Bedste service jeg nogensinde har fået. Købte kattemad hvor man kunne misforstå mængden. Det rette annoncen og jeg fik krediteret hele beløbet. Super med firmaer som erkender sine fejl. Kan var... Ver mais
A empresa respondeu
Tilfreds med produkt og leveringstid, men at i sender i en KÆMPE kasse fuld af plastik er ikke i orden. Vi havde købt et campinghegn, men der var plads til mindst ti mere i kassen, som så var fyldt op... Ver mais
A empresa respondeu
Varerne modtaget præcis et døgn efter bestilling, hvilket jeg finder yderst flot. Pænt pakket med hvad jeg vil kalde to store poser kiks lagt ved. Meget enkel proces for bestilling, dog kunne jeg godt... Ver mais
Bestilte en del varer mandag aften. Onsdag var de klar til afhentning på det aftalte sted. Havde ønsket madskåle i “drengefarver, hvis det var muligt - der blev leveret drengefarver. Havde gerne... Ver mais
Dyrehandel med kvalitetsprodukter til fantastiske priser, stort udvalg til hunde, katte og gnavere
Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Havde bestilt hundemad et andet sted, som ikke kom.
Bestilte hos dyrelaget. Det kom hurtig. Der er bare styr på det
Super fin service og faktisk billigere end jeg plejer
Helt klart der jeg køber fremadrettet 😀
Mindre en 5 stjerner kan ikke gøre det,
Så var der oveni en pose godbidder .tak for det
Det er min første handel her men absolut ikke den sidste
Mvh astrid line
Havde købt en jakke, som hurtigt gik i stykker, fik straks tilsendt en ny, og uden at skulle sende den første retur.
Købte tidligere foder, altid hurtig levering....👍😊
Ingen problemer. Bestilte om aftenen. Varen blev afsendt næste dag, og var hos mig dagen efter afsending, præcis som jeg havde bestilt.
Fantastisk service og superhurtig levering! Jeg bestilte en stor sæk hundemad igår kl 12, fik en mail fra dyrelageret om at gls advarer om forsinkelser pga corona, men i dag kl 10 står kassen så udenfor døren.
Der følger altid en pose godbidder med og gratis fragt på foder. Sidst vi bestilte fik vi ovenikøbet en rabatkode på 5% med. Det er uovertruffent god service!
Det er første gang jeg prøver Dyrelageret.dk. Skulle bestille en rygsæk til transport af hund og et tæppe. Ordren går igennem og alt ser ok ud. Dagen efter ligger der mail til mig, med en stor beklagelse om, at der er sket en fejl og rygsækken er ikke på lager. Jeg får i samme venlige mail flere muligheder for, hvad jeg nu vil, bla at de gerne sender tæppet omkostningsfrit. Jeg vælger at vente de 1-2 uger, før alt er på lager igen. Lynhurtigt en ny mail med tak for tålmodigheden og lovning på en lille gave med i forsendelsen. Det er både super hyggeligt og lynhurtig, god service. Jeg anbefaler hermed Dyrelageret.dk, hvis I skal handle til kæledyrene. Venligst Susanne
Super hurtig levering.
Fantastisk udvalg af foder.
Vi bestiller kun foder til vores hund derfra og sommetider ryger der jo lidt ekstra i kurven.
Vores hund ved bestemt godt hvad der gemmer sig i pakken, han synes det er lækkert med små gaver og elsker deres leversnitter :)
Til gode priser.
Bliver bestemt ikke min sidste levering.
Fuldstændig vanvittigt hurtig levering og altid fremragende service. Absolut anbefalelsesværdig!
Fantastisk hurtigt levering og alt var pakket som jeg havde bestilt
Kun roser herfra, fantastisk service, priser og super hurtig levering.
Min hund elsker de lækre gratis godbidder.
Altid helt suverænt! Vi har handlet der de sidste 5 år ca. Bestilte 4 sække foder tirsdag, de stod i min carport torsdag morgen. Og altid med gode og lækre godbidder.
Fair priser og super service.
Vi Og hundene er fan!!!
5 stjerner 😊
Jeg bestiller altid tørfoder på dyrelageret. Stor tilfredshed - Hver gang er der et par poser med godbidder med. Denne gang, nogle som er rigtig gode til lidt "snusearbejde" i haven 👍🏻
Altid hurtig levering. Prisen er der ikke noget at sige til - Foder koster nu en gang, hvad det koster.
Super pris
Hurtig levering ( og placeret som aftalt )
Altid fantastisk service og hurtig levering, dyrelageret kan varmt anbefales 🙂
Super godt sted at handle.
Gode priser - fin service - og hurtig levering. Dejligt at finde et sted, som har det hundefoder, som vi bruger til vores to raske 'drenge' til en fornuftig pris.
Leveringen var hurtig og produktet var i god kvalitet, lige som det skulle være.
Køber al katte- og dyrefoder her - nu på 8. år. Altid hurtigt og effektivt - og frisk foder.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.