Drachmann Begravelser - Bedemand Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service, vi havde behov for hjælp i en weekend, de svarede med det samme og kom hurtigt som aftalt. En absolut god anbefaling, herfra. Fam. Kristensen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Disse to mennesker gør en forskel er verden. Jeg oplevede nærvær, kærlighed, omsorg og trøst, kunne ikke have ønsket mig end smukkere oplevelse trods mørket. Og efterfølgende fik jeg den smukke... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Empatisk og stor hjælpsomhed fra Rikke Drachmann, hele vejen igennem. Løbende dialog om blomsterbestillinger, annonce til avis mm. Det gav tryghed og følelsen af at der var styr på tingene og det s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et varmt, empatisk og personligt samarbejde, der endte ud i den smukkeste begravelse, hvor alle vores ønsker blev imødekommet. Kan kun anbefale Rikke Drachmann hvis du vil have en rigtig god og profe... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Funerária
  2. Diretor de Funerais

Informação fornecida por fontes externas variadas

Omsorg, nærvær og til for jer. Amagers lokale bedemand/bededame

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

33 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rikke er fantastisk sød og kompetent

Rikke er fantastisk sød og kompetent. Ingen ventetid, der er styr på det hele og man føler man er i virkelig gode hænder, når der skal arrangeres en bisættelse. Fair pris, ingen salgstale hvor man måske kunne falde i da man oftets er ved siden af sig selv.
1. Gang vi benyttede Drachmann var april 2023 som var så god en oplevelse at vi benyttede Drachmann igen start juni 2024.
Vil til enhver tid anbefale til andre og benytte igen.

20 de junho de 2024

Kære Sten
Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse. 💕 Hvor gør det mig stolt og ekstrem varm om hjertet, når jeg får så god en anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sympatiske, professionelle og lette at tale med

Drachmann begravelser tog meget fin hånd om min mors bisættelse, og vi anbefaler dem på dette varmeste.
Rikke og Casper er meget sympatiske, professionelle og lette at tale med. Minder på ingen måde om de gustne bedemandstyper, man ellers ser.
Det er et ekstra lille plus, at de tager Forbrugsforeningen.

22 de maio de 2024

Kære Charlotte ❤️
Tusind tak for den meget flotte anmeldelse. Og tak fordi i lod os hjælpe jer. 🙏💕
De kærligste tanker og hilsner
Rikke og Casper

Amazing service

Fantastic service. Very empathetic and helpful. Nothing left to us but everything taken care of.
Can only give them our highest recommendation.

22 de maio de 2024

Kære Ken.
Tusinde tak for den flotte anmeldelse. ❤️ Det betyder alt.

Venlighed, hjælpsomhed, professionelt

Det har bare været en rigtig god oplevelse fra den første telefonsamtale til bisættelsen var overstået.
Jeg har kun mødt venlighed og hjælpsomhed.
Jeg vil sagtens kunne anbefale jer til andre.
Det hele foregår meget professionelt.

2 de maio de 2024

Kære Gitte.❤️
Tusind tak for den flotte og hjertelige anmeldelse. ❤️
Og tusind tak for din tillid til os. Det betyder alt for os, at vi har kunne hjælpe dig en my i den rigtige retning.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rikke gør det nemt i en svær tid ved…

Rikke gør det nemt i en svær tid ved hendes omsorgsfulde, behagelige, behjælpelige og professionelle måde at være på.

21 de abril de 2024

Kære Linda.
Tusind tak for den flotte anmeldelse, og tusind tak, fordi jeg måtte hjælpe igennem en svær og hård dag, som endte med den smukkeste afsked.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi følte os godt taget imod

Vi følte os godt taget imod. Rikke Drachmann er så empatisk og forstående. Vi var så trygge og Rikke hjælp os igennem en meget svær periode. Hun var der altid.
Vi anbefaler varmt Rikke Drachmann.

7 de abril de 2024

Kære Rikke
Tusind tusind tak fordi jeg måtte have den ære at hjælpe jer igennem denne svære periode. ❤️
Og tak for de smukke ord, som jeg opbevare trygt og godt i mit hjerte.

Empatisk og elegant

Empatisk og elegant, jordnær og varm. Jeg følte mig i trygge hænder da min mand døde og skulle bisættes.
Ole

29 de março de 2024

Kære Ole ❤️
Tusind tak for de meget smukke ord, og den flotte anmeldelse. Det betyder ALT!!
Tak fordi vi måtte hjælpe dig igennem første del af den svære tid.

Dejlig varm velkommen

Dejlig varm velkommen - Fik de ting gjort efter ønske - hvor bedemand ordnede de praktiske ting - hvor dejligt .
Gik derfra med meget ro i sindet .
Det kan jeg varm anbefalet så dejligt .

6 de março de 2024

Kære Lis.
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at I har fået ro i sindet efter I gik herfra, og at vi kunne hjælpe jer med at få en smuk afsked.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Yderst behagelige og meget…

Yderst behagelige og meget professionelle.
Meget empatisk og gode til at vejlede i en svær tid.
Giver de varmeste anbefalinger.!

15 de fevereiro de 2024

Kære Linda. ❤️
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den bliver gemt i hjertet. ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Drachmanns Begravelse vil jeg til…

Drachmanns Begravelse vil jeg til enhver tid anbefale. Rikke er meget empatisk og hjælper utrolig meget.

19 de janeiro de 2024

Kære Vibeke. ❤️
Tusind tak for de flotte ord, og tak fordi I valgte mig til at hjælpe jer.

Fantastisk

Vi har, desværre, igen haft brug for en bedemand, da et nært familiemedlem ikke skulle være her mere. På familiens vegne valgte vi igen Drachmann - og vi og øvrige familie, følte os, igen, taget i hånden og hjulpet gennem den første svære tid, på en respektfuld og empatisk måde. Den nære familie har alle udtrykt taknemmelighed for måden, Drachmann hjalp os igennem. Denne gang havde vi mest at gøre med Rikke, som gjorde det ligeså nærværende, roligt og empatisk som Casper. Tak Drachmann. Så til alle, der har brug for en bedemand, så giver vi til fulde vores BEDSTE anbefalinger til Rikke og Casper, Drachmannbegravelser.dk

15 de janeiro de 2024

Kære Morten.
Jeg har svært ved at finde ord til jer for denne flotte og meget personlige anmeldelse.
Jeg takker jer af hele hjertet. ❤️
I er en fantastisk familie, som altid vil have plads i vores hjerter og tanker.
De kærligste hilsner og knus

De lever 100% op til

De lever 100% op til: Nærvær og omsorg. Kan virkelig godt anbefale dem! Har brugt dem til både min far og mor. Mine varmeste anbefalinger!! 🥰

12 de janeiro de 2024

Kære Dorrit ❤️
Tusind tak for den dejlige anmeldelse. 💕 Det betyder alt for os, at vi har været der for dig igennem begge bisættelser.

Stille afsked

Utrolig hurtig og værdig afhentning af min far og selv om det var lørdag før jul, at familien kunne tage en stille afsked med min far på Bispebjerg krematorium.

27 de dezembro de 2023

Kære Alfred.
Tusind tak for den flotte anmeldelse. ❤️
Det var så fin en afsked i fik, og jeg er så lettet på jeres vegne, at vi fik det til at passe ind.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget venlig og behagelig oplevelse

Meget venlig og behagelig oplevelse. Kan kun give 5 stjerner og vil give mine anbefalinger til andre,som får brug for et begravelse firma.b

14 de dezembro de 2023

Resposta da Drachmann Begravelser - Bedemand

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den betyder mere for os, end ord kan beskrive. Vi er taknemlige for at kunne hjælpe jer igennem en svær tid.
Casper Drachmann

Helt perfekt

Deres proaktive kommunikation er guld værd i svære tider når der er mange ting og aktiviteter. De havde helt styr på alle ting og vi var aldrig i tvivl om at vi havde valgt den korrekte bedemand.

Kære Thomas
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det varmer i den kolde tid. Dejligt at du/I var tilfreds med vores service. Det er vigtigt for os at være proaktive, og især når man som i denne situation er så langt væk, er det godt at kunne yde en betryggende service for jer.

Professionelt firma

Vi kan ikke sætte en finger på Drachmann.
Alt var bare helt i top, og vi kunne bare nyde den kedelige dag.

Kære Britt
Tusind tak for den super anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne være jer behjælpelige i den triste tid.
De varmeste hilsner
Casper Drachmann

God jul och tack …

Vänligt bemötande och hade svar på alla frågor.
Mvh
Bengt B

Kære Bengt
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er blot taknemlige for at vi kunne få lov til at hjælpe jer.
De kærligste tanker og ønske om god jul
Rikke Drachmann

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais