Drtv Avaliações 102

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Drtv det er det dårligste altid fryser billeder og den lægger meget. Der kommer frem uuuuups der er sket en, netværksfejl ..beklager vi arbejder på sagen. Det har de gjort længe og uuuuups der er ske... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Programmerne fryser (billedet fryser, men lyden fortsætter), og skifter mellem at være sløret til skarpe. Virkelig frustrerende. Har genstartet alle enheder og installeret DRtv appen på ny. Intet h... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

DRTV skal få styr på sin digitale platform. Gentagende udlogninger. Cookies beskeder. Konstante udfald, hvis programmerne overhovedet kan startes. Hele tiden får man tiden får man enten “Hov, vi... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

TV guide mangler på AndroidTV og Apple tvOS etc. Den TV guide der er på Android og IOS enheder mangler i menuen på AndroidTV/ Apple tvOS. Sidste versioner af DRTV og tvOS / AndroidTV installeret. Denn... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

DR app på chromecast til google TV en katastrofe

DR app på chromecast til google TV er en katastrofe efter den kræver login. Enten virker den ikke eller også bliver jeg smidt af efter få dage, og jeg kan ikke logge ind igen. På min PC siger den, at jeg er logget ind, men det er jeg ikke. Nu kan jeg så heller ikke streame programmerne uden at være logget ind (men det kan jeg jo ikke). Den siger man skal være logget på for en bedre oplevelse. Jeg får kun en værre oplevelse, og jeg bliver så vred, for jeg har betalt via skatten for at se det.

18 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeres TV app er så ringe

Jeres TV app er så ringe, den spoler mega langsomt og så springer det hele tiden til start eller slut af programmet når man spoler. Det er simpelthen for ringe, at man kan få stats støtte og så have så lidt tjek med noget så simpelt og irriterende.

14 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvis man forlanger at man skal logge…

Hvis man forlanger at man skal logge ind for at streame Dr.Tv kunne man så ikke bruge lidt af de mere end 3milliarder, vi betaler til DR, og hyre en IT kyndig, der kunne få styr på det med hvordan log ind fungerer, således at man ikke skal logge ind næsten dagligt. Det er åbenbart sådan det fungerer indenfor helt og halv offentlige kontorer at man ikke behøver at afprøve tingene inden man starter op. Det var ikke gået i det private hvor man er afhængige af kunderne. Evt kunne man kontakte den lokale IT aftenskole der helt sikkert kunne gøre det bedre og billigere

14 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er der en voksen til stede…

Er der en voksen til stede derinde....så skal man logge ind og derefter skal man f...... efterfølgende fortælle at det skam er sælsamme person, der skal se med. Kæft det er irriterende.
Kan godt regne ud at i vil snage i, hvad jeg ser, men det kommer ikke jer ved. I bør i stedet passe jeres arbejde som et public service organ.

12 de novembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Få nu styr på det

Elsker DRs programmer. Men OMG. Appen til smart tv er det VÆRSTE. Logger ud og ind og ud igen. Programmer kan ikke afspille osv. Så skal man lige logge ind igen igen. Få nu styr på det. Alle andre kan. Det er til at få ægte spat af😬

7 de novembro de 2024

App'en er nærmest ubrugelig

App'en er nærmest ubrugelig. Halvdelen af tiden mødes man af "noget gik galt". Den anden halvdel af tiden står den bare og loader.

Alle andre streamingtjenester kører fejlfrit, så fejlen er ikke hos mig.

DR - vi betaler allesammen for det her! Få det nu fikset

15 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Giv sande nyheder om USA valg

Jeg som dansker vil høre den rigtig nyheder fra TV avisen kl. 18:30. Især valgkampen mellem Trump og Harris. Det altid har jeg mærket at de holder på demokraterne og de giver falske nyheder om Trump. Her er ikke Mellemøsten til at sensurer nyhederne. Være så Velling i rette vej, folk se og høre i ander medier også, vær ærligt🙏

30 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

DRTV skal få styr på sin digitale…

DRTV skal få styr på sin digitale platform.
Hele tiden får man tiden får man enten “Hov, vi oplever desværre problemer med at vise indholdet” eller man får det roterende symbol på skærmen når bufferen skal fyldes. Derudover kan smart TV appen til LG WebOS slet ikke vise nogle programmer pga kryptering, og man henvises til sin smartphone, AppleTv, Pc eller lignende.
Det er tydeligt at deres smart TV app er bygget på gammel HBTV software. Andre apps som Youtube, Netflix, Max osv virker fint. Internet forbindelse 500mbit og TV er koblet op med Gigabit ethernet cat7 kabel.
Nu skal der ske noget, vi betaler via skatten, uden mulighed for at gøre indsigelse.
Det er da skandaløst.

26 de agosto de 2024

TVappen virker ikke

TVappen virker ikke. Vi er nødt til at afinstallere appen og geninstallere hver dag……
Møder blot en hvid skærm.
Det har været sådan det seneste år.
Få det fixet!
Mvh Ole Ingemann

16 de julho de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais