Drachmann Begravelser - Bedemand Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service, vi havde behov for hjælp i en weekend, de svarede med det samme og kom hurtigt som aftalt. En absolut god anbefaling, herfra. Fam. Kristensen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Disse to mennesker gør en forskel er verden. Jeg oplevede nærvær, kærlighed, omsorg og trøst, kunne ikke have ønsket mig end smukkere oplevelse trods mørket. Og efterfølgende fik jeg den smukke... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Empatisk og stor hjælpsomhed fra Rikke Drachmann, hele vejen igennem. Løbende dialog om blomsterbestillinger, annonce til avis mm. Det gav tryghed og følelsen af at der var styr på tingene og det s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et varmt, empatisk og personligt samarbejde, der endte ud i den smukkeste begravelse, hvor alle vores ønsker blev imødekommet. Kan kun anbefale Rikke Drachmann hvis du vil have en rigtig god og profe... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Funerária
  2. Diretor de Funerais

Informação fornecida por fontes externas variadas

Omsorg, nærvær og til for jer. Amagers lokale bedemand/bededame

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

33 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ingers bisættelse fra Tårnby kirke.

Ingers bisættelse fra Tårnby kirke.
Jeg fik en fortræffelig hjælp og service fra Drachmanns begravelser ved min kones død.
Jeg har aldrig troet, at man kunne få en sådan smuk og rolig afsked med en som man elsker.
De var utrolig behjælpelige med alle de ting der skulle gøres ved en sådan lejlighed, samt imødekommende for alle spørgsmål man måtte have.
Jeg vil varmt anbefale Drachmanns begravelser, der får man virkelig en rigtig god behandling midt i ens sorg.
Mvh.
Ole Roswall

1 de dezembro de 2023

Kære Ole.
Det betød mere end hvad ord kan skrive her, at kunne få lov til at hjælpe dig i denne svære stund.
Og tak for dejlig tragtement efterfølgende. ❤️
En ting mangler at blive sagt:
Kære Inger
Tak for flæskestegene. 💕
De kærligste knus og tanker
Casper og Rikke

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

en rigtig god samtale og alle vores…

en rigtig god samtale og alle vores ønsker blev opfyldt, så midt i sorgen en god oplevelse

10 de outubro de 2023

Kære Pia.
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at vi har kunne hjælpe jer i jeres sorg.

fantastisk søde mennesker

fantastisk søde mennesker, kan kun anbefales

5 de novembro de 2023

Kære Carsten.
Tusind tak for den flotte anmeldelse. ❤️
Husk at vi ALTID er der for dig. ❤️
Knus og kram
Rikke og Casper

Resposta da Drachmann Begravelser - Bedemand

Tusind tak for de flotte ord. Og tak fordi vi måtte være med til at hjælpe dig igennem den svære tid.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En god oplevelse i en svær tid.

Vi blev mødt med venlighed og empati i en meget svær tid. Drachmann Begravelser har min klare anbefaling.

13 de outubro de 2023

Kære Helene

Tusinde tak for de fine ord, dem værdsætter vi højt.

Casper Drachmann

Omsorg og nærvær

Jeg kan varmt anbefale Drachmann begravelser. Jeg har mistet min elskede søn og det betød alt for mig at han kom smukt herfra. Casper har fra start til slut gjort det hele smukt og været der for os. Omsorg, anstændighed, empati er blot få af mange positive egenskaber han har. Der udvises varme, stor menneskelighed og respekt for afdøde og familie. Af hjertet tak

17 de setembro de 2023

Kære Susanne

Tusinde tak for at tage dig tid og have overskud, til alle de varme ord.
Jeres situation vil altid være printet i mig.
Varme kærlige hilsner
Casper

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tak Casper og Rikke

Jeg vil gerne anbefale Drachmann Begravelser.
Min mor fik en meget fin og respektfuld afsked.
Jeg har ikke mange erfaringer med bisættelser og hos Drachmann følte jeg mig i trygge hænder.
Hilsen Lisbeth

26 de setembro de 2023

Resposta da Drachmann Begravelser - Bedemand

Kære Lisbeth. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er virkelig rart at vide, at du har været i trygge hænder hos os. ❤️
Casper og Rikke Drachmann

Empati

Empati, og venlighed

17 de setembro de 2023

Kære Hanne

Tusinde tak for de flotte ord.
Det har været en stor ære at hjælpe jer i den svære tid.

De bedste hilsen
Casper Drachmann

Venlig og professionel.

Venlig og professionel.
God oplevelse på alle måder

13 de setembro de 2023

Resposta da Drachmann Begravelser - Bedemand

Kære Peter. Mange tak for den flotte anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var dejligt at møde professionelt…

Det var dejligt at møde professionelt menneske, som får alt arrangeret på en yderst behagelig måde, i en svær stund.

13 de setembro de 2023

Resposta da Drachmann Begravelser - Bedemand

Kære Neel. Tusind tak for din flotte anmeldelse. ❤️ Den gemmer jeg med stolthed i mit hjerte.

Meget behagelig og dygtig

Meget behagelig og dygtig. Alt var klart og tydeligt, og det hele fungerede godt. Ikke for alvorstung og heller ikke for frisk. Kan klart anbefales

2 de junho de 2023

Kære Tejs. Tusind tak for den superflotte anmeldelse. ❤️
Kærligste tanker

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I trygge kærlige hænder fra start til slut.

Fra start til slut er man i trygge hænder og man føler sig tryg, set og hørt.
Selvom man sidder i et rigtig forfærdeligt tidspunkt i ens liv, hvor man har mistet ens kære, så er man bare i gode hænder her.
Vil klart anbefale alle og vælge Drachmann begravelser.
Og de passer så godt og respektfuldt på ens kære.

Kæmpe anbefaling herfra.

2 de agosto de 2023

Kære Camilla. ❤️
Tusind tak for den flotte flotte anmeldelse. Den ligger nu gemt i mit ❤️
Nu må I love at passe godt på hinanden.
Jeg sender jer et kæmpe knus herfra.

Service og trygge hænder 👍

Fantastisk service hvor det hele spiller 👍kan varmt anbefale dem da man føler sig i trygge hænder 😉

17 de agosto de 2023

Resposta da Drachmann Begravelser - Bedemand

Tusind tak for den flotte anmeldelse. ❤️ Det betyder alt for os, at vi kan hjælpe jer videre med ro i maven.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg giver Drachmann min bedste…

Jeg giver Drachmann min bedste anbefaling. De varetog bisættelsen både professionelt og menneskeligt. De er imødekommende og guider på bedste vis med afsæt i de efterladtes ønsker. Drachmann er til rådighed i hele forløbet og hjælpsomme i en svær tid.

8 de agosto de 2023

Kære Janne.
Tusind tak for den flotte anmeldelse. ❤️
Vi er så stolte af, at vi fik lov til at hjælpe jer igennem noget af den svære tid.
De kærligste tanker til jer alle.

Kan kun give 5 stjerner

Kan kun give 5 stjerner, alt udført som aftalt.

4 de julho de 2023

Kære Vagn.
Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Alt var perfekt

Alt var perfekt. Venlige og meget hjælpsomme.

12 de junho de 2023

Resposta da Drachmann Begravelser - Bedemand

Tusind tak for de flotte ord. ❤️
De betyder alt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionel og empatisk hele vejen igennem

Vi valgte Drachmann Begravelser efter vores mors bortgang. Det var en smule tungt, at gå igang med alt det praktiske, men fra første telefonopringning til Rikke, blev det hele meget lettere. En person fyldt med så meget empati og så professionel på en gang, skal man lede længe efter. Rikke har også hjulpet os med alle de spørgsmål, vi er stødt på undervejs. Vi kan kun anbefale Drachmann Begralvelser!

23 de maio de 2023

Kære Lone
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det har været mig en kæmpe ære, at kunne få lov til at stå på jeres sidelinje og guide jer igennem denne svære tid.
Husk at jeg stadig er her for jer.

Rikkes nærvær

Rikkes nærvær, imødekommenhed, venlighed og rolige gemyt i en svær tid for de efterladte, er guld værd. Tak

10 de maio de 2023

Kære Maj-Britt
Tusind tak for den flotte anmeldelse. <3
Og tak fordi jeg måtte hjælpe jer i den svære tid.
De kærligste hilsner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En rigtig tryg og god oplevelse når man har mistet

Kære Rikke og Casper

I får lige en meget forsinket anmeldelse fra mig og min familie.
Da min far døde i april 2022 følte vi, at vi var i rigtig gode hænder fra start. Det var en lettelse at tale med Rikke ved første møde, da der var styr på det hele, og vi blev oven i købet anbefalet en bestemt præst ved Tårnby Kirke, som Rikke mente ville passe rigtig godt til vores familie. Og han var 100% det rigtige valg. Selve bisættelsen gik helt som den skulle, og Casper var så god ved os.
I december 2022 mistede vi så også min farmor, hvor vi anbefalede jer til min faster, og hun var også rigtig glad for jer, ligesom vi var det igen.

Tak for jer. ❤️

Mvh Katrine og familien

(datoen er forkert, da den ikke kunne sættes til den rigtige her på siden)

13 de maio de 2023

Kære Katrine
Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse. Både Casper og jeg er virkelig glade for at vi har kunne hjælpe dig og din familie igennem nogle svære tider.
Casper og Rikke

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais