader
Douche service is heel flexibel en meedenkend.
Keurig verzorgd, afgeleverd en opgehaald, hele vriendelijke mensen.
Douchecabine zag er netjes uit.
Alles ging simpel en soepel
Alles ging simpel en soepel. Fijne medewerkers en snelle communicatie. De douche (de pomp) zelf was een beetje stinkend. Verder prima in orde
Douche is op afgesproken tijdstip…
Douche is opgehaald door een vriendelijke jongeman. Wij hebben ons prima gered met uw douche tijdens de verbouwing van onze badkamer. Prijs dubbel en dwars waard.
alles volgens afspraak verlopen.
Aan te raden!
Goede duidelijke en prettige communicatie. Ze komen hun afspraken goed na. Prettige installatie en demontage. De douchecabine werkt perfect en is ideaal als je een tijdje zonder douche zit. Echt aan te raden.
Superieur qua professionaliteit
Superieur qua professionaliteit. Geweldige keurige medewerkers. Nette studenten. Nils en Stefan. Langenboom is er trots op.
Was heel fijn tijdens het vernieuwen…
Was heel fijn tijdens het vernieuwen van de badkamer. Mooi op tijd geleverd en opgehaald, goede communicatie 👍
Goede service!
Tijdens de verbouwing van de badkamer een douche met boiler gehuurd. Nette jongens die hem komen brengen/opbouwen/halen/afbreken. Konden zonder problemen bijhuren omdat de verbouwing iets langer duurde dan gepland. Super geregeld! Echt een aanrader!
Goede ervaringen
Na eerste 2 telefoongesprekken twijfels, maar 3e gesprek was netjes en correct. Afleveren en ophalen idem, werd goed meegedacht over plaatsing en duidelijk uitgelegd.
Geweldige snelle service
Geweldige snelle service ! Heerlijke douche, praktisch en overal te plaatsen. Vier weken gebruik gemaakt van deze douche , kan het iedereen aanraden . Het plaatsen en verwijderen van cabine gaat super snel en vriendelijke jongens !
Super snelle service
Zondag mailtje gestuurd omdat ik maandag een nooddouche wilde en maandag werd ik gebeld en smiddags had ik de nooddouche in huis. Hij werd netjes naar zolder gebracht en geïnstalleerd door de medewerker. Echt super fijn dat het zo snel geregeld kon worden in zo'n korte tijd! Als enigste nadeel vind ik dat je hem geen week kan reserveren naar " verplicht" ben hem 2 weken te reserveren. Bij mij was alles eerder klaar en hij is 5 dagen eerder opgehaald en dat je dan je geld niet terug krijgt van deze 5 dagen. Als je weer gebruik kan maken van je eigen douche dan uiteraard lever je de nooddouche weer in.
Ons advies, huur een douche
Tijdens de verbouwing van de badkamer een douche met boiler gehuurd.
Konden we fijn plaatsen achterom onder het afdak.
Voor ons een super ervaring. Met douche service.
Reservering, bezorgen en ophalen allemaal prima verlopen. Je krijgt met voor de einddatum een berichtje om een ophaal datum af te spreken.
Wij hebben het super goed ervaren.
Prima service en goede kwaliteit om…
Prima service en goede kwaliteit om tijd voor een verbouwing te overbruggen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.