De er ikke særlig gode til at stille en hjemmeside op, og det skulle vi have set. De er ganske umulige at komme ud af igen. Vi har lavet aftale med anden firma selvom vores kontrakt ikke er udløbet.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hvis jeg kunne give 100 stjerner, ville i få dem alle. Vi har sagt nej til alle andre bureauer fordi vi vil være kunde hos Best One for altid. Vi kan ikke udtrykke vores taknemmelighed for jeres pro... Ver mais
A empresa respondeu
Som en Virksomhed i vækst, hvor vi stod med et akut behov for en mere professionel hjemmeside som kunne få endnu tættere på vores kunder, med det rette budskab. hvor vi samtidig kendte vores udgifte... Ver mais
A empresa respondeu
Dynamik har for nyligt lavet vores nye hjemmeside. Vi har igennem hele forløbet med opbygningen af siden følt os i gode hænder og når vi har rettet henvendelse har de handlet... De er et imødekommende... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Dynamik er et webbureau i Esbjerg med kunder i hele Danmark. Vi er eksperter i web, marketing og entertainment - alt der kan vækste din virksomhed! Lad os hjælpe dig på vej i en digital verden af hjemmesider, videoer og online markedsføring.
Informações de contato
Kogade 1A, 1. sal, 6700, Esbjerg, Dinamarca
- 73 11 11 00
- info@dynamik.dk
- dynamik.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dygtige og kompetente
Dygtige og kompetente. Laver det flotteste arbejde, har tid til sine kunder, er venlige og imødekommende og sætter sig ind i hvad der betyder mest for din virksomhed. De bedste anbefalinger herfra 🤩
Jeg er virkelig imponeret over Dynamiks…
Jeg er virkelig imponeret over Dynamiks dedikation og viden inden for deres felt. De lyttede til mine behov og leverede en skræddersyet løsning
Super professionelt!
Mine varmeste anbefalinger herfra! Super professionelt og servicemindet. Står altid klar og er der helt ned i mindste detalje.

Resposta de Dynamik Marketing ApS
Flink og meget hurtig respons tid
Dynamik har lavet en rigtig fin hjemmeside til mig og når jeg ringer til dem for at få udført rettelser, sker det med det samme. Jeg er tilfreds
Vh Carsten Pedersen

Resposta de Dynamik Marketing ApS
Dynamik har været medvirkende til en øget omsætning
Dynamik har været medvirkende til at min omsætning i Vestergaarden Bed & Breakfast er øget næsten 20 %.
Desuden er de venlige, hurtige og hjælpsomme.
Ser frem til forsat samarbejde med Dynamik

Resposta de Dynamik Marketing ApS
Godt resultat og god service
Dynamik har lavet en hjemmeside til Aktive Kvinder, Bramming. Vi er meget tilfredse med både layout og proces. Dynamik fulgte altid hurtigt op på vores henvendelser og var lydhøre for vores kommentarer. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

Super god og hurtig service
Super god og hurtig service
Svarer pr. Mail og tlf. med det samme
Har kun rosende ord til Dynamik og vil helt klart anbefale jer fremover
Gitte Flyvbjerg-Sørensen
Life In Balance

Resposta de Dynamik Marketing ApS
Dynamik har lavet min hjemmeside og…
Dynamik har lavet min hjemmeside og under opbygningen, er de altid kontaktbare og flinke til at rette og komme med forslag til at gøre min hjemmeside rigtig pæn.
Rigtig god service yder de.
VH Steen Rust

Absolut ingen problemer
Absolut ingen problemer, selv om det skulle gå lidt stærkt! Kan kun anbefales.

Resposta de Dynamik Marketing ApS
Dynamik er et service minded firma
Dynamik er et service minded firma, med kunden i fokus.
De er nemme at komme i kontakt med, og vil kunden det bedste. Vi anbefaler gerne Dynamik til andre! :)
Mvh. Louise
Hodde Kro

Kæmpe ros til dynamik
Kæmpe ros til dynamik, hver gang man har brug for dem, er de hurtige og effektive til at hjælpe. Dynamik har været med os fra starten, på hjemmeside, og markedsføring. og vi er nu på 3 shops, har kun positivt og sige om hele teamet hos Dynamik Marketing.
Nicolai Houmark
Sailors-ink.dk

Resposta de Dynamik Marketing ApS
Jeg er yderst tilfreds (sagt på godt…
Jeg er yderst tilfreds (sagt på godt jysk) med den rådgivning og hjælp jeg har fået af Christian Weber fra Dynamik. Kæmpe anbefaling!

Virksomhed i vækst
hvor vi samtidig kendte vores udgifter uden en masse skjulte gebyr, har Dynamik levet fuldt ud op til vores forventinger, go service og altid klar på at få vores ide´r gjort til virkelighed på en flot og overskuelig hjemmeside.
TAK!.

Resposta de Dynamik Marketing ApS
Teamet forstod hurtigt vores behov og…
Teamet forstod hurtigt vores behov og ønsker, og arbejdede effektivt og proffesionelt hen mod slutresultatet. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og resultatet!
Nordisk Klima & Miljø ApS

Resposta de Dynamik Marketing ApS
Super service og godt resultat
Vi fik et opkald fra Christian, som gerne ville kigge forbi os, og tale hjemmeside, som vi egentlig var godt tilfredse med. Men vi takkede ja for nysgerrighedens skyld.
Efter et behageligt møde, valgte vi at takke ja til det tilbud vi fik på nye hjemmeside og markedsføring, igennem SEO og LinkedIn. Vi har været utrolig godt tilfredse kontra hvad vi ellers har oplevet før. Servicen var i top hele vejen, og de var nemme at komme i kontakt med, da vi skulle bruge noget sparring.

Resposta de Dynamik Marketing ApS
Vi takker for et godt forløb i…
Vi takker for et godt forløb i forbindelse med vores nye hjemmeside, hvor vi fra start til slut havde en god dialog med både Kadir, Mark og Jacob.
Disse gutter vil vi godt anbefale
Gadeberg Auto ApS

Resposta de Dynamik Marketing ApS
Det har været en fornøjelse
Det har været en fornøjelse, at arbejde sammen med Dynamik.
Rigtig god kommunikation, høj effektivitet og ikke mindst kan man tydeligt mærke, at Dynamik har en oprigtig interesse i de virksomheder de hjælper!
Jeg har kun de varmeste anbefalinger.

Hjælpsomme, dygtige og effektive
Hjælpsomme, dygtige og effektive
Dynamik er altid virkelig flinke og hjælpsomme og man får hurtigt hjælpe eller svar på sine spørgsmål.
Jeg stoler på deres ekspertise til enhver opgave - lige fra problemløsning til implementering af nye tiltag i feks markedsføring, visuel identitet og lignende.

Fantastisk service og kunden i fokus
Fantastisk service og kunden i fokus
Jeg har fornøjelsen af, at have et tæt samarbejde med Dynamik Marketing ApS. Jeg oplever webbureauet, som enorm kompetent og vil til enhver tid anbefale Dynamik Marketing ApS til andre.

Resposta de Dynamik Marketing ApS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.