Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste service jeg nogensinde har fået. Købte kattemad hvor man kunne misforstå mængden. Det rette annoncen og jeg fik krediteret hele beløbet. Super med firmaer som erkender sine fejl. Kan var... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Tilfreds med produkt og leveringstid, men at i sender i en KÆMPE kasse fuld af plastik er ikke i orden. Vi havde købt et campinghegn, men der var plads til mindst ti mere i kassen, som så var fyldt op... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varerne modtaget præcis et døgn efter bestilling, hvilket jeg finder yderst flot. Pænt pakket med hvad jeg vil kalde to store poser kiks lagt ved. Meget enkel proces for bestilling, dog kunne jeg godt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte en del varer mandag aften. Onsdag var de klar til afhentning på det aftalte sted. Havde ønsket madskåle i “drengefarver, hvis det var muligt - der blev leveret drengefarver. Havde gerne... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de suprimentos para animais de estimação
  2. Pet Shop

Informação fornecida por fontes externas variadas

Dyrehandel med kvalitetsprodukter til fantastiske priser, stort udvalg til hunde, katte og gnavere

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,6

Todas as avaliações

13 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Godbidder mugner.

Godbidder mugner.
Jeg har igennem tiden købt mange godbidder, foder mm her..

Men det sluttede så nu..

Mine godbidder mugnede for første gang i et glas og er opbevaret præcis som man skal.
Jeg får en forklaring fra vesten, med at mine kyllinge godbidder ikke må blandes sammen i samme glas…
Der findes ikke en bedre måde at opbevare godbidderne på som jeg har gjort …

Svar:
Jeg har altid gjort det på denne måde og har aldrig oplevet mug på godbidderne.
Jeg har sendt billeder af det hele og som det fremgår er det 3 slags forskellige godbidder.
Chicken cubes, bløde kyllingetern, og lamp bites.

14 de janeiro de 2022

Resposta da Dyrelageret.dk

Kære Dorthe Ryg Møller. Som vi har forsøgt at forklare, så har du købt godbidder af flere forskellige varianter, og med vidt forskellige konsistens (fugtindhold). Godbidderne er endvidere fra flere forskellige leverandører, og du vidste ikke, hvilke du havde sammenblandet i glasset, men vi kunne se, at der var en del forskellige. Da det drejer sig om godbidder uden konservering og andre kunstige tilsætningsstoffer, bør man naturligvis ikke udsætte dem for denne udfordring. Jeg mindes ikke, at vi gennem de mange år, hvor vi har handlet med hundefoder og godbidder, har haft en lignende klage, så ærgerligt at det skulle ske for dig. Du er naturligvis velkommen til at rette henvendelse direkte til de enkelte producenter, for at få bekræftet vores forklaring. Mvh. Karsten Brovn Pedersen, Indehaver, Dyrelageret.dk

Super god service

Super god service. Håndterer også bestillinger i weekender, hvilket er en stor fordel, når man løber tør for det foder, ens hund helst vil have.

Har købt to gange og indtil nu kun oplevet perfekt service.

11 de janeiro de 2022

Resposta da Dyrelageret.dk

Vi glæder os til at betjene dig igen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ros, ros og kun ros herfra

Gode priser og et stort udvalg af gode kornfrie produkter. Vi har for nylig købt og modtaget hundefoder, samt kødben, og vi fik en gratis gave med i købet, som var en stor pose godbidder til hunden. Leveringen foregik hurtigt :) Så kun ros herfra, og en varm anbefaling.

15 de dezembro de 2021

Resposta da Dyrelageret.dk

Altid dejligt med tilfredse kunder - tak :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Med både hund og kat elsker jeg at…

Med både hund og kat elsker jeg at handle hos Dyrelageret. De har et bredt varesortiment til konkurrencedygtige priser, og modtager man nyhedsmails, er der ofte nogle særligt gode tilbud. Hurtig og pålidelig levering. En altid behjælpelig kundeservice. What’s not to like? :-)

1 de novembro de 2021

Hvor dejligt at høre :-) Tak for stjernerne

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har nu købt foder hos jer i et år til…

Har nu købt foder hos jer i et år til vores dejlige hund Luna og hun elsker det jeres hjemmeside er nem at finde rundt i og så får man det leveret til døren
Så 5⭐⭐⭐⭐⭐

30 de outubro de 2021

Resposta da Dyrelageret.dk

Tusind tak for stjernerne. Det er så godt at høre, at I er tilfredse. Klap til Luna 😀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk behandling og oplevelse at…

Fantastisk behandling og oplevelse at handle ved dyrelageret- og ikke mindst ved reklamation over vare.
Først lynhurtig levering af de bestilte varer- hvor der var vedlagt fine gaver.
Ved reklamation over "dårlig mad" fik jeg svar på mail efter knap 2 timer, hvor min klage blev taget alvorligt og jeg efterfølgende får kompensation. (Det var ikke dyrelagerets "skyld" at maden var dårlig, men der imod tale om "hændeligt uheld"). Jeg er helt sikkert fast kunde.

12 de outubro de 2021

Resposta da Dyrelageret.dk

Dejligt at høre, at du er godt tilfreds, trods besværet. Vi glæder os til at betjene dig igen.

Anbefaler dette sted

Overskuelig hjemmeside. Nemt at navigere rundt. Jeg købte hundefoder Carnilove (small) til min shih tzu, savnede varianter, på den anden side er min hund sikkert ligeglad, han elsker dette foder.
Ikke mindst billigt. Hurtig levering.

Jeg kan anbefale dette sted og handler der igen, når min hund har spist sig igennem 12 kg (smiler)

28 de setembro de 2021

Resposta da Dyrelageret.dk

Hej Hanne. Tusind tak for stjernerne. Dejligt at du er glad for vores shop, og fandet noget du kunne bruge. Vi glæder os til at se dig igen. Mhv. Karsten, Dyrelageret.dk

Super Webshop

Altid et stort udvalg til rimelige priser. Hurtig ekspedition og god kundeservice.

15 de agosto de 2021

Tusind tak, Godt at høre fra glade kunder 👍🐶🐾🐾

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Husk at læse returreglerne

Husk at læse returreglerne! Købte en krave til hunden til 200 som viste sig at være for lille. Da man selv skal betale returfragt og man kun kan sende det som privat -> virksomhed så koster det 97 kr at sende retur. Bum, den havde jeg ikke ser komme. Så vær omhyggelig med at bestille det korrekte fra starten af.

8 de julho de 2021

God kundeservice

Har lige handlet her for første gang efter jeg havde set flere positive anmeldelser.
Desværre fik jeg en forkert vare tilsendt. Jeg skrev med det samme til kundeservice, som svarede meget hurtigt, selvom det var sidst på eftermiddagen.
De betalte returfragt og allerede dagen efter blev den rigtige vare sendt afsted.

Selvom der blev sendt en forkert vare i første omgang giver jeg alligevel topkarakterer for både hurtig levering, gode priser (ifht. konkurrerende virksomheder) og rigtig god kundeservice. Fejl kan jo ske - vi er alle blot mennesker. Det er dog dejligt når det bliver rettet så nemt og hurtigt op igen :-)

28 de maio de 2021

Resposta da Dyrelageret.dk

Hej Sidse. Beklager problemet, men dejligt at du har forståelse, og alt i alt føler, at du har haft en god oplevelse. 🐶🐾🐾

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er SÅ tilfreds med jeres sevice og…

Jeg er SÅ tilfreds med jeres sevice og hurtige forsendelser.
Jeg handler aldrig hundefoder eller tilbehør til hund andre steder end hos jer.

Tak for jer🙏👌

26 de maio de 2021

Hej Henriette. Så skønt at høre - tak

Kvalitet til prisen.

Nem hjemmeside, stort udvalg til din hund. Kvalitets mærker til kvalitets priser. Hurtig levering. Og gratis godbidder, super service.

28 de fevereiro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais