Easycell in schuine kap laten blazen. Na aanvraag snel offerte ontvangen en kon werk na accorderen snel uitgevoerd worden. Uitvoering is perfect gegaan en de heren die hier geweest zijn waren keurig... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Topservice. Product moet zich nog bewijzen, net aangebracht. Bij afhalen van producten door de aannemer is de verkeerde folie afgegeven en dit zorgde voor onrust over de gevolgen hiervan. Juiste folie... Ver mais
Het is een mooi product. Normaal leveren ze snel. Echter nu te snel, ik had een datum aangegeven waarop te leveren! Daar is niet naar gekeken of geluisterd. Dat vind ik niet netjes, en nu staat... Ver mais
Eerste keer dat wel easycell gebruiken en vol lof! Wat ons betreft nummer 1 boven glas- of steenwol. Je pakt ook alle kieren en gaten mee dus je hebt sowieso een beter resultaat. De verwerking is o... Ver mais
Detalhes da empresa
Easycell ✓ Huis Isoleren ✓ Geluidsisolatie houten vloer ✓ Geluidsisolatie ✓ Warmte isolatie ✓ Bouwfolie ✓ Energie besparen. Eenvoudig en goed isoleren doe je met Easycell. Easycell, houdt warmte binnen en geluid buiten.
Informações de contato
Zeeburgerpad 74-76, 1019 AD, Amsterdam, Holanda
- 020-46939057
- info@easycell.nl
- easycell.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
tevreden maar wel wat tips
De informatie die we kregen was goed, ook bestellen ging met de rekentool eenvoudig. Snelle levering. De hoeveelheid easycell was precies goed. De gaten moeten geboord worden max 70 cm vd muur en max 140 cm tussen twee gaten. Dan kun je beter inschatten hoeveel doppen je nodig hebt. Ook moesten we bij het verhuurbedrijf Boels om een tweede slang vragen van de inblaasmachine, die werd niet standaard meegeleverd maar hadden we wel nodig voor onze bovenwoning. We hadden geluk dat er één extra voor handen was. Dus bij het reserveren van de machine voor de zekerheid even vragen welke slang erbij wordt geleverd. Zorg er ook goed voor dat alle gaten in het plafond van de onderburen (als je van boven gaat blazen) goed dicht zijn en vergeet daarbij de schuifdeuren van de separatie niet! Wij hebben per ongeluk heel wat cellulose in de schuifseparatie van de buurvrouw gepompt omdat boven haar kasten geen plafond zat😳.
Levering op een niet afgesproken…
Levering op een niet afgesproken tijdstip, maar netjes afgehandeld..

Resposta da Easycell
Duidelijke afspraken en vlotte…
Duidelijke afspraken en vlotte afhandeling. Bedankt voor goede advies!

Resposta da Easycell
De levering is snel en goed verlopen.
De levering is snel en goed verlopen.
Track en trace klopte niet aangezien het een dag later kwam.

Snelle service
Snelle service, levering zoals beloofd en vriendelijke chauffeur!
Het verwerken zal in de komende dagen gebeuren, maar dar heb ik alle vertrouwen in!

Resposta da Easycell
was alles op tijd geleverd en goed …
was alles op tijd geleverd en goed servies van telefonie tot aflevering

Resposta da Easycell
Fijn bedrijf om mee te werken
Helder advies, snelle levering en een vriendelijke klantenservice. Prima ervaring!

Resposta da Easycell
goed product.voor een goede prijs.

Resposta da Easycell
Bij bestellen goed advies en levering…
Bij bestellen goed advies en levering prima op tijd

Zeer tevreden
Zeer tevreden, hele goede service
Isolatie Parkstad

Resposta da Easycell
Snelle levering, product moet nog geinstalleerd worden dus daar kan ik niets over schrijven

Easycell DS20
Easycell DS20 is makkelijk te verwerken en aan te brengen en af te werken.

Resposta da Easycell
Hier kunt u nog Superwand kopen
Hier kunt u nog Superwand kopen! Wel een beetje een vreemde plek om de goederen af te halen: op het industrieterrein aan de Basisweg, bij een laad/losstation van vrachtwagens. Kon wel een dure emmer niet gebruikte lijm terugbrengen en kreeg ook snel mijn geld terug. Top.

Resposta da Easycell
Easycell bied goede isolatie materiaal…
Easycell bied goede isolatie materiaal en goeie service en uitmuntend advies

Resposta da Easycell
Product goed te verwerken m.b.v
Product goed te verwerken m.b.v. de instructies

Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Easycell tussen de balken in combinatie met een vlokkenschuimplaat en daaroverheen een 18mm OSB plaat heeft in ons voorheen gehorige jarige dertig huis nu tot behoorlijk stille verdiepingsvloeren geleid.
Installatie was ook zo gepiept!