Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste service jeg nogensinde har fået. Købte kattemad hvor man kunne misforstå mængden. Det rette annoncen og jeg fik krediteret hele beløbet. Super med firmaer som erkender sine fejl. Kan var... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Tilfreds med produkt og leveringstid, men at i sender i en KÆMPE kasse fuld af plastik er ikke i orden. Vi havde købt et campinghegn, men der var plads til mindst ti mere i kassen, som så var fyldt op... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varerne modtaget præcis et døgn efter bestilling, hvilket jeg finder yderst flot. Pænt pakket med hvad jeg vil kalde to store poser kiks lagt ved. Meget enkel proces for bestilling, dog kunne jeg godt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte en del varer mandag aften. Onsdag var de klar til afhentning på det aftalte sted. Havde ønsket madskåle i “drengefarver, hvis det var muligt - der blev leveret drengefarver. Havde gerne... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de suprimentos para animais de estimação
  2. Pet Shop

Informação fornecida por fontes externas variadas

Dyrehandel med kvalitetsprodukter til fantastiske priser, stort udvalg til hunde, katte og gnavere

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,6

Todas as avaliações

13 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Perfekt service

Vi har netop modtaget vores bestilling, alt er gået upåklageligt, lige fra bestilling/betaling levering og kvalitet....!:) :)
På følgesedlen er der et rødt hjerte med teksten: pakket med kærlighed til dyrene af Karsten. 😀🙂
Det gir' "ekstra point" med sådan en sød lille hilsen.
Vi vil bestemt handle her igen.
Hilsen Victoria

10 de janeiro de 2024

100% god service !

Havde en reklamation der ikke var dyrelagerets skyld men fabrikantens - på trods af dette svarede de tilbage efter fyraften og sendte straks et nyt produkt .

20 de novembro de 2023

Tak for stjernerne :-)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gode produkter til fornuftige priser.
Hurtig behandling og levering af ordrer. Køber gerne derfra igen! 👍🏻

20 de outubro de 2023

Resposta da Dyrelageret.dk

Tak for stjernerne, dem er vi glade for :-)

Top service hos Dyrelageret.dk

Top service hos Dyrelageret.dk
Nu har jeg handlet flere gange hos Dyrelageret, & hver gang har jeg fået perfekt service!
Dyrelageret får mine bedste anbefalinger.
En særligt tak til Dorte & Helle i Kundeservice.

24 de outubro de 2023

Resposta da Dyrelageret.dk

Så dejligt at høre, tusind tak 👍🐶🐈

Tip-top👍

Som altid gennem årene er alt fint, når man handler hos Dyrelageret 👍

7 de outubro de 2023

Resposta da Dyrelageret.dk

Så dejligt at høre, tak👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig reaktion fra firmaet :-)

Jeg bestilte hundefoder 4/9 2023 kl. 21:56. Desværre var jeg nødt til at annullere ordren igen, hvilket jeg gjorde 4/9 2023 kl. 22:23.

Allerede i dag 5/9 2023 kl. 06:17 modtog jeg en mail om at ordren er annulleret.

Med en sådan oplevelse er det helt sikkert, jeg bestiller hos dem næste gang, jeg har brug for hundefoder.

5 de setembro de 2023

Tak for stjernerne 🐶😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk. Kan bestemt anbefales.

Jeg køber altid fuldfoder til min kat på denne hjemmeside, og er fuldt tilfreds.
Der er hurtig levering og service.
Jeg har en enkelt gang prøvet at få tilsendt den forkerte foder, de regerede hurtigt ved kontakt og fik byttet til den rigtige uden problemer.
Derudover er der altid en lille overraskelse med i pakken.
Pjævs (katten) siger mange tak for godbidderne.

4 de agosto de 2023

Resposta da Dyrelageret.dk

Tak for den flotte anmeldelse 👍

Rigtig god kundeservice

Bestilte luksus hundesæde til lille hund søndag, modtog varen allerede tirsdag. Sædet var af god kvalitet, men desværre for lille til vores hund. Fik virkelig god vejledning efterfølgende og kan varmt anbefale Dyrelageret

22 de junho de 2023

Resposta da Dyrelageret.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har købt hos Dyrelageret.dk flere…

Vi har købt hos Dyrelageret.dk flere gange og ALTID fået en super god service. Priserne er også konkurrencedygtige og så leveres det hele til døren uden ekstra betaling!

Kan varmt anbefale at købe hos Dyrelageret.dk.

10 de abril de 2023

Resposta da Dyrelageret.dk

Tusind tak for stjernerne, det er vi virkelig glade for 😊🐶🐾🐾

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais