Easytaxischiphol Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hele slechte service. Ik werd 30 min voor mijn reservering gebeld dat er geen taxi beschikbaar was en dat ik mijn geld binnen 3 dagen terug zou krijgen. Heb toen duidelijk om een annuleringsbevestigin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na eerder goede ervaringen weer bij easytaxi besproken. Zowel op de heenweg als terugweg prima geïnformeerd over het ophalen en wegbrengen. Heen stuurde chauffeur een bericht om te vragen of hij e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is een fijn bedrijf. Makkelijk online een taxi bestellen. Gelijk de prijs zien, dus weet je wat je kunt verwachten. Prima telefoon en appcomunicatie. Hele aardige chauffeurs. Maken altijd een pr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een geweldige organisatie, alles tot in de puntjes geregeld komen precies op de afgesproken tijd en als er vertraging op de vlucht houden ze daar rekening mee. Zeer goede en beleefde chauffeurs.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Veículos e Transporte

Informação fornecida por fontes externas variadas

EasyTaxiSchiphol vervoert u voor de laagste prijs van en naar Schiphol. Bij ons betaalt u tot 50% minder, dan bij een regulier taxibedrijf! Nu gaat al voor €67,50 ...

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

495 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

43 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Top service

Goede service, na reservering netjes alle gegevens van reservering per mail gekregen. Op afgesproken tijd opgehaald. Terugreis ook top chauffeur belt zodra je geland bent en geeft door waar hij staat.
Top geregeld allemaal.

12 de setembro de 2024

Rotterdam

Dit is de 2e keer dat wij gebruik hebben gemaakt van easy taxi. Ophalen in Rotterdam om 5:00 en op de terugweg om 23:10 op Schiphol. We kregen keurig en sms dat de taxi om 23:15 zou arriveren en dat was ook zo. Rustige chauffeur die netjes reed.

3 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reserveren gaat gemakkelijk en prima service

Reserveren gaat gemakkelijk, ook een wijziging vanwege ineens andere vliegtijden. Chauffeur was netjes op tijd en bij aankomst kwam er al een sms wanneer hij er zou zijn en ook hierbij was hij er al eerder omdat we een uur vroeger aankwamen. Maken al enkele jaren gebruik van hen

4 de outubro de 2024

Fijne en goede ervaring

Chauffeur was stipt op tijd. Ook bij terugkomst. Belde netjes. Aardige Chauffeur.
Volgende vakantie weer easy taxi. Dank je wel voor de service

30 de setembro de 2024

Fijne taxidienst

Fijne taxidienst. Ik heb mij door hun laten wegbrengen naar schiphol en ook weer op laten halen. Beide keren waren ze ruim op tijd. Wat ook fijn is, is dat ze van tevoren even bellen of je al geland bent. Beide chauffeurs waren ook erg vriendelijk en goede rijders. Zou zeker weer gebruik maken van hun diensten.

2 de outubro de 2024

Geweldige service

Wij zijn zeer tevreden. Het was voor ons niet de eerste keer dat wij gebruik maakten van Easy Taxi.
En zeker ook niet de laatste keer.....👍🏼
We hebben er heen en terug gebruik van gemaakt.
Zeer goede service!
En een hele vriendelijke chauffeur.
Tot de volgende keer.

26 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Houd zich aan de afspraken,op tijd…

Houd zich aan de afspraken,op tijd aangekomen,vriendelijk en aardige chauffeur ,houd netjes contact via de app en dat gaf ons vertrouwen en een fijn gevoel….vaker met deze bedrijf gereden en komt afspraken altijd na…bedankt namens fam.Madjoe

27 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reliable and on time, top quality

Highly recommend! Very easy to schedule a ride via their webpage. Price is very affordable. Pick up is always on time with kind and responsive drivers. They provide highly reliable service and clean vehicle. It always feels safe driving with them.

24 de setembro de 2024

Betrouwbaar!

Zowel de rit naar als de rit terug van Schiphol met zes personen was supergoed geregeld. Op de heenweg was de chauffeur om 03.00 uur ’s nachts stipt op het opgegeven adres.
Het duurde bij de terugweg erg lang voordat wij op Schiphol de koffers terug hadden, maar de chauffeur heeft geduldig gewacht tot alle koffers er waren en wij eindelijk terug naar huis konden.
Supergoede ervaring met dit bedrijf. Een aanrader als je zelf niet naar Schiphol wilt rijden.

23 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nemen s-nachts telefoon niet op

Taxi besteld voor 03:00 in de ochtend omdat mijn vlucht om 07:00 vertrekt.
Wachten wachten wachten. Een kwartier te laat belt de taxichauffeur dat zijn auto kapot is. Sorry, kan ik niets aan doen, zoek het zelf maar uit hoe je op schiphol komt. Easytaxischiphol zegt 24 uur per dag bereikbaar te zijn. Ja een bandje neemt de telefoon op en bij doorverbinden "zijn alle medewerkers in gesprek" . Nou, die slapen dus gewoon nog want ze gaan om 09:00 pas aan het werk. Daar sta je dan. Met je koffer, in de kou. Er is helemaal niets anders te regelen en dat klotebedrijf is gewoon niet te vertrouwen. Ben benieuwd of ze wel de vervangende vlucht betalen omdat ik de vlucht van 07:00 natuurlijk ga missen.

27 de setembro de 2024

Uitstekende communicatie

De chauffeur meldde zich telefonisch van tevoren . Was stipt op tijd 03.00 's nachts om op te halen
Terug ook prima communicatie. Onze 1e ervaring maar komen zeker terug.

Erg vriendelijk

18 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ervaren chauffeurs rijden netjes en…

Ervaren chauffeurs rijden netjes en zijn heel vriendelijke.
Zijn op tijd ..ik zelf ben.. extreem bang op de grote wegen zeg het tegen de chauffeur en ze houden er netjes rekening mee.
Ga al 10 jaar met hun 2 x per jaar na Rotterdam of Amsterdam

25 de setembro de 2024

Top en super

Top, heel erg tevreden afgelopen 2 maanden 3 x gebruik gemaakt van de taxi diensten
Betaalbaar en betrouwbaar

23 de setembro de 2024

Schiphol Heen 26-08 .retour 16-9

Boeken van de retourrit via de website is eenvoudig en makkelijk, zelf voor ons bejaarden. Heenreis 26-0802024: keurige en behulpzame chauffeur. Luxe combi (vw passat) Reed netjes en beheerst. We voelden ons veilig.
Terugreis 16-09-3024 ook keurige chauffeur. Laadde de koffers en rollator in, maar we moesten wel zelf de schuifdeur openen van het busje. Hij zat al achter het stuur. Heeft hij wel weer goedgemaakt door netjes en vakbekwaam te rijden en bij aankomst ons te helpen met uitstappen. Hebben een leuk gesprek gehad onderweg.

26 de agosto de 2024