Bone’s Restauranter Avaliações 2.205

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi kommer 3 ind til et bord der nok er lavet til 2. Bestilte en stor steak på omkring 280 gram og det vejer den helt sikkert ikke og der var en kæmpe sene i kødet som man ikke kunne spise i to af bøff... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et kæmpe tak for at tage ansvar! Vi spiste på jeres restaurant i Horsens i påsken. Min søn blev efterfølgende syg. Med tanke om at det også kunne komme fra andet sted, tog jeg kontakt til jer. Jeg b... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi var afsted og spise på Bone’s i Køge. Vi er dybt forargede over hvor ringe kvaliteten på maden var, børnepizzaen var lige til skraldespanden, det smagte som noget man lige havde fundet i f... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurante

Escrito pela empresa

Bone's familierestaurant er din lokale restaurant der serverer originale amerikanske spareribs, roast, lækker salatbar, burgere, steaks og meget mere. Uanset om du skal fejre fødselsdag, forkæle familien eller slappe af med vennerne, så garanterer vi dig en oplevelse ud over det sædvanlige i ægte amerikanske omgivelser. Bone's er en dansk familierestaurant formet af amerikanske værdier, der kredser om god mad og familiehygge. Bone's startede i Herning i 1990, og sidenhen er kæden vokset til i alt 27 restauranter fordelt rundt i hele landet. Med plads til hele familien Til de mindste har vi balloner og legeposer, og til de lidt ældre har vi store behagelige sofasæder med plads til albuerne. Og børnene har naturligvis deres helt eget legerum, så far og mor kan tage sig et velfortjent hvil. Amerikansk stemning Træd ind på Bone’s, og du er straks i det gamle USA. Væggene er dekoreret med vejskilte, nummerplader, snesko, modelfly, flag, hockey-stave og meget, meget mere. Alt er hentet hjem fra amerikanske retromarkeder, så du kan nyde vores spareribs i autentiske rammer.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 43% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et kæmpe tak for at tage ansvar!

Et kæmpe tak for at tage ansvar!
Vi spiste på jeres restaurant i Horsens i påsken. Min søn blev efterfølgende syg. Med tanke om at det også kunne komme fra andet sted, tog jeg kontakt til jer. Jeg blev mødt med åbenhed, ansvar og information. Jeg er fuldt ud tilfreds med den gode service!! - Bonusinfo: lader det sig ikke til at det kunne skyldes maden!
- og selvom at det gjorde, så anbefaler jeg jer fordi at I tog sagen op! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 de abril de 2026

Vi bestilte i randers

Vi bestilte i randers . Bestilte en blandet pakke med salat da der var en der kun spiser salat . Salaten var ikke med men dressingen var med . Resten af maden var fin . Hilsen Tine Villum

11 de abril de 2026

Manglende spareribs i takeaway

Vi havde bestilt bones Huge Love menu som Take away i Vejle i dag. I menuen stod der man fik 1.400 gram spareribs men da vi pakkede spareribsene ud hjemme var det tydeligt der ikke var det og vejede dem. Der var så knap 900 gram spareribs. Så træls at alle ikke blev mætte.

10 de abril de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bone's Big Herlev

Venligt og rart personale, men lidt overpriced. Tænker at man kan få mere spændende retter til 300 kr end en bøf og en gang pomfritter + næsten en times ventetid på maden

4 de abril de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rabattilbud – en udfordring at forstå også for de ansatte

Vi bestilte bord hos Bones, Sønderborg torsdag d. 2. april kl. 15. Da vi ville betale kl. 16.15 og bad om at få rabatten på 20 pct. for aldersgruppen 65+ , gjorde tjeneren opmærksom på, at tilbuddet kun gjaldt i tidsrummet 13-16 – men accepterede dog at give os tilbuddet på 20 pct. rabat, selvom klokken havde passeret 16.00.

På hjemmesiden fremgår, at” gæster på 65 år eller derover kan medbringe op til 3 gæster, uanset alder, og få 20 % rabat på hele regningen. Gælder søndag-torsdag ved ankomst fra kl. 13.30-16.00.”

Kvalitet og betjening var som sædvanlig – upåklagelig.

2 de abril de 2026

Bone´s Sønderborg

Bone´s Sønderborg.

Som sådan ikke noget i vejen med restauranten som spisested, men lederen dér bør ikke love mere end der kan holdes, når det kommer til jobsamtaler:

Mit datter søger en opslået stilling som opvasker.

9. marts: Hun bliver inviteret til samtale 12.marts.

12.marts: Hun er desværre syg på samtaledagen. Dette meddeles til vedkommende som har indkaldt til samtale. Samme dag svarer lederen, at det er helt i orden og at hun vil vende tilbage med en ny tid til samtale.

20. marts har min datter stadig ikke fået en ny tid til samtale, så hun skriver til lederen, at hun håber at hun snart kan få lov til at kigge forbi til en samtale.

30. marts har min datter stadig ikke fået nogen tilbagemelding og hun skriver igen til lederen for at høre hvornår hun kan regne med at komme til den lovede samtale.
Samme dag skriver lederen kort: "Vi har fået ansat dem vi skal bruge og søger derfor ikke længere".

Hvorfor lover man i første omgang at hun vil blive indkaldt til en ny samtale?
Hvorfor er man ikke bare ærlig og skriver med det samme, at det er ærgerligt med sygdom på samtaledagen, men at man så går videre med de andre der skal til samtale?

Tror der er en leder der skal på noget kursus i jobsamtaler/kommunikation.

30 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi havde bestilt bord måneder i…

Vi havde bestilt bord måneder i forvejen til 75 års fødselsdag og 40 års ) vi ankommer 18.50. Har boret kl 19 vi kl 19-45 venter vi stadig på maden jeg spøger og ser vil ca gå 20 min men kl 20.42 får vi maden det er 1.45 at vente det er simpelhen for langtid )
Og vi har et lille barn med jeg må tag hjem med hende da kl 21 er for smet for et lille barn havde vi vidst der var den ventetid havde vi valgt et andet sted

28 de março de 2026

Vi besøgte Bones på Amager

Vi besøgte Bones på Amager, hvor vi i forvejen havde bestilt bord. Vi fik et bord så tæt på salat - og softicebaren, at folk gik ind i os og vores bord adskillelige gange i løbet af 5 minutter, og når folk blandede softice stod de så tæt på, at de nærmest ragede ind over vores bord. Vi bad om et andet bord, og tjeneren gik for at finde ud af, om det var muligt. Vi ventede i ca. 15 minutter, hvor tjeneren ikke kom tilbage, og besluttede os så for at gå. Jeg ved godt, at det er økonomisk smart at klemme mange mennesker ind som muligt, men der må virkelig være grænser for, hvad man kan tillade sig.

27 de março de 2026

God mad og betjening

God mad og betjening

Vi var på bones Amager som så ofte før, der er gratis salatbar og softice i denne måned, hvilket er et godt tilbud, betjeningen var fin og maden god, de skal måske lige kigge lidt på bestillings sedlen, oplever hver gang at skal have byttet kartofler Fordi de ikke har læst hvad der er bestilt
Syntes bøf er lige dyrt nok i forhold til hvad man får men det smager godt, øvrige priser er rimelige og der er tit gode tilbud

23 de março de 2026

En lidt ærgerlig oplevelse

Jeg havde generelt en øv oplevelse ved Bones Hillerød, hvilket jeg ikke plejer på Bones. Men lige den her gang, synes jeg at det var lidt ringe.
Vores steaks var kolde, så hvidløgssmørret endda ikke smeltet. Det resterende smagte stadig godt, udover temperaturen på kødet. Der var små ting, som der manglede fra bestillingen, hvilket vi løste, men det var også svært at komme i kontakt med tjenerne for hjælp, så jeg måtte selv rejse mig op et par gange.
Da vi skulle betale for regningen, måtte jeg være ærlig for tjeneren, at kødet ikke var så tilfredsstillende, hvilket tjeneren med samme sagde, at hun vil gå i køkkenet og fortælle det til kokkene. Det virkede som om, at hun ville prøve at give os en rabat som en undskyldning. En anden tjener blev sendt ud, og afregnet med os og vi betalte, men der var ingen rabat. Den anden tjener kom tilbage. Hun virkede chokeret og sagde “ej, har du fået dem til at betale?”, men gik hurtigt igen. Det virkede til, at der var mangel på kommunikation mellem personalet. Vi var lidt forvirret over dette.

25 de março de 2026

Meget ringe behandling Bones Silkeborg

Meget ringe behandling. Vi var 5 på restaurant i Silkeborg 4 af os fik ben. Vi har stor set siddet på toilet siden. Vi ringer og klager, og får at vide “det er så fint” farvel. Så tænk igen inden i går derind og spiser. Ringe mad og ringe service.

23 de março de 2026

Mugne medarbejdere

Mugne medarbejdere, sure og flabede i Bones Tilst.
Hår i deres salatbar som jeg fik i munden, virkelig klamt, medarbejderen gjorde intet ikke engang en beklagelse.
Hun byttede ikke engang salaten i baren, efter fund af hår.
Var fuldstændig ligeglad, dårlig oplevelse, nul stjerner herfra.

24 de março de 2026

Sikke en dårlig fornøjelse

Sikke en dårlig fornøjelse , havde bestilt bord til 10 personer , først ventede vi 55 minutter på vores mad , så var alt maden ikke med , så vi skulle vente yderligere, da maden kom var den kold og næsten uspiselig, det gjorder vi opmærksom på uden nogen form for reaktion fra personalet, kommer aldrig til at spise der igen

21 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte takeaway mad fra Bones…

Jeg bestilte takeaway mad fra Bones Herlev, og det var desværre en meget dårlig oplevelse.

Junior-burgeren bestod af en tør bolle og et endnu tørrere stykke kød – uden noget som helst andet. Bagekartoflerne virkede som om de var blevet opvarmet flere gange i mikroovnen og var helt uspiselige.

Man behøver ikke være kok for at kunne se, at sådan mad bør ikke serveres for kunder.

Vi kontaktede restauranten med det samme og fik at vide, at de ville vende tilbage, og at vi selvfølgelig ikke skulle betale for så dårlig mad. Nu er der gået 14 dage uden nogen form for opfølgning – og samtidig er det fulde beløb blevet trukket.

Meget skuffende både på mad og kundeservice.

4 de março de 2026

Bones Sønderborg

Vi har nu to gange været på bones i sønderborg. Og det kan kun anbefales! Deres legerum er super rent og fungere så godt. Super børnevenlig restaurant.

Og maden er også super lækker!

Vi kommer igen.

7 de fevereiro de 2026

Bones, Lalandia Rødby

Vi var to familier (5 personer), der ventede ca. 45 minutter på maden. Da den endelig blev serveret, væltede mit barn et glas juice ud over sig selv.

Vores feriehus ligger ikke lige ved siden af restauranten, så det var ikke muligt hurtigt at gå tilbage, skifte og fortsætte måltidet – især ikke med en tidsbegrænset bordreservation. Jeg bad derfor om at få ændret en del af bestillingen (én voksen og ét barn) til take away.

Det blev afvist uden fleksibilitet. Samtidig fik vi udleveret bokse og poser, hvilket gør afslaget endnu mindre forståeligt.

Alligevel blev vi opkrævet fuld pris (159 kr.) for salatbar som hovedret – selvom take away-prisen er 85 kr. Vi betalte altså restaurantpris for noget, vi reelt ikke havde mulighed for at benytte på stedet.

Man kan ikke undgå uheld i en familierestaurant. Men man kan vælge, hvordan man håndterer dem. Her valgte man en rigid linje uden hensyn til situationen.

Det fremstår urimeligt – og unødvendigt.

14 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais