Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hard to believe it has the same quality as Dyson, while I was sceptical, i ordered bc they offered a full refund policy if I didn’t like it. Now, I’m happy with it bc it makes hair routine so much eas... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na eerst een dyson te hebben geprobeerd bij familie wilde ik een goedkopere versie kopen. Deze doet precies hetzelfde en er zitten meer hulpstukken bij. Kortom zeer tevreden en mijn haar zit na 2 dage... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geïnfluenceerd door de knappe Shirley maar wat ben ik blij met deze aankoop. Het design van de stijltang is prachtig en hij wordt geleverd met een mooi hoesje. Mijn haar ziet er prachtig en glanzend u... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deze Fohn gekregen voor mijn moederdag, was heel benieuwd wat ik ervan zou vinden, maar hij is echt super, ik zou hem iedereen aanbevelen

Detalhes da empresa

1. Loja de produtos para cabelo

Dryze is een innovatief Nederlands beautymerk dat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige haarstyling tools. Ons doel is om salonwaardige resultaten bereikbaar te maken voor iedereen, gewoon vanuit huis. Wij geloven dat goed haar de kracht heeft om je dag en je zelfvertrouwen compleet te veranderen.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

267 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Snel apparaat

Volgende dag binnen. T is even wennen de handeling met de airwrap maar t lukte al gauw. De fohn ( gewone mondstuk ) is echt mega goed zelden zo goede snelle fohn gehad !!

29 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Niet aarzelen gewoon aankopen.

Ik was lang afwachten naar airstylers..tot ik toch besloot één in huis te nemen aan betaalbare prijs.
Dryze..echt top,veel tools erbij ,verzorgde mooi box erbij..fantastisch.
Voor het eerst als ik men haar deed echt fantastisch! De mensen vroegen me of ik van de kapper kwam. Bedankt Dryze in een mum van tijd had ik een mooi bos krullend haar..geen kapperskosten meer geen zorgen om afspraakje maken bij de kapper..ik doe het gewoon zelf.
Win win voor me.
Ik raad het zeker iedereen aan!

25 de setembro de 2025

Super dryze …

Ben al best bekend met vele air styling producten
Maar deze steelt echt de show. Komt al binnen in een luxe verpakking en na het proberen was ik perplex van de prachtige resultaten. Snel en krachtig je haar in de perfecte stevige krul wat goed blijft zitten Ik vind dit echt een super aanwinst ben er helemaal blij mee🥰

17 de setembro de 2025

Een prima bedrijf !

Een prima bedrijf !
Keurig netjes in doos snel geleverd.
Ik had gevraagd of de dryze 5 ook geschikt is voor kort haar... en dat was ja.... maar ik vind de borstel en krullers toch wat te dik voor kort haar...misschien komt er nog eens een dunnere borstel die ik dan kan bij bestellen.

16 de setembro de 2025

Fijne service

Mijn föhnborstel was aan vervanging toe en Dyson vond ik te duur, positieve reviews over Dryze en een prachtige case erbij.
Eenmaal ontvangen vond ik hem heel licht / plastic maar…. we gaan het proberen! De blaaskracht viel mij tegen waardoor het drogen langer duurder dan ik gewend ben met mijn oude babyliss. Ik bleef optimistisch vanwege de reviews en hoopte de volgende keer de krullen eens te kunnen proberen.
2e keer gebruik knapt er iets binnen 1 minuut, direct begint de föhn te roken aan de onderkant en ruikt de badkamer naar brand. Ik trek de stekker eruit en hij rookte nog na.
Snel contact gekregen met de klantenservice en snel opgelost, nieuwe föhn dezelfde dag nog verzonden. Deze werkt naar behoren!

6 de setembro de 2025
logotipo da dryze

Resposta da dryze

Hi Milou,

Bedankt voor je melding en wat ontzettend vervelend om te horen. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren en we willen dit direct met je oppakken en vandaag nog oplossen voor je.

Stuur ons alsjeblieft je ordernummer + het filmpje via WhatsApp op +31 6 53 74 37 76. We regelen direct, kosteloos, een vervanging of terugbetaling (wat jij prettig vindt) defecte toestel. Ons kwaliteitsteam onderzoekt vervolgens de oorzaak dat dit heeft kunnen gebeuren.

Team Dryze | Customer Care

De service is TOP!

De service is TOP!
Vandaag bestellen, dag nadien thuis geleverd ! Ik had teveel betaald, en het geld stond 2 dagen later op mijn rekening ! De krultang, haardroger set, doet wat het beloofd. Ik zou het niet meer kunnen missen !

26 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het doet idd wat het belooft!

Het doet idd wat het belooft!
Ik kocht deze alleen voor de airwrap en boven verwachting doet het het echt. Daar komt nog bij dat het in een supermooie bewaarkoffer zit, vergelijkbaar met de dyson. Het is geen goedkoop plastic ding maar echt degenlijk spul. Zowel de airwrap en de koffer. Heel blij mee

31 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Review na drie dagen gebruik

Net 3 dagen binnen maar al helemaal enthousiast. Dyson geleend van vriendin om uit te proberen en heel fijn, maar geen budget voor Dryze gekozen na speurtocht op internet en hele goede keuze, vind echt even goed!

23 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een zeer snelle levering,een aanwinst.

Een zeer snelle levering. En wat een verandering in het stylen van mijn haar. Ben 52, in de overgang en last van wat dunner en kwetsbaarder haar. Maar met de stylingborstel of de 2 andere styling/ krullen makers lijkt mijn haar weer voller en voelt mijn haar ook zacht aan. Een absolute aanwinst!!!!!

21 de agosto de 2025

Fijn product!

Snelle levering mooi verpakt, fijne opbergbox erbij en verschillende accessoires. Werkt heel goed! Wel even wennen hoe je het makkelijkste je haren in de krul krijgt.Er zit een qr code bij waar je filmpjes kan kijken hoe het moet.

17 de agosto de 2025

Mooie verpakking!

Het is een cadeautje om uit te pakken, heel mooi verpakt!

Het vergt wel wat oeffening, maar als je eenmaal de slag te pakken hebt!

15 de agosto de 2025

Mooi product

Mooi product, goed verpakt. Goede prijs kwaliteit verhouding. Even oefenen met de krullers maar dan komt het na verloop goed. Mooi volume en glans.
Klein minpunt hij produceert best wat geluid maar dat mag de pret niet drukken!

28 de julho de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.