Snelle levering, met leuke sleutelhanger... Heerlijke worstjes En in brievenbus pakketje 👍 Tenminste als je er 6 (of minder... misschien ook wel.meer) besteld
Droog kistje startpakket besteld voor mn Groningse worst. De bijgeleverde worsten waren na drogen in een mum van tijd op. Goede smaak, prima kwaliteit
Zeer goede kwaliteit worst. Al aantal keer besteld. Bij eventuele vragen snelle reacties, echt top.
Dikke plus. Doet me veel denken aan sommige van onze eigen droge worsten types. Heel lekker, snel en goed aangekomen, geen boeltje, allemaal mooi en netjes, recycleerbaar materiaal. Vormt wel een groo... Ver mais
Moi! Wij zijn Dreugeworst.com, een webshop voor de verkoop van Drentse droge worst. Normale worst, maar ook met kruidnagel (beter bekend als Groningse). Droge worst is een Oost-Nederlandse delicatesse bekend van de Waddenzee tot aan de Rijn. Wij willlen onze ambachtelijke droge worst voor héél Nederland beschikbaar maken! "Droge worst, zol niet weetn wat ik zunder mos"
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
De worsten waren uitstekend en de bezorging ook maar er zat deze keer geen bruine papieren zak bij.
Jammer hoor. Anders waren het 5 sterren.

Resposta da Dreugeworst
Laatst zat ik op google maps te kijken, en kwam ik een bedrijfje bij mij in de straat tegen, dreugeworst.com Dit is op het adres gevestigd van mijn buurman Daan. Als droge worst liefhebber motiveert dit natuurlijk nog meer om het maar eens te proberen.
Vanavond was de tijd om het maar eens te proberen.
De website is zeer duidelij en goed ingericht, bestellen ging daarom ook eenvouwdig en snel.
Nog geen 15 min nadat ik de bestelling had geplaatst ging de deurbel. Tot mijn verbazing stond Jasper voor de deur, hey goeiedag je had wat besteld bij ons. Compleet verrast met een lach zei ik dat ik inderdaad wat had besteld. Ja Daan zei al dat het de buurman verderop was, ik heb er een paar extra voor je bij gedaan.
Kortom geweldige ervaring en bijzonder enthausiaste mensen. Ik heb natuurlijk de producten al getest want ik kon niet wachten haha. Beide smaken zijn erg goed moet ik toegeven. Die met kruidnagel heeft stiekem wel mijn voorkeur. Daan en Jasper dankjewel, en ga zo door!
Moi de groeten van de buurman, tot de volgende keer :)

Resposta da Dreugeworst
Al meerdere keren besteld en elke keer weer een genot! Ook op de Zwarte Cross mogen genieten van deze overheerlijke droge worsten. Absolute aanrader!

Resposta da Dreugeworst
1e bestelling was niet goed en voldeed niet aan de kwaliteit, netjes opgelost door de bestelling opnieuw op te sturen. 2e keer was de kwaliteit top. gaan weer bestellen.

Resposta da Dreugeworst
Snelle en hygiënische levering van heerlijk worsten. Daarnaast nog mooie bewaaradviezen mogen ontvangen.

Resposta da Dreugeworst
Heerlijke ambachtelijke Drentse droge worst. Sneller geleverd dan verwacht, handig door de brievenbus!

Resposta da Dreugeworst
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.