Dyreportal Avaliações 51

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg opprettet abonnement og la inn…

Jeg opprettet abonnement og la inn kortinfo for å kunne kontakte en selger i en aktiv annonse på siden. Da jeg trykket på "kontakt" på annonsen etter å ha opprettet abonnement, så ble jeg sendt videre til finn.no (!) til en annonse som ikke lenger var aktiv. Dette oppleves svært useriøst.

10 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg adopterte en eldre katt

Jeg adopterte en eldre katt via portalen, og det er det beste valget jeg har tatt på lenge. Det var tydelig at både eier og plattformen tar ansvar for dyrenes trivsel. Jeg fikk masse informasjon og bilder, og alt føltes trygt og profesjonelt. Elsker at det også er fokus på dyr som ikke bare er små og søte kattunger.

30 de julho de 2025

Hei Hanne,

Ble trukket etter prøveperioden

Ble trukket etter prøveperioden, men møtte full forståelse da jeg tok kontakt. Ingen diskusjon, bare løsningsorientert support. Det setter jeg virkelig pris på.

29 de julho de 2025

Hei Petter,

Jeg kom til å tegne

Jeg kom til å tegne et abonnement ved en feil og var ganske frustrert i starten. Men jeg kontaktet kundeservice og fikk svar samme dag – en medarbeider hjalp meg umiddelbart og sørget for en rask refusjon. Det var virkelig god kundeservice, og det gjorde en stor forskjell for min opplevelse. Selv om det startet litt skjevt, endte jeg opp med full tillit til plattformen.

25 de junho de 2025

Hei Joakim,

Det tok under 10 minutter

Det tok under 10 minutter å opprette en annonse for kattungene våre, og alt fungerte bare. Vi lastet opp bilder, skrev en liten beskrivelse og fikk raskt henvendelser fra interesserte familier. Jeg var spesielt imponert over hvor enkelt det var å holde styr på meldingene. Alt foregikk via plattformen, så vi slapp å dele telefonnummer eller e-post, noe som ga en god følelse av sikkerhet. Veldig godt system.

21 de junho de 2025

Hei Martine,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi hadde lett lenge etter en golden…

Vi hadde lett lenge etter en golden retriever – uten hell. Men så foreslo sønnen min at vi skulle prøve å se her inne. Kort tid etter fant vi en søt liten valp som vi bare måtte ut og møte. Allerede ved første besøk var vi ikke i tvil: denne valpen skulle bli en del av familien vår. Vi har nå gjort en avtale med eieren, og så snart valpen er gammel nok, henter vi den hjem.

18 de junho de 2025

Hei Henrik,

Refusjon uten problemer

Refusjon uten problemer. Jeg oppdaget for sent at prøveperioden var over, og at jeg var blitt trukket 399 kr. Jeg skrev til kundeservice, og Benedikte svarte med en gang. Jeg fikk pengene tilbake, og alt ble ordnet veldig enkelt. Meget fornøyd!

12 de junho de 2025

Hei Anne,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var lett å opprette en annonse

Det var lett å opprette en annonse – jeg kunne legge til både bilder og video. Da jeg hadde et teknisk problem med betalingen, tok Camilla straks tak i det og løste det umiddelbart. Alt i alt en svært tilfredsstillende opplevelse. Jeg kommer definitivt til å bruke siden igjen

28 de maio de 2025

Hei Øystein,

Enkel og effektiv tjeneste

Enkel og effektiv tjeneste. Vi lette etter en ny hund til familien, og en venn anbefalte Dyreportal. Vi fant en nydelig valp i nærheten, og hele prosessen føltes trygg og oversiktlig. Det virket ikke som en vanlig “kjøp og salg”-side, men mer som en portal som matcher dyr med riktige hjem. Det gjorde virkelig inntrykk.

23 de maio de 2025

Hei Espen,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God plattform og hjelpsom support

God plattform og hjelpsom support. Det var første gang jeg brukte dyreportal.com, så jeg hadde mange spørsmål. Jeg kom i kontakt med Benedikte, som tok seg tid til å forklare alt om fordelspakken og hvordan jeg kunne gjøre annonsen min best mulig. Takket være hennes råd fikk vi raskt omplassert kattungene våre til gode hjem. Veldig fornøyd med både prosessen og hjelpen!

16 de maio de 2025

Hei Lars-Erik,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask hjelp og stor forståelse

Rask hjelp og stor forståelse! Jeg hadde ved en feil aktivert et abonnement uten å være klar over det og ble ganske frustrert da jeg oppdaget det. Jeg kontaktet kundeservice og fikk svar samme dag fra en veldig vennlig medarbeider ved navn Camilla. Hun forklarte alt tydelig, og jeg fikk pengene tilbake uten problemer. Det var en stor lettelse å oppleve så profesjonell og menneskelig kundeservice – det er sjeldent! Stor takk til Camilla og teamet

8 de maio de 2025

Hei Siv,

Svindel!!!

Blitt trukket for et abonnement jeg absolutt ikke har ønsket, kjøpte tilgang i 3 dager for 9kr, men dette er lureri og de trekker plutselig hundrevis av kroner hver mnd. Helt sykt!!! Rapporterte til banken og beløp som jeg ikke var kjent med å fikk sperret kortet, ble trekt etter at jeg fikk nytt kort også!

16 de março de 2025

SVINDEL!!

SVINDEL!!! Jeg blir med jevne mellomrom trukket for kr 399,- fra kontoen min, uten at jeg på noen måte har inngått noen avtale med Dyreportal.com. Da jeg mistet katten min (for ganske lenge siden) var jeg inne på denne siden, i håp om at noen hadde funnet den. Om jeg ikke husker feil måtte jeg da betale kr 9,- for å bruke siden, og slik har de fått tak i kto.nr mitt. Det finnes ingen kontaktopplysninger!!! Derfor håpløst å ordne opp!
Banken utsteder nå et nytt kortnr og vil slette mitt nåværende. Slik får jeg stoppet dem!
Ble anbefalt å politianmelde forholdet!

17 de outubro de 2024

Dette selskapet er ren SVINDEL

Dette selskapet er ren SVINDEL. Jeg har blitt trukket kr 399,- uten godkjenning og uten informasjon om abonnement. Pengene går til et firma i Abu Dhabi.
Jeg har henvendt meg til support hso dyreportal medfølgende tekst:
Jeg har aldri godtatt abonnement hos dere og dere har ulovlig trukket kr 399,- fra mitt mastercard. Returner pengene øyeblikkelig. Belinda Midtskog

2 de julho de 2024

Svindel

Er helt umulig å få avsluttet abonnementet! Skiftet til og med kort, men de fortsetter å belaste kontoen. Styr unna!!

30 de abril de 2024

SVINDEL

SVINDEL! Stjeler annonser fra Finn.no og tar betalt for å "sette i kontakt med selger"
Få denne siden bort!

17 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har funnet den mest kjærlige hunden…

Jeg har funnet den mest kjærlige hunden her. Hele prosessen var enkel, og nå er vi stolte eiere av den søteste lille valpen.

7 de março de 2024

Hei Krister,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supert sted hvis man leter etter hund

Supert sted hvis man leter etter hund. Det er mange gode annonser, og jeg er sikker på at vi vil finne det vi søker her.

4 de março de 2024

Hei Engebret,

- Dyreportal.com🐶

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk sted å finne et nytt…

Fantastisk sted å finne et nytt familiemedlem! Jeg fant den mest kjærlige katten på dette nettstedet. Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Kan varmt anbefales.

3 de março de 2024

Hei Arvid,

- Dyreportal.com🐶

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais