Easybroker Avaliações 266

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Een zakelijk beleggingsaccount openen bij Easybroker koste veel tijd maar het is gelukt! Communicatie en ondersteuning hierbij was goed. Het viel me daarna wel tegen dat ik op een voornamelijk Engelst... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ik was in de veronderstelling om op een eenvoudige wijze te gaan beleggen via easybroker, maar kom uiteindelijk op de interface van interactivebrokers uit. dit is niet met mij van te voren gecommmunic... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een verademing. Een broker waar de telefoon nog wordt opgenomen door iemand die je echt helpt. Waar mails direct worden beantwoord. De handelsmogelijkheden zijn enorm, maar dat kun je verwachten... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Corretor de ações
  2. Instituição Financeira
  3. Serviço financeiro não-bancário

Sobre Easybroker

Bij Easybroker geloven we dat beleggen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wij maken beleggen toegankelijk voor iedereen die zelf aan het roer wil staan – zonder poespas, dure praat of verborgen agenda’s. Geen gladde verkooppraatjes, maar een transparant platform waarmee jij zelf de controle houdt over je vermogen.

Wij zijn geen traditionele vermogensbeheerder of doorsnee broker. Wij zijn een moderne, onafhankelijke partij die jou de tools en kennis biedt om zelfstandig te beleggen in aandelen, ETF’s, opties en meer. Of je nu particulier of ondernemer bent, we helpen je op weg met een gebruiksvriendelijke omgeving en eerlijke tarieven.

Bij Easybroker krijg je geen standaardoplossing, maar de vrijheid om je eigen koers te bepalen. Met snelle orderuitvoering, toegang tot wereldwijde markten en een team dat altijd klaarstaat om je vragen te beantwoorden, sta je er nooit alleen voor.

Beleggen is persoonlijk. En dat begrijpen wij. Daarom maken we het eenvoudig, helder en betrouwbaar.

Probeer het zelf – en ontdek hoe beleggen ook kan.

Informações de contato

3,7

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

266 avaliações

Respondeu a 36% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Prima klantenservice

Prima klantenservice, er wordt snel gereageerd op vragen via de mail. Heel erg tevreden.

19 de fevereiro de 2025

Resposta de Easybroker

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice en de snelle reacties via e-mail. We doen ons best om iedereen snel en goed te helpen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloze aanmeldprocedure als nieuwe klant

Waardeloze aanmeldprocedure bij een gezamenlijk account.
Jeroen van de klantenservice is niet in staat om je via de chat te helpen. Ben inmiddels mijn vrije dag kwijt aan deze omslachtige aanmelding bij Easybroker....

20 de fevereiro de 2025

Resposta de Easybroker

Hoi Jaap, Dank je wel voor je eerlijkheid. Ik kan je vertellen dat we je onvrede begrijpen en wij balen ook enorm van hoe het gelopen is. Voor en na jouw aanmelding hebben we dit probleem niet meer gehad. We hebben er gelukkig wel van geleerd.

Het probleem met jouw aanmeldprocedure was dat jouw telefoonnummer al bestond, en we dat nummer moesten verwijderen, zodat jij het proces kon doorlopen. Op een of andere manier bleef je nummer wel in het systeem staan. We hebben hier echter een nieuwe oplossing voor gevonden.

Mocht dit probleem nog een keer voorkomen, hebben wij een reeks neptelefoonnummers klaarstaan waarmee je het aanmeldproces kan doorlopen. Na het aanmelden, veranderen we je telefoonnummer weer naar het juiste nummer.

Ik snap het volledig als je daar geen zin meer in hebt, maar als je alsnog klant bij ons wilt worden; je bent welkom!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel goed geholpen geweest door…

Heel goed geholpen geweest door klantenservice , zeker nog eens bedanken aan medewerker Joanna , heeft me goed begeleid tijdens de opstart van easy brokers. 🫡👌👍

20 de janeiro de 2025

Resposta de Easybroker

Wat een mooie review – bedankt! Fantastisch om te horen dat Joanna je zo goed heeft begeleid bij de opstart. We geven je compliment zeker aan haar door!

We wensen je veel succes met beleggen en staan altijd voor je klaar.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Uitermate onoverzichtelijke app

29 de janeiro de 2025

Hoi Andrew,
Dank je wel voor je review. Kan je misschien verder uitleggen wat je precies onoverzichtelijk vindt? Dan leren wij daar ook weer van.
Alvast bedankt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle en goede hulp bij vragen

30 de dezembro de 2024

Resposta de Easybroker

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle en goede hulp. We staan altijd klaar om te helpen!

Resposta de Easybroker

Bedankt voor je review en het compliment over onze snelle telefonische support – fijn dat je dat als positief hebt ervaren.

We zien dat je 3 sterren hebt gegeven en horen graag wat we kunnen verbeteren om jouw ervaring nog beter te maken. Aarzel niet om je feedback met ons te delen!

Prima app

Prima app. Lekker overzichtelijk!
Aanrader!

14 de dezembro de 2024

Resposta de Easybroker

Hoi Sven, fijn om te horen! Je weet ons te vinden als je verder nog vragen hebt.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bereikbaar en snel

Starten met beleggen wordt een stuk makkelijker gemaakt met Easybroker. Via email en telefoon is heb ik snel contact met echte personen en krijg duidelijke antwoorden. Verder helpt het beschikbare video materiaal met uitleg mij goed op weg.

Het platform is erg uitgebreid; veel te veel mogelijkheden voor mij als beginner. Het blijft daardoor nog zoeken om geavanceerde functies te onderscheiden van de basis die ik nodig heb

8 de dezembro de 2024

Resposta de Easybroker

Hoi Tom, bedankt voor je positieve review. Als je hulp nodig hebt bij bepaalde functies die je nog niet helemaal begrijpt; je weet ons te vinden!

Beste broker op NL markt

Topbroker met veel meer mogelijkheden dan bij de Nederlandse banken. Helpdesk is ook geweldig en biedt snel en adequate ondersteuning.

2 de dezembro de 2024

Hoi Roland,
Fijn om te horen, dit! Dank je wel voor de feedback en je weet ons te vinden als je verder nog vragen hebt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snel en kundig geholpen!

Super snel en kundig geholpen!

19 de outubro de 2024

Resposta de Easybroker

Hoi Andreas, super om te horen dat je goed bent geholpen. Daar doen we het voor. Laat het vooral weten als je verder nog vragen hebt. Tot snel!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Slecht

Slecht, mag er dan goed uitzien en veel mogelijkheden maar is niet gebruiksvriendelijk, wil je iets in USD kopen dan moet je zelf eerst de eur omwisselen om vervolgens te ervaren dat je daarvoor usd 3 aan kosten betaald en dan ook nog eens de aankoopkosten. Voor kleine bedragen dus niet geschikt.

16 de outubro de 2024

Hoi Dirk,

Dank je wel voor je review. Wat jammer dat het kostenplaatje je niet eerder duidelijk was. We communiceren deze wel duidelijk op onze eigen site (https://www.easybroker.nl/tarieven), en je kan tijdens het plaatsen van de order deze kosten ook terugzien in de preview. Daarnaast zijn we alsnog een van de goedkopere brokers, ook voor de kleinere trades. Mocht je nog verdere feedback hebben, horen we dat graag van je.

Hoort bij interactivebrokers

Easybroker is meer een nederlandse klantenservice van interactivebrokers. Je belegt dus gewoon op het platform van interactivebrokers maar dan denk ik met nederlandse wetgeving en nederlandse klantenservice etc. Misschien zou ik in het vervolg meteen naar interactivebrokers gaan want ik hou niet van een tussenorganisatie, maar ik heb nog geen nadeel of hogere kosten gezien dus gaat nog prima

8 de outubro de 2024

Hoi LV,
Dank je wel voor je reactie. We maken inderdaad gebruik van het platform van IBKR. Maar we bieden naast deze samenwerking ook meerwaarde zonder meer kosten. Zo kan je via ons ook gebruik maken van de diensten van Brouwers Academy en krijg je handige tips en trucs via de wekelijke mailing, als je dat wilt. En - als ik zo vrij mag zijn - onze klantenservice een stuk beter en sneller :-)

Laat het vooral weten als je verder nog vragen hebt. We helpen je graag verder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een prima handelsplatform ondersteunt door een UITSTEKENDE klantenservice

Easybroker maakt gebruik van het platform van Interactive Brokers dat helaas niet in het Nederlands beschikbaar is. Ik had hiervoor Mexem (die van hetzelfde platform gebruik maken) maar ben overgestapt naar Easybroker. Dat was een goede zet!

Het belangrijkste 'selling point' is toch echt de klantenservice: uitstekend! Helaas was het overzetten van mijn specifieke aandelen naar Easybroker niet mogelijk, maar ze hebben ontzettend hun best gedaan en hebben uiteindelijk een goede oplossing geboden. Ze zijn ook vriendelijk, behulpzaam en geduldig als je een wat minder ervaren belegger bent. Ze zijn bereid al je vragen te beantwoorden.

Ik kan Easybroker van harte aanbevelen, sowieso voor ervaren bellegers, maar ook voor minder ervaren beleggers prima te doen met wat hulp van de klantenservice. Het het platform dat ze gebruiken went snel en zal snel vertrouwt aanvoelen.

25 de setembro de 2024

Hoi Sander,

Hier doen we het voor! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We staan voor je klaar als je verder nog vragen hebt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkele weken geleden ben ik overgestapt…

Enkele weken geleden ben ik overgestapt van De Giro naar Easy Broker. Omdat ik meer met opties wilde gaan doen naast mijn huidige portefeuille. Wat ben ik blij met deze partner van Interactive Brokers. Super fijne service, Jeroen Dejong is altijd bereid en bereikbaar om te helpen. Ik vind het ook prettig om zaken in het Nederlands te kunnen stellen. Kortom een aanrader voor iedere investeerders / belegger. Jeroen respect voor je klantvriendelijkheid en service. Easy Broker geef ik *****

17 de setembro de 2024

Resposta de Easybroker

Hoi Michel, ik heb de complimenten aan Michel doorgegeven :-) Veel succes met je opties en aandelen!

Prima broker

Aanmelding verliep soepel. Uitgebreid platform, aantrekkelijke rentetarieven ($ en €). Transparante informatie. Goede en vriendelijke nederlandse klantenservice.

11 de agosto de 2024

Resposta de Easybroker

Hoi Bas, dat horen we graag :-) bedankt voor de lovende reactie. Je weet ons te vinden als je verder nog vragen hebt.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Goede servicedesk. Helaas betutteling. Geen Nederlands.

Goede servicedesk. Snel iemand aan de telefoon. Helaas handelswebsite niet in het Nederlands. Helaas eerst soort examen voordat je in obligaties mag handelen. Dat geldt ook voor andere categorie ën. Dat vind ik te betuttelend.

30 de julho de 2024

Resposta de Easybroker

Hoi Jim, dank je wel voor je review. De klacht dat ons platform niet in het NL is, horen we het vaakst. We zijn bezig met de vertaling! Langzaam maar zeker komen we steeds dichterbij een Nederlandstalig platform.

De testen die je moet doorlopen om in bepaalde effecten te handelen komt wellicht betuttelend over. Maar we doen dit voor de veiligheid van onze klanten, waaronder jij. Ik geloof meteen dat je genoeg ervaring, kennis en kunde hebt om in obligaties etc. te handelen. Maar we moeten dit naar onze toezichthouders ook kunnen bewijzen. Deze testen helpen ons daarbij. Ik hoop op je begrip hiervoor.

Als je verder nog vragen of feedback hebt, horen we dat graag van je.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.