Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har netop købt bil hos e2biler i Køge, hvor vi fik fantastisk god service, og en dejlig bil. De lavede fuld service på den, og da bilen var lettere brugt, skulle den gennemgås omhyggeligt, hvilk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og lidt til. Klarede mit bestilte fdm check, byttede dæk frem og tilbage både i og udenfor arbejdstid. God oplevelse ved køb af ny brugt bil med min gamle i bytte.

Detalhes da empresa

1. Concessionária de veículos motorizados

Escrito pela empresa

Hos E2 BILER har vi altid brugte biler på lager. Hos os gør du en tryg handel. Vores værksted står også altid klar til at servicere din bil.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Virkelig god service hos e2biler i Køge

De lavede fuld service på den, og da bilen var lettere brugt, skulle den gennemgås omhyggeligt, hvilket e2biler gjorde for os / hjalp os med, så vi var helt trygge ved at alt var i orden.

15 de abril de 2026

God service og lidt til.

God service og lidt til.

1 de abril de 2026

God service

God pris på bilen jeg købte. Alt var ærligt og transparent omkring købet, så helt bestemt en god oplevelse at købe bil hos E2biler.

30 de dezembro de 2025

12 ud af 10 oplevelse

Havde fornøjelsen af at møde Enes i går i forbindelse med en prøvekørsel. Enes kan sit håndværk og har været en stjerne rådgiver der går op i tillid og kundens reelle behov . Det blev desvære ikke til en handel ,men jeg har lyst til at dele min oplevelse her .

12 de março de 2026

Jyder på tur

Vi var på tur fra Jylland til vores børn i KBH og i Køge, da der opstod et koblings problem.
God råd var dyre, så efter en tur på nettet valgte vi at kontakte E2 Biler.
De tog godt i mod jyden, de var høflige, venlige og ærlige….tak til værkstedet
Den gode historie sluttede ikke der.
Salgsafdelingen havde en bil i udstillingen som fruen og jeg faldt for.
Så den hentede vi så i dag.
Mange tak for handlen og den super gode oplevelse til sælgeren.
Mvh Steffen

25 de fevereiro de 2026

Super godt værksted

Super godt værksted. De sørger for at deres kunder bliver taget sig af hurtigt. Man får altid god vejledning og hvad der kan betale sig og hvad der skal laves ved ens bil, ved behov. Jeg har brugt andre værksteder som er mere interesseret i at lave en masse som eventuelt ikke engang er nødvendigt. Her er det anderledes da man får deres ærlige mening og vejledning. Priserne er også gode og rimelige.

18 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

DPF rensning

Jeg havde en situation, hvor bilen begyndte at opføre sig helt forkert på grund af DPF. Jeg kom forbi, og vi aftalte, at de først ville rense DPF og lave en regenerering, og at det så skulle fungere. Hvis ikke, skulle DPF afmonteres og sendes til professionel rensning. Vi aftalte også, at jeg kun skulle betale prisforskellen og ikke den fulde pris, da vi først ville prøve rensning på bilen og kun sende den videre, hvis det ikke hjalp.

Jeg hentede bilen, og de sagde, at den var renset, og at trykket nu var 10 mbar. Allerede efter to dage stod det klart, at intet havde ændret sig. Jeg ringede og spurgte til situationen. Jeg ventede en uge eller to, før de fandt tid. Jeg afleverede bilen søndag og fik at vide, at den ville være klar mandag aften. Da jeg ringede mandag eftermiddag, sagde de, at DPF endnu ikke var kommet tilbage fra rensning, og at bilen først ville være klar tirsdag.

Da jeg kom for at hente bilen tirsdag, stod den samme sted, som jeg havde efterladt den. Jeg fik nøglerne, de sagde, at alt var lavet, bad ikke om betaling og gik bare.

Det var tydeligt, at intet havde ændret sig, og jeg var derfor nødt til at få DPF afmonteret og udskiftet med et nyt på et andet værksted. Jeg bad mekanikerne dér om at kontrollere, om der overhovedet havde været lavet noget på bilen eller afmonteret noget. De sagde, at der intet var gjort, og at der helt sikkert ikke havde været afmonteret noget, da beslagene var så gennemtærede, at de ikke kunne løsnes uden at blive skåret af.

Men det mest komiske er, at de sagde, at jeg ikke kunne hente bilen i dag, fordi DPF endnu ikke var kommet tilbage fra rensningen – jeg måtte vente til i morgen.

23 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldrig mere E2 Biler.

Aldrig mere E2 Biler.
Jeg får lavet Bremser bagpå i Oktober 25, og i December kører jeg min bil til syn, denne går ikke igennem syn blandt andet pga tæret bremseskrive på venstre 2. aksel. 12. januar kører jeg bilen retur til Jer med henblik at få lavet bremseskrive på venstre 2. aksel, men bliver oplyst at denne ikke fejler noget, men det er min Kaliber ved højre bremseskrive på højre side som er defekt og er årsagen til at min bil ikke er gået igennem syn.
Jeg har nu kørt min bil på et andet værksted, som oplyser, at en synshal aldrig vil skrive noget på deres synsseddel som ikke var korrekt.

12 de janeiro de 2026
logotipo da E2biler

Resposta de E2biler

Hej Janni,

Tak for din anmeldelse. Der er desværre tale om misforståelse, da vi har udskiftet VENSTRE bag bremsekaliper og ikke højre, dette står også på din faktura du har fået udleveret. Derudover har vi uden beregning afdrejet din bremseskive og renset den, således at den er så god som ny, så du ikke behøvede at skifte den. Årsagen til din bremseskive var rusten, var pga en defekt bremsekaliper, så din venstre bagbremse har ikke virket korrekt. Det fagmæssigt korrekte er at udbedre årsagen, så du ikke har problemet igen senere, hvilket er det vi har gjort og selvfølgelig også udbedret rusten der var på skiven. Da skiven var helt ny, mente vi ikke det var nødvendigt at skifte den, men kunne nøjes med en afdrejning :)
Så synsmanden havde helt ret da han skrev venstre bag, og det er også der vi har udbedret fejlen.

Hvis det giver anledning til yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

Venlig hilsen
E2BILER

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kontakter værkstedet søndag…

Jeg kontakter værkstedet søndag formiddag, pga. en punktering på højre baghjul. Jeg møder en yderst venlig hjælpsom stemme i telefonen, der dog må fortælle mig, de først kan hjælpe mig mandag morgen, hvor jeg får en tid.
Er hos værkstedet kl.08:00 mandag morgen, møder kun venlighed og hjælpsomhed, og kl. 08:30 er jeg fint kørende igen.
Meget fin pris på arbejdet, og absolut dejligt personale på stedet.
Kæmpe anbefalinger.

22 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais