Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waarom Amazon met dit rotbedrijf samenwerkt is me een raadsel. Pakketten worden voor de deur gepleurd of met beschadigingen bezorgd. Waarschijnlijk wordt het de chauffeurs niet makkelijk gemaakt, maar... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Stiekem foto's maken. Bezorger heeft tijdens dat ik deur opendeed ongevraagd en stiekem foto van mij gemaakt en dan ook nog volledig met gezicht en al. Dat is niet de eerste keer, want iedere keer als... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Slechte communicatie. Ze vragen een bezorginstructie in te vullen ook als daar helemaal geen noodzaak voor is. Erg verwarrend. De link naar de tracking informatie zit verstopt in de e-mail. Geven pas... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sinds Amazon met de bezorgdienst dragonfly werkt komen mijn pakketen niet aan of worden ze zomaar ergens afgeleverd op een onbekend adres. Krijg dan een foto van een bedrijf waar het is afgeleverd, ni... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

1,3

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

94 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

1,3

Todas as avaliações

94 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fout op fout

Volgens hun mail zou ik een aangeven plek hebben opgegeven om mijn pakket neer te leggen. Ik heb überhaupt helemaal geen plek aangewezen. Zeker deze plek niet. Welke dat was? Bovenop de brievenbussen in de flat waar ik woon. Dicht bij de hoofdingang. Daar zijn foto's van te zien die de bezorgen had gemaakt. Deze waren meegestuurd in de mail. Die mail kwam ook nog eens alleen in de spambox. Als klap op de vuurpijl krijg ik een enigszins boze buurvrouw aan de deur dat ik in het vervolg wel mijn pakket moet ophalen, want het is niet haar bedoeling om elk pakketje bij iedereen te brengen. Ik heb helemaal geen huisnummer door gekregen dat mijn pakketje bij iemand in mijn flat was afgeleverd. Dit verklaard veel, beter gezegd, heel veel, de zeer lage score van de reviews over de bezorging en nog meer over de bezorgers van dit bedrijf in het algemeen. Zullen vast goede bezorgers tussen zitten, maar het gaat hier om mijn persoonlijke mening.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hobbyisten, en nog slechte ook.

De ene keer duwen ze een pakket in de brievenbus wat daar helemaal niet in past, en dus driekwart blijft uitsteken, de volgende keer komen ze gewoon helemaal niet. Gaat lekker zo, Amazon!!!

13 de agosto de 2026

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbare service waar je niet op kunt bouwen. Je weet nooit wanneer ze komen. En als ze er ineens zijn, beweren ze doodleuk dat je niet thuis was en gooien ze ‘t pakket onbeheerd voor je deur (als je geluk hebt). Niet zo slim in de binnenstad van Amsterdam waar menigeen (en ik weet niet hoeveel toeristen) langs loopt…
Maar vanavond spande de kroon: de hele dag zitten wachten op een pakketje. Tot 21.00 uur niets ontvangen en ineens op vijf over negen het bericht - je raadt het al - zou het pakket om 15.00 uur door mijn brievenbus gegooid zijn. Niet dus! Bedriegers!
Nee, dit verzin je niet. Zo jammer dat een gigant als Amazon met dit soort amateurs in zee is gegaan…

14 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bezorger gooit pakketjes zonder aanbellen voor de deur!

Tweede keer deze week pakketje van Amazon gewoon zonder aanbellen voor de voordeur gelegd. Eerste keer had ik, hoewel ik uiteindelijk gewoon thuis was, vooraf voor de zekerheid neerzettoestemming gegeven met instructie voor een veilige plek: niets mee gedaan. Klacht ingediend, geen reactie. Voor het pakketje van vandaag dus zeker géén neerzettoestemming meer gegeven. Het maakt kennelijk niet uit wat je wel of niet doet want het pakketje lag zojuist gewoon voor de voordeur, onbeheerd en in het volle zicht. Amazon, doe hier wat aan en stap over naar een betrouwbare bezorgdienst, want Dragonfly kost je straks klanten!

13 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dragonfly (bezorgster Alaa) zou…

Dragonfly (bezorgster Alaa) zou gisteren (12-08-2026) om 19.22 uur een pakket aan iemand op mijn adres hebben afgegeven, terwijl we gewoon thuis waren!
Maar het pakket is spoorloos en geen van de bewoners van de overige appartementen hebben iets ontvangen.
Waarom niet gewoon aanbellen en bijvoorbeeld even het pakket in de lift leggen. Werkt bij DHL altijd uitstekend. Sinds Dragonfly ook de bezorging voor Amazon doet, is dit schering en inslag; overigens niet ten nadele van de de bezorgers, die wel netjes aanbellen en afleveren.

12 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is positief.

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf. Correct bericht van bezorging. En de eerst firma die een FOTO van waar het pakket neergezet was en een foto van de woning met nummer meestuurde. En omdat vaak bezorging nogal eens mis gaat heeft dit behoorlijk meerwaarde.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bezorgdienst Dragonfly leverd niet af !

Ik snap werkelijk het bedrijf Amazon niet, ik heb nu 3x een bestelling geplaatst en 3x leuke berichten van Dragonfly gehad dat ze het pakket hadden ontvangen en snelle levering zou volgen ! Één maal vals bericht gehad dat ze het pakket hadden afgeleverd alleen niet bij mij, bewaking camera als bewijs, niemand op het terrein geweest voor aflevering. De volgende 2x keer bericht gehad van vertraging, ondertussen ook meer als 2 weken geleden en nog niets gezien ! EEN STER IS NOG TE VEEL !

24 de julho de 2026

Niks ontvangen

Er wordt gemeld dat mijn pakketje rechtstreeks aan mij is overhandigd. Niet dus. Ook niet door de brievenbus of op een andere plek. Of bij de buren. Jammer van de eclipsavond van morgen, weg brilletjes! Amazon, gebruik deze verzendwijze niet meer!!

Hele slechte ervaring

Hele slechte ervaring, pakket dat ik volgens Amazon 'volgende dag' zou krijgen had ik na 7 dagen nog niet.
5 mailtjes van Dragonfly gehad dat ze het 'vandaag komen bezorgen' maar niks gezien. En dan schrijven ze dat er: niemand open deed, niemand thuis was of dat ze het pakje niet op de afgesproken plaats kwijt konden. Allemaal leugens, ik was speciaal de hele middag+avond thuisgebleven, niemand gezien !
Dit bedrijf meteen opdoeken !!

10 de agosto de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb gelukkig een goede ervaring

Ik heb gelukkig een goede ervaring! Vrijdag was ik niiet thuis. Als je op een terrasje zit en je krijgt de melding:" Over een uur zijn we bij je". Dan ben je nog niet thuis
Maandag zouden ze weer komen, maar dan was ik weer niet ! Maandag naar Dragonfy gebeld,duurt wel een uur., maar je kan gelukkig kiezen uit nederlands of engels.
Bezorgdatum en adres aangepast (huisnummer stond er dubbel). En dinsdag zijn ze geweest. Netjes aangebeld en overhandigd.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het bedrijf was niet te vinden..?

Het bedrijf was niet te vinden..?
Het gaat om een appartement in een appartementencomplex..
Slechte communicatie en geen normale manier om contact te zoeken.
Extra kosten gemaakt voor snellere levering en onnodig thuis gebleven.
Pakket niet meer nodig

8 de agosto de 2026

bestelling niet bezorgd.

bestelling niet bezorgd.
Volgens dragonfly was er niemand thuis,
maar ik was wel thuis en zat te wachten op de onderdelen die ik dringend nodig had.
Om 14:57 een mailtje: "vandaag bezorgen wij..."
Om 16:37 "we zijn er bijna,Frank!" Frans komt binnen nu en een uur je pakket bezorgen"
Om 17:50: "Hi Frank,
Helaas hebben we je pakket vandaag niet kunnen bezorgen.
Onze bezorger kon je pakket niet bezorgen omdat de bezorger geen toegang tot, of er niemand opendeed op de opgegeven locatie."

Ik was wel degelijk thuis en in afwachting van de levering.
Op de opnames van mijn deurcam is ook duidelijk te zien dat er niemand aan de deur is geweest.
Waarom al deze onjuiste beweringen, of platgezegd, leugens?

Voor mij geen bestellingen meer bij bedrijven die Dragonfly gebruiken voor hun leveringen, zoals AMAZON b.v.

Dragonfly: leugen en bedrog

Boodschap Dragonfly: "Onze bezorger kon je pakket niet bezorgen omdat er niemand bevoegd was om voor ontvangst te tekenen of open te doen"
Twee volwassenen bevonden zich op de aangegeven tijd binnen gehoorsafstand van de voordeur. Niets gehoord of gezien.
Boodschap Dragonfly 1 dag later: "We hebben je pakket vandaag bezorgd in je brievenbus."
Conclusie: zaak belazerd.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

The worse delivery service available in netherland

The worse company in netherland to handle your package delivery.
I had 3 packages delivered by them.
The first one kept getting delayed because the courier is too lazy and kept saying there is no way to access the building, eventhough I was home and the door is open. It was delivered to my neighbour at the very last attempt, eventhough I was home on that day.
The second package was delivered, but the courier just throw it near my postal box. I gave them my phone number and I was home that day, but the courier doesn't care enough and just left it there to make it possible for someone to steal my package.
My third package was delivered by forcefully jamming the package into my postal box.
All those time, I put notes with my contact number in case the courier is having issue, but I guess those notes are not being read.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een slechte bezorgdienst!

Wat een slechte bezorgdienst!
Ze geven aan dat ze het pakket niet hebben kunnen bezorgen terwijl er gewoon iemand aanwezig was. De bezorger was gisteren vast te lui om in de avond te komen. Vanavond weer hetzelfde geval! Aangeven dat je tussen 21.30 en 22.30 komt maar vervolgens het pakket niet aflevert ondanks de instructies, gelet op de ervaring van gisterenavond, het pakket maar voor de deur te leggen. Met andere woorden, de bezorger is gewoon weer NIET geweest!! Ga morgen maar eens een klacht indienen bij Amazon! Dat ze daar nog zaken mee doen!

4 de agosto de 2026

Zinloze bezorginstructie

Afgelopen maanden zeven keer iets geleverd gekregen van Dragonfly. Twee keer geleverd bij de buren waarom ik niet heb gevraagd. Dragonfly deed alsof het bij mij is bezorgd. Geen enkele van de zeven keer is mijn simpele bezorginstructie opgevolgd waar ze zelf om nota bene om vragen.

2 de agosto de 2026

Esta empresa é sua?