Snelle levering, met leuke sleutelhanger... Heerlijke worstjes En in brievenbus pakketje 👍 Tenminste als je er 6 (of minder... misschien ook wel.meer) besteld
Droog kistje startpakket besteld voor mn Groningse worst. De bijgeleverde worsten waren na drogen in een mum van tijd op. Goede smaak, prima kwaliteit
Zeer goede kwaliteit worst. Al aantal keer besteld. Bij eventuele vragen snelle reacties, echt top.
Dikke plus. Doet me veel denken aan sommige van onze eigen droge worsten types. Heel lekker, snel en goed aangekomen, geen boeltje, allemaal mooi en netjes, recycleerbaar materiaal. Vormt wel een groo... Ver mais
Moi! Wij zijn Dreugeworst.com, een webshop voor de verkoop van Drentse droge worst. Normale worst, maar ook met kruidnagel (beter bekend als Groningse). Droge worst is een Oost-Nederlandse delicatesse bekend van de Waddenzee tot aan de Rijn. Wij willlen onze ambachtelijke droge worst voor héél Nederland beschikbaar maken! "Droge worst, zol niet weetn wat ik zunder mos"
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snelle levering van de lekkerste droge worsten!! Goed verpakt.

Resposta da Dreugeworst
Snelle levering, met leuke sleutelhanger...
Heerlijke worstjes
En in brievenbus pakketje 👍
Tenminste als je er 6 (of minder... misschien ook wel.meer) besteld

Resposta da Dreugeworst
Heerlijke producten goede kwaliteit. snelle levering en voor een prima prijs
Makkelijk te bestellen

Resposta da Dreugeworst
Heerlijke droge worsten van topkwaliteit! De bestelling werd snel geleverd en alles was netjes verpakt.

Resposta da Dreugeworst
De beste dreuge worst ooit! Vol van smaak en een fijne bite. Echt top!
Elke maand vaste bestelling

Resposta da Dreugeworst
Bestellen en de dag erop leveren is gewoon top! En dan begint het feest met die onmeunig lekkere dreuge worst! 😃

Resposta da Dreugeworst
Een prima adres voor goede droge worst. Complimenten voor de verpakking. De worsten liggen in papier in een platte doos, kunnen door de brievenbus en zijn direct klaar om op te hangen. Het droge worst mesje is ook een aanrader! Ik ga hier vaker bestellen.

Resposta da Dreugeworst
Fantastische levering nadat post nl de eerste keer had verkloot.

Resposta da Dreugeworst
Erg netjes verpakt..snel geleverd...en top kwaliteit

Resposta da Dreugeworst
Super lekker net als altijd!
Snel bezorgd!
Wel een inimini opmerking.
Ik had de bestelling opgesplitst zodat deze als brievenbuspakket zou komen, zodat ik niet thuis hoefde te zijn met levering. Jullie hebben het hartstikke lief bij elkaar in een grote doos gedaan. Maar helaas voor mij kon ik daardoor pas later van deze heerlijke worsten genieten 😉
Oh en dat roze mesje! Toptop!
Dankjewel

Resposta da Dreugeworst
Droog en hard. Smaak weinig aanwezig. Geen smaakverdieping. Niet voor herhaling vatbaar. Ook kwa worstmakerij is deze smakeloos. Grof vet in de worst. Mettenders uit Duitsland van "Fleischerei' zijn vele malen lekkerder. Ook de worstmakerij uit België, Frankrijk en Luxemburg zou ik meer aanbevelen. Streekproducten op de zondagmarkt in Aubel zijn veel lekkerder en goedkoper. Hier in Zuid Limburg zijn worstmakerijen te vinden die absoluut vele malen lekkerder zijn. Ik zou hem totaal niet aanbevelen aan anderen.

Resposta da Dreugeworst
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.