Easynails Avaliações 1.437

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd goed, zelden problemen en als er iets is staan ze je vriendelijk te woord en helpen ze met een oplossing te zoeken! 👍

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het steeltje van het lijmpotje was afgekraakt, waardoor het lijmen heel moeilijk gaat. Ik behaal, weliswaar als beginner, geen mooi resultaat. Het proces is voor mij veel te omslachtig en als ik 3... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een verkeerd adres ingegeven maar Easy Nails heeft gezorgd dat de producten toch netjes bij mij werden afgeleverd, wat een betrokkenheid fantastisch 👌

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Producten zijn netjes verpakt geleverd. Het duurde wel wat langer dan ik gewend ben van andere groothandels. Ik weet niet of het uit het buitenland moet komen, want dan begrijp ik het.

Detalhes da empresa

1. Manicure
  2. Atacadista de Cosméticos
  3. Centro de Saúde e Beleza

Webshop voor nagelproducten. Easy Nails heeft een ruim assortiment aan nagelspullen, van top kwaliteit, voor easy prijzen. Dip poeder, BIAB, gellak, gelnagels, acrylnagels, polygelnagels, nailart en nog veel meer.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Was mooi op tijd

Was mooi op tijd

20 de setembro de 2024

Beste Ans,

Dankjewel voor je 5 sterren review. Goed om te horen dat je bestelling mooi op tijd geleverd is. Veel plezier met je pakketje.

Goede en fijn

Goede kwaliteit producten en fijne service.

12 de setembro de 2024

Beste Marieke,

Dankjewel voor je 5 sterren review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de service. Veel plezier met je mooie nagels.

Klasse

Prima spul op tijd geleverd

17 de setembro de 2024

Beste Cocky,

Dankjewel voor je 5 sterren review. Goed om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de snelheid van de levering.

Goede producten

Goede kwaliteit producten en snelle levering.

6 de setembro de 2024

Beste Sanya,

Dankjewel voor je 5 sterren review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en de snelle levering.

Mooie sterke lak

Snelle verzending, netjes verpakt met een persoonlijk kaartje. Heel leuk! De lak blijft goed zitten, licht roze.

11 de setembro de 2024

Beste Ilse,

Dankjewel voor je 5 sterren review. Wat leuk om te lezen dat je ons persoonlijke kaartje kon waarderen, daar doen we het voor! Heel veel plezier met je mooie BIAB nagels.❤️

Leuke en goede producten

Leuke en goede producten. Goede prijzen. Gemakkelijke website

2 de setembro de 2024

Beste Angela,

Dankjewel voor je 5 sterren review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten, prijzen en website. Veel plezier met het maken van mooie nagels❤️

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden! Ik had perongelijk 3 keer iets besteld wat maar 1 potje moest zijn. Berichtje gestuurd en werd gelijk geholpen. Bedankt voor de goede service elke keer!

30 de agosto de 2024

Beste Char,

Dankjewel voor je 5 sterren review. Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze klantenservice.❤️

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Behulpzaam

Vriendelijke mensen. Aangezien ik toch reageer maar kan niet zeker weet welke allergie ik juist heb, hebben deze mensen mij verder geholpen.

29 de agosto de 2024

Beste,

bedankt voor deze review. Wij vonden het fijn tijdens ons persoonlijk gesprek diverse mogelijkheden besproken te hebben en hopen dat u met onze advies erachter kunt komen tegen welke ingrediënten u allergisch bent. Wij horen het graag. Tot het volgende keer.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed product met goede handleiding.

Goed product met goede handleiding.

26 de agosto de 2024

Hallo,

Dankjewel voor je positieve review. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de bijbehorende handleiding❤️. We horen graag wat we beter kunnen doen om je ervaring nog beter te maken.

Beste Schmitz,

Dankjewel voor je 5 sterren review. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de snelle levering❤️.

Startersset

Startersset aangeschaft. Voldoet aan de verwachting, alle afgebeelde producten zaten netjes verpakt.
Opmerking: als verkoper zou het pakket nog vollediger zijn als er ook alcohol bij zou worden aangeboden.

22 de agosto de 2024

Hallo Sylvia,

Dankjewel voor je positieve review. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze starterset. Wij hebben de startersets zo gemaakt, dat er alles inzit om te beginnen met het maken van gelnagels. Je nagels schoonmaken gaat met onze Nail Cleaner die in de set zit. De reden dat er geen aceton bijzit, is omdat dit niet nodig is bij het maken van gelnagels. Voor het verwijderen hebben we een aparte remover set.
Dankjewel voor je feedback, we zullen het meenemen voor de toekomst ❤️.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is ook echt easy in gebruik

Snelle levering . Heel netjes verpakt met een persoonlijk kaartje. Was mijn eerste keer dat ik gelnagels deed en het was inderdaad easy !!
Mijn handen zien er mooi verzorgd uit

27 de agosto de 2024

Hallo Andrea,

Dankjewel voor je positieve review. Wat fijn dat je ons persoonlijk kaartje leuk vond en natuurlijk dat je met onze gelstarterset zo easy je nagels hebt kunnen doen😉. Graag tot het volgende keer ❤️.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gelijk ze gezegd hebben dag nadien…

Gelijk ze gezegd hebben dag nadien ontvangen

19 de agosto de 2024

Hallo Silvia,

Dankjewel voor je deze mooie 5 sterren review. Fijn om te lezen dat de bestelling al de volgende dag aangekomen is. Veel plezier met je nieuwe acrylproducten ❤️.

Aanrader

Snelle verzending
Netjes verpakt

16 de agosto de 2024

Beste M.,

hartelijk bedankt voor je 5 sterren review. Fijn om te horen dat wij jou met de snelle levering en goede verpakking blij konden maken. Veel plezier met je nieuw nagelproducten ❤️.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie producten en adequate levering

Mooie producten en adequate levering. 1+.1=3!

15 de agosto de 2024

Hallo Carin,

Dankjewel voor je prachtige review en voor je nieuwe bestelling. Fijn dat wij je met onze nagelproducten blij kunnen maken. Tot het volgende keer.❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd goede service en snel geleverd

Altijd goede service en snel geleverd goed product

21 de agosto de 2024

Beste Raquel,

Dankjewel voor je lieve 5 sterren review. Goed om te horen dat je tevreden bent over de service, de snelheid van de levering en de kwaliteit van de producten❤️.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Telefonisch goed geholpen om de…

Telefonisch goed geholpen om de bestelling toch goed te krijg er n

13 de agosto de 2024

Hi Annemiek,

hartelijk bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze klantenservice. Daar doen de dames het voor. Wij wensen veel plezier met je mooie gellak starterset en de leuke kleurtjes.❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne producten zeer tevreden.

Fijne producten zeer tevreden.

12 de agosto de 2024

Hallo Trienke,

Dankjewel voor je 5 sterren review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met de mooie dippoeder kleurtjes.❤️

Snelle levering.

Snelle levering.
Alles heel goed verpakt met een lief met de hand geschreven kaartje erbij. Blij mee

12 de agosto de 2024

Beste Monique,

Dankjewel voor je deze 5 sterren review. Fijn om te horen dat de producten goed aangekomen zijn en dat je ons persoonlijk kaartje zo waardeert. Daar doen we het voor💗. Veel plezier met je aankoop.

Liefs, Karin van Easy Nails 💅

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.