Easynails Avaliações 1.437

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd goed, zelden problemen en als er iets is staan ze je vriendelijk te woord en helpen ze met een oplossing te zoeken! 👍

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het steeltje van het lijmpotje was afgekraakt, waardoor het lijmen heel moeilijk gaat. Ik behaal, weliswaar als beginner, geen mooi resultaat. Het proces is voor mij veel te omslachtig en als ik 3... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een verkeerd adres ingegeven maar Easy Nails heeft gezorgd dat de producten toch netjes bij mij werden afgeleverd, wat een betrokkenheid fantastisch 👌

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Producten zijn netjes verpakt geleverd. Het duurde wel wat langer dan ik gewend ben van andere groothandels. Ik weet niet of het uit het buitenland moet komen, want dan begrijp ik het.

Detalhes da empresa

1. Manicure
  2. Atacadista de Cosméticos
  3. Centro de Saúde e Beleza

Webshop voor nagelproducten. Easy Nails heeft een ruim assortiment aan nagelspullen, van top kwaliteit, voor easy prijzen. Dip poeder, BIAB, gellak, gelnagels, acrylnagels, polygelnagels, nailart en nog veel meer.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles is steeds tot in de puntjes…

Alles is steeds tot in de puntjes verzorgd, en snelle leverin. Alles tip top

Beste Patricia,

Dank u wel voor uw prachtige review! 😄 Geweldig om te horen dat alles steeds tot in de puntjes verzorgd is en dat de snelle levering ook bevalt. “Tip top” — dat is precies waar we voor gaan!

We waarderen uw vertrouwen enorm en staan de volgende keer weer met net zoveel plezier voor u klaar! Veel succes met uw nieuwe starterset 😉

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een verkeerd adres ingegeven…

Hallo Jeannet,

bedankt voor uw mooie review ❤️ Foutjes kunnen natuurlijk altijd gebeuren, dus we zijn blij dat we het snel voor u konden oplossen en dat uw bestelling alsnog netjes is aangekomen.

Fijn om te horen dat u onze betrokkenheid zo waardeert — daar doen we het voor! Veel plezier met uw nieuwe nagelproducten en tot snel.

Altijd goed

Beste Rosemarie,

Wat een leuke review, bedankt daarvoor! 😍 Geweldig om te horen dat alles meestal gewoon goed verloopt — daar worden we blij van. En áls er toch eens iets speelt, dan staan we natuurlijk graag voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken. Tot het volgende keer! 😉

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles werd op tijd geleverd zoals…

Alles werd op tijd geleverd zoals afgesproken.

Beste L.Belle,

Bedankt voor uw mooie 5-sterren review! 🌟 Wat fijn om te horen dat alles op tijd en volgens afspraak is geleverd. Wij wensen veel plezier bij het maken van mooie nagels met uw starterset en de prachtige gellak kleuren.

Goeie mooie producten

Goeie mooie producten. Snelle levering. Alles wat je nodig bent voor een goed resultaat is aanwezig.

10 de novembro de 2025

Beste Sander,

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten en de snelle levering. We vinden het belangrijk dat u alles in huis heeft voor een optimaal resultaat, dus geweldig dat u dit zo ervaart. Graag tot een volgende keer!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kwam niks uit mijn tube en vond de…

Kwam niks uit mijn tube en vond de nagel tips niet fijn

7 de abril de 2026

Beste Niloufar,

Wat vervelend om te horen dat er niets uit de tube kwam en dat de nagel tips niet naar wens waren.
Bedankt dat je dit met ons deelt — we nemen je feedback serieus en kijken graag met je mee naar een passende oplossing.
Tot op heden hebben wij echter nog geen bericht van je ontvangen bij onze klantenservice. Zou je contact met ons willen opnemen met je ordernummer?

Onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en zijn van goede kwaliteit. We hebben daarom het vermoeden dat het mogelijk te maken heeft met het gebruik of de toepassing. We kijken hierin uiteraard graag met je mee en helpen je stap voor stap verder, zodat je het product optimaal kunt gebruiken. 💛

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima produkt werkt goed.

Prima produkt werkt goed.

30 de março de 2026

Beste Yvana,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. 🌟

Fijn om te horen dat het product naar wens is en goed bevalt — dat is precies waar we naar streven.

We wensen je er nog veel plezier van met onze acrylproducten en tot de volgende keer.

Fijne uitleg

Bestelling netjes op tijd geleverd, goede producten en bij het startpakket zat een duidelijke stapsgewijze uitleg.

30 de março de 2026

Beste E.,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! 😊
Geweldig dat de bestelling netjes op tijd is aangekomen en dat je tevreden bent over de producten. Ook leuk om te horen dat de stapsgewijze uitleg bij het startpakket duidelijk was — daar doen we het voor!

Geniet van je mooie producten en mocht je nog vragen hebben: we staan altijd voor je klaar!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Producten zijn netjes verpakt geleverd

16 de março de 2026

Beste Simone,

Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat de producten netjes verpakt zijn aangekomen!

Zoals vermeld staat op onze webshop, worden bestellingen die van maandag tot en met donderdag vóór 15:00 uur worden geplaatst, de volgende werkdag verwerkt en verzonden. Bestellingen die na dit tijdstip binnenkomen, worden de eerstvolgende maandag in behandeling genomen.

Uw bestelling is op donderdag na 15:00 uur geplaatst. Hierdoor is deze op maandag verwerkt en verzonden, en uiteindelijk op woensdag bij u geleverd.

We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en waarderen uw feedback hierin. Dank u wel voor het delen van uw ervaring en veel plezier met uw nieuwe Polygel producten.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, snelle bezorging en prijs

12 de março de 2026

Beste Stan,

Ahh dankjewel! 😍
Superleuk om te horen dat je blij bent met de kwaliteit, snelle levering én de prijs – daar worden wij echt blij van!
Veel plezier met je mooie gellak kleurtjes en hopelijk zien we je snel weer terug!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De acryl penseel die hier worden…

De acryl penseel die hier worden aangeboden zijn nep; ze zijn helemaal niet gemaakt van kolinsky, maar van synthetische vezels. Ik ben bedrogen en ik raad ze af.

12 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Best Amy,

Dank voor uw review. Wij nemen dit soort opmerkingen serieus, maar willen hierbij wel een belangrijke kanttekening plaatsen.

We hebben uw naam gecontroleerd in ons ordersysteem en kunnen geen bestelling vinden die onder deze naam bij ons is geplaatst. Ook hebben wij geen bericht of klacht van u via onze klantenservice ontvangen. Hierdoor kunnen wij uw situatie op dit moment helaas niet verifiëren.

Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en wij staan achter de kwaliteit en beschrijving daarvan. Mocht u uw bestelling onder een andere naam of e-mailadres hebben geplaatst, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij kijken dan graag met u mee naar uw bestelling en zoeken, indien nodig, samen naar een passende oplossing.

Snelle levering goede producten

26 de fevereiro de 2026

Hallo Colinda,

Bedankt voor uw mooie 5-sterren review 😍 Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze producten. Dat waarderen we enorm.

We wensen u veel plezier met uw aankoop en natuurlijk met het maken van mooie nagels. We staan graag weer voor u klaar bij een volgende bestelling.

Goede producten

Goede producten, snelle levering en op de website allerlei informatie en stappen om elke nagel te maken zoals jij ze hebben wilt.

4 de março de 2026

Beste Sabine,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren review! ⭐

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten, de snelle levering en de informatie op onze website. We vinden het belangrijk dat iedereen gemakkelijk stap voor stap de nagels kan maken die zij voor ogen hebben, dus het is erg leuk om te lezen dat u dit zo ervaart.

Veel plezier met uw nagels en we hopen u in de toekomst weer terug te zien!

Mijn review is weg ?

Mijn review is weg ?
Was minder positief

4 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Beste Patricia,

jouw eerste review is zeker niet weg maar wordt niet meegeteld voor de TrustScore. Alleen de laatste review van de klant telt mee. Dat wordt automatisch door Trustpilot gedaan en daar hebben wij geen invloed op.
Op jouw eerste review hebben wij vanochtend al aangegeven dat het om een productie fout van de leverancier gaat en je uiteraard een nieuwe product van ons gratis toegestuurd krijgt zodra deze bij ons aangekomen is.

Katastrofa to nie schnie

Katastrofa to nie schnie

24 de fevereiro de 2026

Beste Klaudia,

Bedankt voor je review.
Je hebt bij ons een testset dippowder aangeschaft. Helaas is achteraf gebleken dat door een productiefout bij de leverancier de Sticky Base in deze set niet goed werkt. Dat is natuurlijk erg vervelend.
We hebben hierover inmiddels meerdere keren contact met elkaar gehad via e-mail. Zoals we daarin ook hebben aangegeven, ontvang je uiteraard kosteloos een nieuwe Sticky Base zodra de nieuwe levering bij ons is binnengekomen.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld en begrip.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De producten waren snel geleverd en er…

De producten waren snel geleverd en er zat goede uitleg blij. Het was voor mij de eerste keer dat ik deze producten ging gebruiken dus die uitleg heb ik vaak moeten doorlezen🫣Wel zou het makkelijker zijn als jullie een demo filmpje hadden. Dan kan je het stap voor stap meedoen🤔Maar het is me wel in 1 keer gelukt en ben super blij met mijn nagels🤩

24 de fevereiro de 2026

Beste Sandra,

Bedankt voor je mooie review! 😊

Wat fijn om te horen dat de producten snel zijn geleverd en dat de uitleg je goed heeft geholpen, zeker omdat het de eerste keer was dat je met deze producten werkte. Super leuk dat het in één keer is gelukt en dat je zo blij bent met je nagels! 🤩

Dank je ook voor je tip over een demo filmpje. Dat is een hele goede suggestie, omdat het inderdaad fijn kan zijn om stap voor stap mee te kijken tijdens het aanbrengen. We nemen deze feedback zeker mee.

Veel plezier met je mooie nagels en we hopen je snel weer terug te zien in onze webshop!

Snel en goede producten

Snel en goede producten

2 de fevereiro de 2026

Beste Wilma,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze producten. Daar doen wij het natuurlijk voor!

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. 💖

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle bezorging en fijne producten erg…

Snelle bezorging en fijne producten erg tevreden over alles!

4 de fevereiro de 2026

Beste Kelly,

Super bedankt voor je 5-sterren review! ⭐
Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle bezorging en onze producten. We doen ons best om iedere bestelling perfect te laten verlopen. Graag tot de volgende keer!

Pakket nooit ontvangen

6 de fevereiro de 2026

Beste Nina,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons oprecht dat uw pakket nog niet is aangekomen – wij begrijpen dat dit erg vervelend is.

Zodra wij uw melding hebben ontvangen, hebben wij direct een onderzoek opgestart bij DHL om te achterhalen waar de zending zich bevindt. Dit onderzoek is momenteel nog in behandeling en wij wachten op hun officiële terugkoppeling.

Wij hebben u hierover steeds per e-mail op de hoogte gehouden, zodat u precies weet wat de actuele status is.

Zodra wij meer duidelijkheid van DHL ontvangen, nemen wij direct contact met u op en kijken wij uiteraard naar een passende oplossing. Wij doen ons uiterste best om dit zo snel en zorgvuldig mogelijk voor u op te lossen.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering.
De nageltips werken erg fijn.

2 de fevereiro de 2026

Beste Eva,

Bedankt voor uw mooie 5-sterren review! ⭐
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en dat de nageltips zo prettig werken. Daar doen we het voor!

Heel veel plezier met uw nagels en we hopen u snel weer terug te zien.

Liefs, Karin van Easy Nails💅

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.