Beställde en fläkt via Elgiganten från Eazyro, efter ca 1månad slutade ocillerande/svängning funktionen att fungera, får inte kontakt med Eazyro för att få fläkten reparerad/utbytt även Elgigantens ku... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
We ordered a bike more than month ago and we didn't receive anything. Also we didn't receive any response after asking about our order, delivery date...etc.so we had to cancel our payment through our... Ver mais
Commande passée le 12/05 pour une livraison max le 03/06 Contact avec le vendeur le 03/06 - aucune réponse Dépôt d'une réclamation le 05/06 Commande annulée par la FNAC au motif produit non conform... Ver mais
Detalhes da empresa
Discover a world of innovation and technology at Eazyro. Explore a vast selection of Domestic Appliances, AV & Photo equipment, Computer & Peripherals, Telecom solutions, and cutting-edge Media products. Elevate your digital experience with our premium offerings. Shop now for top-quality tech solutions.
Informações de contato
5 rue chateau d'eau, 3364, Leudelange, Luxemburgo
- +352691304131
- info@eazyro.com
- eazyro.com
Sem histórico de pedidos de avaliações
As pessoas também visitaram
After I made the purchase I had not…..
After I made the purchase I had not received any shipping information. I tried to contact the seller several times but no answer, so I had to open the paypal case. Beware of this online shop!!
Mega fup firma
Har købt en hvid kaffemaskine og modtager den i rød. Jeg har i 3 uger forgæves forsøgt at komme i kontakt med dem for at få en returlabel og for at få tilsendt produktet i den rigtige farve. Man får ikke svar på sine mails, og det er generet ingen tilbagemelding fra det fup firma. Min anbefaling er, køb ALDRIG noget fra det fup firma
Under all kritik!
Under all kritik!
Gör dig själv en tjänst och beblanda dig ALDRIG med Eazyro.
Jag beställde en skärm via CDON från Eazyro, för 7000 kr, som skulle ta max 10 (3-10) arbetsdagar att leverera. På den nionde arbetsdagen får jag ett mail om att den skickats men spårningslänken fungerar inte vilket jag då trodde berodde på att den inte uppdaterats då den var så färsk. Men sedan lyckas
jag, någon dag senare, se att de försökt leverera paketet på den trettonde arbetsdagen när jag
inte varit hemma (hade fortfarande inte hört något om en leverans). Detta lyckades jag se genom att gå in på TNT:s hemsida och där manuellt söka efter mitt paket (länken i mailet fungerade fortfarande inte). Så väntan blir över helgen och slutligen på måndag får jag äntligen paketet. Men när datorn är i kopplad, strömmen slås på så blottar sig en massiv
spricka genom hela skärmen......... Jag skrev då direkt till CDON, som förmedlade mitt meddelande till Eazyro, med krav på reklamation och bara efter någon timme fick jag svar om att återförsäljaren inom snarast skulle skicka en ny skärm och jag ska skicka tillbaka den defekta. Detta var 5 dagar sedan och trots att jag efterfrågat om mer information om när detta ska utspela sig, hur jag ska skicka tillbaka
den defekta skärmen, osv, så har jag inte fått något svar alls. Undrar hur detta kommer sluta.
Är väldigt besviken måste jag säga.
UNDVIK KÖPA ÄLDRE DATORSKÄRMSMODELL FRÅN EAZYRO
UNDVIK KÖPA ÄLDRE DATORSKÄRMSMODELL FRÅN EAZYRO
Jag letade efter en datorskärm (äldre modell 34 tum) och fick träff på hos CDON.SE som samarbetar med leverantören Eazyro för leverans. Vid beställning framgick det att varan skulle finnas i lager och jag slog till och gjorde en beställning med god tidsmarginal (jag betalade i förskott). Efter ca 5 arbetsdagar började jag ana oråd när status på beställningen inte hade förändrats och fortfarande stod som "under behandling". Jag sökte information på CDON.se hemsida och skrev mail till både CDON.se och Eazyro med frågor.
Efter 1,5 vecka då jag med alla medel försökt nå bägge företagen (alltid med uppgifter om beställning, mm) utan svar på mina frågor (dock automatiskt levererade svar från CDON.se kundärendehanteringstjänst utan svar på mina frågor) skrev jag "Ångerblankett/avbeställningsblankett" och skickade till bägge företag samt skrev ett omdöme i Trustpilot om vardera företag där jag berättade om min upplevelse.
Nästa dag fick jag ett mail från CDON.se där de beklagar min upplevelse och försäkrar att de tagit kontakt med Eazyro. Efter bara någon timme, ringer det i telefonen (utländskt nummer, jag hade skickat mina kontaktuppgifter i mail) och det är en representant som ringer från Eazyro för att beklaga min upplevelse, ber om ursäkt och berättar att lagersaldo inte varit riktig och att min beställning av misstag fallit mellan stolarna i systemet. Får frågan om jag kan tänka mig en annan vara istället i samma prisklass. Mitt svar är nej (var bara intresserad av den modellen) och ber de annullera och betala mina pengar tillbaka omgående. Samtalet skede i god ton. Redan nästa dag (vardag) fanns pengarna tillbaka på mitt konto!. Jag dubbelkollar och ser också att beställningen för varan nu står som annullerad.
Som konsument skulle jag önska att företagen var bättre på att finnas tillgängliga för sina kunder och att det finns ett telefonnummer att ringa när det finns tidspress. Automatiska kundärendessystem försvårar kommunikationen mellan företag och kund när kunden skickas runt och runt i systemet.
Lärdomar från denna upplevelse är att som konsument undersöka vem och var i Europa lagret finns innan man lägger en beställning för att försöka göra en rimlig egen uppskattning för om varan kommer i tid. Lita inte på köpsidornas prognoser på leveranstid. Betala helst inte i förskott och leta fram Konsumentverkets "Ångerblankett/avbeställningsblankett" för om det skulle uppstå problem, vid behov skicka ifylld blankett på mail så har du använt din rätt att markera att du ångrat dig och du vill annullera ditt köp, det är din rätt som konsument.
Die bestellte Wahre wurden garnicht…
Die bestellte Wahre wurden garnicht ausgeliefrt und die Kundenbetreuung hat auf keine Email geantwortet.
So wurde keine Nikolausgeschenk für eine kleine Madchen gesendet.
Vielen Dank für Ihre Mitarbeit.
Received refund without any explanation
Item I paid for, I assume, became unavailable as I received refund. There was no information to what has happened - I've just received refund. Misinformation on the website as item was shown as available. Either way there should be some sort of information shared. Two stars instead of one at least for returning money without issues.
They sent me wrong tracking id but it…
They sent me wrong tracking id but it came in the mail 10 days later anyway.
Ett stort skämt till företag som inte…
Ett stort skämt till företag som inte hämtar när man vill göra en retur och svarar inte på mail. Skulle aldrig köpa något igen av detta företag. Jag varnar ALLA!!!
Wrong items sent
4 incorrect items sent. Some email issues, but once solved the supplier moved fast to deal with this and arrange a refund. Good service.
Placed an urgent order with this…
Placed an urgent order with this company. They were extremely helpful in fulfilling my order and their communications were excellent. I would recommend this supplier.
Cykeln som jag beställde fanns inte mer…
Cykeln som jag beställde fanns inte mer kvar i lagret men kom överens med säljaren att de skickar en annan cykel istället som kosta mer men jag har fått den till samma pris. Jag måste säga att företaget jobbar kundorienterad och är villig att hitta lösningar om ett problem uppstår!
Strong delay and poor customer service
I’ve ordee a scooter for mu daughter birthday on June 24th. Before finalising it I’ve contacted the company live chat to be sure regarding delivery time. They wrote me 2-3 day delivery max. 9 days have passed and still they have to start the delivery process from their warehouse. Very disappointing service. No one is answering to the chat anymore. Only a phone call after one week telling me they have to start the delivery yest

Resposta da Eazyro Sarl-S