Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Du kan endast avbryta din prenumeration via mail. Dessa svarar de först på efter de skickat dina produkter. Ställer du andra frågor svarar de dig relativt snabbt. Hade problem med första ordern... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Creamy oats, riktigt god och passar till lätt lunch, mellis samt efter träning. Har provat lite andra smakar men fastnat för denna smak så det är i stort den enda jag köper via abonnemang. Allt har... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Suverän produkt som gör vardagen lättare när man har lite bråttom, eller ibland helt enkelt inte ork för att laga mat. Inte helt förtjust i alla smaker, men fastnat extra för iaf två som funkar... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra måltidsersättning där jag håller mig mätt minst lika länge som om jag äter fast mat. Detta är ett bra alternativ om man som mig har IBS och föredrar att hålla magen lugn med flytande mat istället... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de fitness e nutrição

Ät näringsmässigt komplett och spara tid med våra SmartMëals – för under 25kr per måltid

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

629 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag köpte unsweetened oat och…

Jag köpte unsweetened oat och choklad.

Även havre smakade hyfsat sött ändå. Båda sorterna kunde varit mindre söta i smaken. Det ska ju ändå vara " mat". Jag gillar inte shakern som medföljer, den känns "billig" och konkurrenter erbjuder bättre skakers. Jag köpte en annan sort. Lite svårt att få bort klumparna ibland, men ok ändå. Bra mättnad och bra smak generellt. Ett pulver med mindre kolhydrater som komplement hade varit fantastiskt.

26 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra måltidssubstitut som gör sitt jobb…

Bra måltidssubstitut som gör sitt jobb väl. Smoothie bowl är en smak jag verkligen kan rekommendera.

Sedan är kundbemötandet trevligt och bra, det märks att företaget verkligen bryr sig om sina kunder!

11 de julho de 2024
Avaliação não solicitada

Hej Jonatan!

Tack för dina fina ord! Så roligt att du gillar vår Smoothie Bowl – den är verkligen en av våra favoriter också! Och vad härligt att höra att du uppskattar vårt kundbemötande, vi strävar alltid efter att ge det lilla extra för våra kunder.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Godare än ett enkelt protreinpulver, trotts pulverklumparna.

Det gick smidigt med beställning och leverans.
Fick hem smoothiebowl, Raw Cacao och Creamy Oats utan problem.

Smakar bra bättre än vad ett vanligt proteinpulver gör, blandar sig jämt och bra, men det är alltid några envisa små pulverklumpar som flyter runt.

Raw Cacao var helt klart bäst.
Creamy oats var helt okej, smakar lite som pannkakssmet!
Trevligt med bärbitarna i smoothiebowl, men tänker alltid på att jag hade velat ha något mer av den. Kunde smakat lite mer fylligt och bärigt.

Hade gärna beställt igen om värdepaketet "bästsäljarna" bestod av Raw Cacao, Creamy Oats samt en valfri smak - eller säsongens smak!

17 de junho de 2024

Underbart bra produkt!

Inte helt förtjust i alla smaker, men fastnat extra för iaf två som funkar hur bra som helst!

De har dessutom ett helt suveränt kundbemötande och gör allt yttersta för att hjälpa till eller rätta till om något blir fel.

Har inget negativt att säga alls faktiskt. Supernöjd. 😊👌

1 de julho de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag tycker om produkten då den…

Jag tycker om produkten då den underlättar i vardagen och smakar bra och ger en mättnadskänsla och är ett snabbt och enkelt alternativ att välja för att kunna effektivisera dagen och slippa stå och laga extra mat och sparar pengar👍🏼

1 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

fick aldrig det provpaket jag köpte

fick aldrig det provpaket jag köpte men det löste sig av en väldigt bra kundtjänst Tack Wilhelm!

10 de junho de 2024

Resposta da MËTTA

Hej Lena - Mitt jobb som grundare är att göra dig nöjd, och jag kommer inte vila förrän detta är 100% sant!

Tack för att du delade din upplevelse med oss. Jag är verkligen ledsen att höra att du inte fick ditt provpaket.

Jag har tittat på ditt ärende och såg att paketet kom fram men aldrig hämtades ut. Jag vill försäkra dig om att jag tar fullt ansvar för detta och kommer att göra allt för att du ska bli nöjd.

Jag har skickat ett mail direkt till dig för att få bekräftat om vi hade rätt telefonnummer i ordern, eftersom det behövs för att hämta ut paketet. Så snart jag får ditt svar, skickar jag ut ett nytt paket till dig direkt.

Tusen tack för ditt tålamod och din förståelse, Lena!

Bättre än väntat

Smakerna var bra och mättnadskänslan var över förväntan

4 de junho de 2024

Hej Daniel!

Åh, vad kul att höra att våra shakes överträffade dina förväntningar! Vi strävar alltid efter att både smaken och mättnadskänslan ska sitta där de ska, så det värmer verkligen att du märkte det. Hoppas du får många goda och mättande stunder framöver!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte prova-på-paketet och gillade alla…

Köpte prova-på-paketet och gillade alla smaker. Dessutom var jag inte sugen på nåt annat under hela kvällen.
Kommer beställa ifrån dem snart igen och med glädje äta/dricka dem till middag flera dagar veckan.
Har ännu inte smakat med mjölk vilket jag tror blir ännu bättre.

3 de junho de 2024

Resposta da MËTTA

Vilken härlig recension, tack! Att du gillade alla smakerna och inte var sugen på annat under kvällen – det är ju precis vad vi vill höra! Testa gärna med mjölk nästa gång, det tar shakesen till en helt ny nivå. Ser fram emot att få vara en del av dina middagar flera dagar i veckan!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bra smak…hade varit bra med svensk text…

Bra smak…hade varit bra med svensk text så man förstår allt

17 de junho de 2024

Hej Elsemaj!

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du gillar smaken på våra produkter. Din feedback om den svenska texten är mycket uppskattad, och vi tar det till oss. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår kommunikation och dina synpunkter hjälper oss att bli bättre.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva en recension. Om du har några fler förslag eller frågor, tveka inte att höra av dig. Vi vill alltid göra vårt bästa för att våra kunder ska vara nöjda!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bra kundtjänst, dålig produkt.

Service inriktad kundtjänst och själva shopping-upplevelsen var bra, men produkterna är inget jag kommer beställa igen. I jämförelse med andra måltidsersättningar jag provat, hade dessa både en otrevlig smak och konsistens och mättade inte över huvud taget. Jag upplevde till och med att de hade motsatt effekt, ett par timmar efter att jag hade druckit måltidsersättningen skrek magen efter föda och jag var hungrigare än innan jag hade druckit den.

16 de maio de 2024

Hej Michaela,

Tack för din ärliga feedback och för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi är verkligen glada att höra att du uppskattade vår kundtjänst och shoppingupplevelse.

Vi är dock väldigt ledsna att våra produkter inte levde upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att förbättra våra måltidsersättningar och tar din feedback på största allvar. Din upplevelse är viktig för oss, och vi kommer att använda din feedback för att göra förbättringar.

Vi skulle gärna vilja erbjuda dig en kompensation eller möjlighet att prova en annan smak, i hopp om att vi kan hitta något som passar dig bättre. Vänligen kontakta oss direkt så att vi kan ordna detta.

Tack igen för din ärlighet, och vi hoppas att vi kan få chansen att göra dig nöjd i framtiden.

Grundare
Metta

Perfekt Och grymt gott

Först är det en grym produkt
Bra smaker, grymt bra innehåll
För mi som reser mkt i jobbet är detta en perfekt lösning som lunch

Servicen och kontakten med företaget är kanon och får en att känna sig uppskattad

Kan verkligen rekommendera att testa!

10 de junho de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Produkten är bra men upplevelsen runt om är halvdan

Produkten är bra och relativt smidig att beställa. Dåligt är dock att det sätts upp en subscription för fler påsar som default. Jag hade hellre haft det som ett opt-in alternativ. Det levereras enbart med budbee och det är den överlägset sämsta leveransservicen så det är ett stort minus för mig. Det är bra att det skickas ett mail och påminner om att man enkelt kan hantera sina subscriptions men processen för att säga upp är fylld med dark patterns. Det finns ingen anledning att jag ska behöva klicka mig igenom mer än 2 rutor för att säga upp, en för att säga upp där man kan ångra sig och sen en till för att bekräfta.

7 de junho de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da MËTTA

Hej Johan - Mitt jobb som grundare är att göra dig nöjd, och tar därmed din upplevelse på största allvar.

Tack så mycket för din recension och din ärliga feedback. Vi är glada att höra att du tycker om produkten och att beställningsprocessen är smidig.

Jag förstår verkligen din frustration kring att abonnemanget sätts upp som standard. Vi kommer definitivt att överväga att ändra detta till ett opt-in-alternativ för att göra det enklare och mer transparent för våra kunder.

Jag beklagar att du haft negativa upplevelser med Budbee. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra leveransalternativ och din feedback är mycket värdefull i detta arbete.

Angående processen för att säga upp abonnemang, tar vi dina synpunkter på allvar. Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt att hantera ditt abonnemang och kommer att se över hur vi kan förbättra och förenkla denna process.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre. Vi uppskattar verkligen dina synpunkter och hoppas att vi kan förbättra din upplevelse framöver. Om du har några fler förslag eller frågor, tveka inte att höra av dig.

Grundare
Metta

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Smidigt, gott och prisvärt!!

Smidigt, gott, prisvärt!!
Väldigt bra för mig som jobbar som personlig assistent och inte alltid har tid att laga matlådor med kort varsel eller inte vill störa min kund med grav autism genom att laga mat flera gånger om dagen, därav funkar dessa perfekt i mitt arbete!
Beställde dock shaker och mått som jag inte fick😅

5 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Smakar bara socker

Jag tycker att era pulver smakar så fruktansvärt sött så de blir äckligt, samt att de blir som fettklumpar i, köpte blåbär, banan och choklad.

20 de maio de 2024

Resposta da MËTTA

Hej Ludvig - Mitt jobb som grundare är att göra dig 100% nöjd, och jag kommer inte vila förrän detta är 100% sant!

Tack för din feedback. Jag är verkligen ledsen att höra att du inte är nöjd med våra produkter. Det är absolut inte den upplevelsen vi vill ge våra kunder. Vi tar din kritik på största allvar och jag tar fullt ansvar för detta.

Jag förstår att smaken och konsistensen är viktiga faktorer, och vi strävar alltid efter att förbättra oss. Jag skulle verkligen vilja få en chans att göra det rätt för dig. Vänligen skicka ett mejl till mig direkt på wilhelm@eatmetta.com så att vi kan diskutera en lösning som gör dig 100% nöjd.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din åsikt. Din feedback är ovärderlig för oss och hjälper oss att bli bättre.

Wilhelm & Mëtta-teamet 🌟

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gott, prisvärt, svenskt företag.

Hög kvalitet med goda smaker och en konkurrent till andra måltids-shakers som finns på marknaden! Det känns skönt att kunna få ett alternativ till de andra på marknaden där man knappt kan få veta vart eller vad. Extra plus till själva påsen som man kan få helt försluten så att det inte fyller skåpet med lukt som många andra liknande produkter framförallt protein pulver.

Utöver ovan är det även ett prisvärt alternativ, där man antingen köper enstaka för ett något högre pris eller skapar en prenumeration vilket sänker kostnaderna. Mycket bra 5/5 stjärnor väl förtjänat.

31 de maio de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.