Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De er ikke særlig gode til at stille en hjemmeside op, og det skulle vi have set. De er ganske umulige at komme ud af igen. Vi har lavet aftale med anden firma selvom vores kontrakt ikke er udløbet.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvis jeg kunne give 100 stjerner, ville i få dem alle. Vi har sagt nej til alle andre bureauer fordi vi vil være kunde hos Best One for altid. Vi kan ikke udtrykke vores taknemmelighed for jeres pro... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som en Virksomhed i vækst, hvor vi stod med et akut behov for en mere professionel hjemmeside som kunne få endnu tættere på vores kunder, med det rette budskab. hvor vi samtidig kendte vores udgifte... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dynamik har for nyligt lavet vores nye hjemmeside. Vi har igennem hele forløbet med opbygningen af siden følt os i gode hænder og når vi har rettet henvendelse har de handlet... De er et imødekommende... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de media e marketing
  2. Agência de Marketing
  3. Web Designer

Escrito pela empresa

Dynamik er et webbureau i Esbjerg med kunder i hele Danmark. Vi er eksperter i web, marketing og entertainment - alt der kan vækste din virksomhed! Lad os hjælpe dig på vej i en digital verden af hjemmesider, videoer og online markedsføring.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Dygtige og kompetente

Dygtige og kompetente. Laver det flotteste arbejde, har tid til sine kunder, er venlige og imødekommende og sætter sig ind i hvad der betyder mest for din virksomhed. De bedste anbefalinger herfra 🤩

2 de outubro de 2023

Super professionelt!

Mine varmeste anbefalinger herfra! Super professionelt og servicemindet. Står altid klar og er der helt ned i mindste detalje.

28 de março de 2023

Hej Tanja Nicole,

Mange tak for de pæne ord, vi sætter stor pris på anmeldelser som disse.

super god oplevelse.

18 de janeiro de 2023

Hej Jan,
Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for du har en god oplevelse som kunde hos os.

Dynamik Marketing ApS

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flink og meget hurtig respons tid

Dynamik har lavet en rigtig fin hjemmeside til mig og når jeg ringer til dem for at få udført rettelser, sker det med det samme. Jeg er tilfreds

Vh Carsten Pedersen

24 de outubro de 2022

Hej Carsten,
Mange tak for din anmeldelse af vores samarbejde.
Vi sætter pris på rosen, og ser frem til et lang og godt samarbejde.

Dynamik Marketing.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dynamik har været medvirkende til en øget omsætning

Dynamik har været medvirkende til at min omsætning i Vestergaarden Bed & Breakfast er øget næsten 20 %.

Desuden er de venlige, hurtige og hjælpsomme.

Ser frem til forsat samarbejde med Dynamik

20 de setembro de 2022

Hej Nils,

Mange tak for din anmeldelse, vi er utrolig glade for at have løftet omsætningen hos dig. Det agter vi at fortsætte med i 2023, og frem.

Vi glæder os over et langt og godt samarbejde.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt resultat og god service

Dynamik har lavet en hjemmeside til Aktive Kvinder, Bramming. Vi er meget tilfredse med både layout og proces. Dynamik fulgte altid hurtigt op på vores henvendelser og var lydhøre for vores kommentarer. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

27 de agosto de 2022

Hej Marianne,

Mange tak for din anmeldelse, vi bestræber os altid på at svare vores kunder indenfor 24 timer. Med en positiv og kreativ dialog omkring diverse tiltag og muligheder.

Vi glæder os til et langt og godt samarbejde.

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service
Svarer pr. Mail og tlf. med det samme
Har kun rosende ord til Dynamik og vil helt klart anbefale jer fremover

Gitte Flyvbjerg-Sørensen
Life In Balance

2 de junho de 2022

Hej Gitte,

Mange tak for din anmeldelse af vores samarbejde.

Vi bestræber os altid på at svare med det samme, så din hjemmeside altid afspejler din virksomhed bedst muligt.

Vi ser frem til et langt og godt samarbejde.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dynamik har lavet min hjemmeside og…

Dynamik har lavet min hjemmeside og under opbygningen, er de altid kontaktbare og flinke til at rette og komme med forslag til at gøre min hjemmeside rigtig pæn.
Rigtig god service yder de.
VH Steen Rust

23 de maio de 2022

Hej Steen,

Mange tak for din anmeldelse.

En fornøjelse at samarbejde med dig, og sikre at din hjemmeside altid afspejler dig og din forretning.

Absolut ingen problemer

Absolut ingen problemer, selv om det skulle gå lidt stærkt! Kan kun anbefales.

31 de março de 2022

Hej Michael,

Vi havde en kort deadline hos jer, men er glade for at vi kunne nå i mål indenfor deadline. Med en flot hjemmeside, som præsenterer virksomheden, som i ønsker.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dynamik er et service minded firma

Dynamik er et service minded firma, med kunden i fokus.
De er nemme at komme i kontakt med, og vil kunden det bedste. Vi anbefaler gerne Dynamik til andre! :)

Mvh. Louise
Hodde Kro

4 de março de 2022

Hej Louise,

Mange tak for anmeldelsen.

Det er en fornøjelse at samarbejde med jer, og gennem god dialog. Har skabt en flot og konverteringsvenlig hjemmeside.

vi ser frem til et godt og langt samarbejde.

Kæmpe ros til dynamik

Kæmpe ros til dynamik, hver gang man har brug for dem, er de hurtige og effektive til at hjælpe. Dynamik har været med os fra starten, på hjemmeside, og markedsføring. og vi er nu på 3 shops, har kun positivt og sige om hele teamet hos Dynamik Marketing.
Nicolai Houmark
Sailors-ink.dk

3 de março de 2022

Hej Nicolai,

Mange tak for din anmeldelse, af vores samarbejde.

Vi er stolte over at kunne imødekomme dine ønsker til en samarbejdspartner. Hvor vi gennem kontinuerlig dialog, sikre din forretning bliver flot præsenteret online.

Vi glæder os til, fortsat at tage din markedsføring til nye højder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er yderst tilfreds (sagt på godt…

Jeg er yderst tilfreds (sagt på godt jysk) med den rådgivning og hjælp jeg har fået af Christian Weber fra Dynamik. Kæmpe anbefaling!

26 de fevereiro de 2022

Hej Patrick,

Var en fornøjelse at hjælpe dig med din opstart, jeg håber du er kommet godt fra land.

Tak for din anbefaling.

Virksomhed i vækst

hvor vi samtidig kendte vores udgifter uden en masse skjulte gebyr, har Dynamik levet fuldt ud op til vores forventinger, go service og altid klar på at få vores ide´r gjort til virkelighed på en flot og overskuelig hjemmeside.
TAK!.

27 de janeiro de 2022

Hej Plast Solutions ApS,

Mange tak for jeres fine anmeldelse af vores samarbejde.
Det har hele vejen igennem været en fornøjelse at, få jeres ideer gjort til virkelighed.

Vores support sætter stor pris på rosen, da de altid bestræber sig for at hjælpe hurtigst muligt, på bedst mulig måde.

Tak for tilliden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Teamet forstod hurtigt vores behov og…

Teamet forstod hurtigt vores behov og ønsker, og arbejdede effektivt og proffesionelt hen mod slutresultatet. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og resultatet!

Nordisk Klima & Miljø ApS

13 de janeiro de 2022

Hej Tuncay,

Mange tak for din anmeldelse af vores samarbejde.

Vi er glade for at vi ramte rigtigt med det samme, og fik lavet en pæn og overskuelig hjemmeside til jer.

Vi ser frem til et fortsat langt og godt samarbejde.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og godt resultat

Vi fik et opkald fra Christian, som gerne ville kigge forbi os, og tale hjemmeside, som vi egentlig var godt tilfredse med. Men vi takkede ja for nysgerrighedens skyld.
Efter et behageligt møde, valgte vi at takke ja til det tilbud vi fik på nye hjemmeside og markedsføring, igennem SEO og LinkedIn. Vi har været utrolig godt tilfredse kontra hvad vi ellers har oplevet før. Servicen var i top hele vejen, og de var nemme at komme i kontakt med, da vi skulle bruge noget sparring.

20 de dezembro de 2021

Hej Karsten,

Tak for de pæne ord, og den fine anmeldelse.

Jeg er glad for at vi hurtigt fandt fælles grund, og kunne komme ind og imødekomme jeres forventninger.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi takker for et godt forløb i…

Vi takker for et godt forløb i forbindelse med vores nye hjemmeside, hvor vi fra start til slut havde en god dialog med både Kadir, Mark og Jacob.

Disse gutter vil vi godt anbefale

Gadeberg Auto ApS

19 de dezembro de 2021

Hej Gadeberg Auto ApS,

Mange tak for jeres fine anmeldelse, af vores samarbejde.

Vi er glade for at være jeres samarbejdspartner på den digitale front. En fornøjelse at samarbejde med jer.

Vi takker mange gange for jeres anbefaling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det har været en fornøjelse

Det har været en fornøjelse, at arbejde sammen med Dynamik.
Rigtig god kommunikation, høj effektivitet og ikke mindst kan man tydeligt mærke, at Dynamik har en oprigtig interesse i de virksomheder de hjælper!
Jeg har kun de varmeste anbefalinger.

6 de setembro de 2021

Hej Kamilla,

Mange tak for din fine anmeldelse, og de rosende ord omkring vores samarbejde.

Er en fornøjelse for os, at have så tæt og konstruktivt samarbejde. Hvor vi i fællesskab sikre de rigtige resultater.

Hjælpsomme, dygtige og effektive

Hjælpsomme, dygtige og effektive

Dynamik er altid virkelig flinke og hjælpsomme og man får hurtigt hjælpe eller svar på sine spørgsmål.

Jeg stoler på deres ekspertise til enhver opgave - lige fra problemløsning til implementering af nye tiltag i feks markedsføring, visuel identitet og lignende.

3 de setembro de 2021

Hej Mathilde,

Mange tak for den dejlige anmeldelse! :-)

Mvh
Kadir Duran

Fantastisk service og kunden i fokus

Fantastisk service og kunden i fokus

Jeg har fornøjelsen af, at have et tæt samarbejde med Dynamik Marketing ApS. Jeg oplever webbureauet, som enorm kompetent og vil til enhver tid anbefale Dynamik Marketing ApS til andre.

20 de janeiro de 2021

Hej Frederik,

Vi siger mange tak for din varme anbefaling og det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med vores arbejde!

De bedste hilsner
Kadir Duran
Partner

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais