De er ikke særlig gode til at stille en hjemmeside op, og det skulle vi have set. De er ganske umulige at komme ud af igen. Vi har lavet aftale med anden firma selvom vores kontrakt ikke er udløbet.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Som en Virksomhed i vækst, hvor vi stod med et akut behov for en mere professionel hjemmeside som kunne få endnu tættere på vores kunder, med det rette budskab. hvor vi samtidig kendte vores udgifte... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Dynamik er et webbureau i Esbjerg med kunder i hele Danmark. Vi er eksperter i web, marketing og entertainment - alt der kan vækste din virksomhed! Lad os hjælpe dig på vej i en digital verden af hjemmesider, videoer og online markedsføring.
Informações de contato
Kogade 1A, 1. sal, 6700, Esbjerg, Dinamarca
- 73 11 11 00
- info@dynamik.dk
- dynamik.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Har fået lavet min hjemmeside som ser…
Har fået lavet min hjemmeside som ser så flot ud og meget brugervenlig - dynamik teamet har været utrolig serviceminded under hele forløbet kan helt klart anbefale dem.

Hjemmeside
Vi har haft Dynamik til at stå for hjemmesidedesign samt SEO.
Vi er meget tilfredse med resultatet.
Dynamik har en meget venlig og professionel tilgang til opgaverne.
Dynamik har fokus på vores virksomhed og kommer med nye forslag hvis vores behov ændres.

Hvis jeg kunne give 100 stjerner
Hvis jeg kunne give 100 stjerner, ville i få dem alle. Vi har sagt nej til alle andre bureauer fordi vi vil være kunde hos Best One for altid. Vi kan ikke udtrykke vores taknemmelighed for jeres professionelle arbejde og gode service.
Adis-Max Rengøring ApS

Resposta de Dynamik Marketing ApS
Meget flot og professionel hjemmeside
Har netop fået lavet en hjemmeside af Dynamik til min fodpleje klinik.
Professionelle medarbejdere der med det samme har fanget mine ønsker. De er iderige og kommer med mange gode forslag.
Det er blevet en professionel side, der samtidig viser meget af min personlighed.
De svarer hver gang på telefonen og der er også hurtige svar på mail. Det er en super service.
De får mine varmeste anbefalinger.

Resposta de Dynamik Marketing ApS
Hurtige, kompetente og god service
Jeg har kun positivt at sige om Dynamik. De fik vores shop op at køre på rekordtid, og med den kompetente SEO konfigurering fik vi allerede vores første ordre den første dag vi gik i drift.
Siden har vi modtaget en lind strøm af ordrer, og de mange spørgsmål vi har haft i opstartsfasen er blevet besvarede hurtigt og kompetent, og altid med et smil på læben.
Jeg kan derfor kun give Kadir og hans team de varmeste anbefalinger fra vores side, og vi vil helt klart bruge Dynamik igen i takt med at vi udvider vores webshop.
Kim Steffensen, kvalitetsmundbind.dk

Kort svare tid
Kort svare tid.
Imødekommende.
Godt arbejde.
Lyttende.
Kort sagt vi er meget tilfredse!

Super service.
Altid søde og hjælpsomme og hvis vi har haft rettelser til siden, er de altid blevet tilrettet inden for ganske kort tid.

Fantastisk service
Jeg kan varmt anbefale Dynamik. Hele vejen fra 1. møde til min hjemmeside er færdig, som jeg gerne vil have den, har jeg mødt utrolige flinke og servicemindede mennesker. Efterfølgende står de nærmest til rådighed 24-7. Utrolig - mange tak
Mvh
Lene - Cityzonen.dk

Resposta de Dynamik Marketing ApS
Vi er vældig tilfreds med vores…
Vi er vældig tilfreds med vores samarbejde med Dynamik. De er meget tålmodige og er gode til at forstå ens overvejelser, når det kommer til webdesign. Vi vil til enhver tid, anbefale Dynamik. Vh Jens.

Perfekt Service og Fremragende rådgivning af Dynamik
Jeg har fået lavet en rigtig god hjemmeside hos Dynamik og er rigtig glad for at tager deres arbejde alvorlig. De er meget imødekommende samt været forbi for at tage en snak og se hvad firmaet går og laver. De er gode til at ringe tilbage og høre om der er noget vi skal ha ændret og det er jeg meget tilfreds med og stor ros for det. Når de har sendt forslag på hvordan hjemmesiden skal se ud og man har noget man vil ha ændret er de klar med at ændre så siden kan starte op. Dynamik holder deres aftaler det er der mange som kan lære noget af. Jeg kan sagtens anbefale Dynamik til andre som skal ha en hjemmeside. Stor ros til hele teamet og de skal ha 5 Stjerner for deres professionelle arbejde.
Med venlig hilsen.
JYDSK SYSTEM MONTAGE

Resposta de Dynamik Marketing ApS
Har lige fået lavet ny hjemmeside hos…
Har lige fået lavet ny hjemmeside hos dem,rigtig godt arbejde må man
sige,kan kun anbefales.
Torben Jensen
T. J Malerfirma

Altid Fantastisk service hos Dynamik
Altid fantastisk service hos Dynamik. Vi har nu arbejdet sammen med dem i knap 1 år, og lige fra start været rigtig godt tilfredse.
Helt klar en anbefaling herfra!

Resposta de Dynamik Marketing ApS
Tak for fantastisk service!
Tak for fantastisk service! Dynamik har lavet min webshop og den er blevet så fin. Kan klart anbefales 😊

Resposta de Dynamik Marketing ApS
Super dygtigt og engageret team
Super dygtigt og engageret team. Formår at konverter tanker og ideer til løsninger der virker.
Vi kan klart anbefale Dynamik.

Imødekommende og dygtigt team
Dynamik har for nyligt lavet vores nye hjemmeside. Vi har igennem hele forløbet med opbygningen af siden følt os i gode hænder og når vi har rettet henvendelse har de handlet... De er et imødekommende og dygtigt team, -også er vi bare rigtig glade for resultatet. De får helt klart vores varmeste anbefalinger med på vejen.

Resposta de Dynamik Marketing ApS
Tak for samarbejde god service…
Tak for samarbejde god service anbefaler, stor ros til dem

Resposta de Dynamik Marketing ApS
Professionalist arbejde der blev…
Professionalist arbejde der blev udført.
Ikke sidste gang jeg vil bruge jer.
Vi gav Dynamik ansvaret for at lave…
Vi gav Dynamik ansvaret for at lave vores hjemmeside til vores esport center. Dynamik inviterede os på besøg for at drøfte ønsker til vores hjemmeside samt formål og allerede kort tid efter vores først samtale præsenterede Dynmik et udkast af den hjemmeside som sad lige i øjet og opfyldt vores ønsker.
Efter godkendelse fra os, fortsatte Dynamik deres udvikling mod slut produktet som vi fik lanceret igår.
Dynamik har i hele forløbet været meget behjælpelig med spørgsmål og sparring til forbedring af vores hjemmeside.
Vi kan klart anbefale Dynamik!

Resposta de Dynamik Marketing ApS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.