Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste service jeg nogensinde har fået. Købte kattemad hvor man kunne misforstå mængden. Det rette annoncen og jeg fik krediteret hele beløbet. Super med firmaer som erkender sine fejl. Kan var... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Tilfreds med produkt og leveringstid, men at i sender i en KÆMPE kasse fuld af plastik er ikke i orden. Vi havde købt et campinghegn, men der var plads til mindst ti mere i kassen, som så var fyldt op... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varerne modtaget præcis et døgn efter bestilling, hvilket jeg finder yderst flot. Pænt pakket med hvad jeg vil kalde to store poser kiks lagt ved. Meget enkel proces for bestilling, dog kunne jeg godt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte en del varer mandag aften. Onsdag var de klar til afhentning på det aftalte sted. Havde ønsket madskåle i “drengefarver, hvis det var muligt - der blev leveret drengefarver. Havde gerne... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de suprimentos para animais de estimação
  2. Pet Shop

Informação fornecida por fontes externas variadas

Dyrehandel med kvalitetsprodukter til fantastiske priser, stort udvalg til hunde, katte og gnavere

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,6

Todas as avaliações

13 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Lynhurtig

Gode varer til rimelige priser og lynhurtig levering. I er tilmed hurtigere med hjemmelevering end vores lokale Maxi Zoo er til click and collect, så der bliver handlet hos jer fremover. ❤️🐶

19 de dezembro de 2022

LYNHURTIG levering

Som sagt tidligere, de leverer bare LYNHURTIGT.

Gav gerne 10/10, men må nøjes med 5/5.

30 de novembro de 2022

Resposta da Dyrelageret.dk

Tusind tak…Håber vi kan leve op til det i fremtiden, vi vil gøre vores bedste 😀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, gode priser og gode varer

Nu har jeg handlet her nogle gange, og har været ovenud tilfreds hver gang. Fantastisk god service og varerne er kommet hurtigt. Prisen på Orijen hundefoder er den samme - eller måske endda lidt lavere - end det jeg betaler i en fysisk butik (med rabatkort). På Dyrelageret får jeg tilmed varerne leveret til min lokale pakkeshop, og med benzin sparet, så er det absolut billigere. - Og langt mere praktisk og tidsbesparende.

Deres KONG pindsvin er i øvrigt min hunds all-time yndlingslegetøj! Jeg er tvangsindlagt til at lege med det pindsvin flere gange dagligt - hver evig eneste dag - uge efter uge.... Så nu er der købt to ekstra ;-)

22 de novembro de 2022

Resposta da Dyrelageret.dk

Tusind tak for anmeldelsen, du har virkelig set fidusen i at handle foder online. Mht til pindsvinet, så kender jeg problemet, hos os er det dog KONG kanin, som vores Golden er faldet for - det er fast arbejde - hvor er vi heldige. God dag til dig og hunden :-)

Perfekt service

Perfekt service

Havde forgæves kørt til tre forskellige butikker for at købe mad til vores hund, da jeg valgte at hoppe online i jagten.
Fandt vores produkt til samme pris som i fysiske butikker, og uden betaling for fragten på 24 kg.foder. Idiotsikkert tilbud.
Vi har før haft gjort dette, men har måtte afvente foderets ankomst i op til 1 uge, så det var vi hoppet fra igen.
Men hos Dyrelageret.dk stod foderet i vores carport 26 timer senere.

Topservice - endda med lidt ekstra hundgodter med i pakken.

31 de outubro de 2022

Resposta da Dyrelageret.dk

Så godt at høre :-) tusind tak for flot anmeldelse. Vi glæder os til at handle med Jer igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt kundeservice, dem kan andre lære noget sf✔️

Hold nu op! Udover en utrolig hurtig levering med god indpakning og billige varer, lå der to pakker hundekiks son gave. Som hundeejer til ikke mindre end tre hunde med tre forskellige hundemadsbehov, er jeg nu ny og trofast kunde her. Kan så meget anbefales ❤️

14 de outubro de 2022

Resposta da Dyrelageret.dk

Vi glæder os til at handle med dig igen, tak for stjernerne :-)

Hurtig bestilling og levering

Super hjemmeside, Nem bestilling og virkelig hurtig respons på bestilling. Det kan faktisk noget at få en pakke hjem og åbne den med vores hund, han var helt fjottet.

16 de agosto de 2022

Resposta da Dyrelageret.dk

Så godt at høre, tak for stjernerne :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Topservice og super betjening.

Topservice og super betjening.
Jeg var lidt "besværlig", da jeg fik bestilt varer af 2 omgange. Dyrelageret lagde hurtigt de 2 bestillinger sammen under 1, så jeg helt slap for at betale fragt. 2 hverdage senere ankom varerne.
Priserne var også meget rimelige
👌⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 👍

12 de julho de 2022

Tak for anmeldelsen 👍🐶🐾🐾🐈

God oplevelse, god service

Jeg havde en super god oplevelse med at handle hos Dyrelagret.dk
Bestilte søndag aften, og modtog pakken allerede tirsdag. Så super hurtig levering.
Da jeg åbnede pakken blev jeg dog lidt skuffet, for havde købt kattefoder hvor de reklamerede med “overraskelse medfølger” og da jeg åbnede kassen var der ingen overraskelse.
Jeg skrev til dem, og for det første fik jeg super hurtigt svar, for det andet en undskyldning samt en lille kompensation. Virkelig sød service!
Det er første gang jeg har handlet her, og jeg handler der helt sikkert igen - de er hurtige, nemme at komme i kontakt med og har en god service :)

6 de julho de 2022

Resposta da Dyrelageret.dk

Tak, vi glæder os til at handle med dig igen 😊🐈

5 stjerner herfra

Har efterhånden handlet her et par gange af både stort og småt.
Kan ikke sætte en finger på hverken produkter eller service.
5 stjerner herfra.

10 de junho de 2022

Resposta da Dyrelageret.dk

Tusind tak for stjernerne :-)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dålig oplevelse

Levering gik hurtigt, det var det eneste positivt. Men man skal være sikker på hvad man køber, da man selv skal betale for at returner varen tilbage.

29 de maio de 2022

Resposta da Dyrelageret.dk

Hej Julie. Jeg er ked af, at du mener, at det kun kan give en stjerne, da det jo klart fremgår af vores handelsbetingelser. Vi har valgt et lavt prisniveau, som ikke giver os mulighed for at betale en returnering af varen, hvilket iøvrigt også er gældende for de fleste af vores konkurrenter. Mvh. Karsten

Masser af ros herfra

Jeg kan kun anbefale dyrelageret!
Der er kæmpe udvalg på hjemmesiden, og ikke nok med hurtig levering så kommer der også en lille godte med til dyret.
Min kat er så vild med det nye kattemad oveni det med den lille godte. Så tusind tak til sødeste Thor for at pakke det hele.😁

5 de abril de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stjerner herfra, og kun ros, ros og atter ros.

Vi blev anbefalet at handle hos Dyrelageret af en kollega. Det er vi meget glade for, for priserne er super gode, & man kan ofte spare en hel del.

Leveringen foregår hurtigt og problemfrit via postnord. I start Marts bestilte jeg en ret stor ordre, hundefoder, plejeprodukter, hundesko, snacks - Og så fik jeg en gave med i pakken. Det var så god stil, og det var ikke blot sådan en lille smagsprøve med to godbidder i. Der blev rigtig kræset for vovsen!
Der var et lavet et lille fint, rødt stempel på min følgeseddel, hvor der stod at pakken var: Pakket med kærlighed til dyrene af Jens. Og det var helt klart også min oplevelse af det - og af kærlighed til dyrene, Tak til dig Jens! Vi handler gladeligt med jer igen, og når det kommer til foder så er i altså nr 1.

5 stjerner herfra, og kun ros, ros og atter ros.

30 de março de 2022

Resposta da Dyrelageret.dk

Tusind tak for så meget ros - det må vi så leve op til i fremtiden. Skulle hilse og sige tak fra Jens. Vi glæder os til at handle med Jer igen. /Karsten

5 Stjerner

Hurtig levering og fuld tilfredshed med produktet

24 de março de 2022

Hej Thea - så dejligt at høre 👍

Nem at handle på siden

Nem at handle på siden - første gang jeg handler der, kun positiv oplevelse og hurtig levering. :-)

9 de fevereiro de 2022

Resposta da Dyrelageret.dk

Tak for ordene, vi glæder os til at se dig igen :-)

Kun gode oplevelser

Kun gode oplevelser, god service, rimelige priser og hurtig levering !

3 de fevereiro de 2022

Resposta da Dyrelageret.dk

Det er jo sådan det skal være👍 Tak for anmeldelsen

En af mine favoritter

En af mine favoritter når der skal købes foder og kosttilskud til mine hunde!
Hurtig levering og okay priser, handler der flere gange om måneden

20 de janeiro de 2022

Resposta da Dyrelageret.dk

Og vi bliver så glade hver gang. Tak for opbakningen 👍😀🐾🐾🐶

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais