Veja o que dizem as avaliações
Om 17 uur met mijn fiets en een vastzittende trapper binnen gelopen en direct geholpen. Nieuwe trappers nodig en die zijn meteen gemonteerd!
Detalhes da empresa
- Loja de Bicicleta
- Locadora de Bicicletas
- Conserto de Bicicletas
- Loja de acessórios para bicicletas
- Oficina de scooters
- Loja de bicicletas usadas
Ebike Gelderland ontzorgt uw mobiliteit en is uw fietsspecialist in de Achterhoek. In onze ruime showroom in Doetinchem vindt u een breed assortiment moderne fietsen en e-bikes, van comfortabele stadsfietsen tot krachtige toer- en woon-werkfietsen. Daarnaast zijn we premium dealer van Van Raam en gespecialiseerd in aangepaste fietsen voor ouderen en mensen met een beperking. Samen zoeken we rustig uit welke fiets of oplossing echt bij u past. Onze eigen werkplaats staat bekend om duidelijke afspraken en snelle service. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt, reparatie of het oplossen van storingen in uw e-bike: onze monteurs denken met u mee en vertellen vooraf eerlijk wat de mogelijkheden en kosten zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en blijft u veilig onderweg. Ook voor accessoires, onderdelen en advies over accu’s, verzekering en veilig rijden kunt u bij ons terecht. U kunt gratis voor de deur parkeren en altijd een proefrit maken. Ebike Gelderland helpt u niet alleen vandaag, maar denkt ook mee over uw mobiliteit voor morgen.
Informações de contato
Rozengaardseweg 21, 7001DN, Doetinchem, Holanda
- +310854832800
- marketing@ebikegelderland.nl
- ebikegelderland.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Supervriendelijk
Supervriendelijk, snel geholpen en hele Goede service!
Deze mensen snappen het!
Deze mensen verstaan hun vak, dit zijn pure fietsliefhebbers die naar je luisteren en meedenken. Ze zijn heel vriendelijk, tijdens het uitvoeren van een kleine klus kun je even wachten en wordt er iets te drinken aangeboden. Ik kom hier heel graag, 10 van 10!
Goed en snel geholpen met het uitkiezen…
Goed en snel geholpen met het uitkiezen van een lease fiets!
Prima zaak
Prima zaak. Vriendelijke mensen en goede kwaliteit van hulp enz.
Snelle service
Eindelijk is het succesvol afgehandeld
Eindelijk is het succesvol afgehandeld, ik had eerst 1 💥gegeven nu alle 5.
Super Urlaubstag auf dem Duo fiets van ram
Wir hatten einen super Tag durch e bike Gelderland . Super Service, tolles ram Duo fiets und äußerst freundliche Bedienung. Wir werden auf jeden Fall wiederkommen.
Klantgericht en goede service
Klantgericht en goede service. Ik kocht er een elektrische fiets maar het stuur was te ver van mij af. Ik hou van rechtop fietsen en ben niet één van de langste. Ebike zocht mee in oplossingen en daardoor is er nu een andere stuurstanghouder op gemonteerd waardoor ik nu perfect zit op mijn nieuwe fiets. Bedankt voor jullie geduld en klantvriendelijkheid. Top bedrijf!
Vanmiddag even langs geweest omdat mijn…
Vanmiddag even langs geweest omdat mijn stuur niet goed stond afgesteld. Werd meteen geholpen en kreeg wat te drinken aangeboden. Later bleek ook mijn zadel niet goed te staan en waren de banden ook te zacht. Alles in één keer opgelost terwijl ik er op kon wachten. Fantastische service!
Slechte ervaring
Mijn Tenways-fiets was defect en kon volgens Tenways gerepareerd worden bij E-bike Gelderland, omdat zij hierin “gespecialiseerd” zouden zijn. Helaas was mijn ervaring allesbehalve professioneel.
Het eerste telefoontje dat ik van hen kreeg begon direct met: “We gaan de fiets niet maken.” Dit werd op een nare en onvriendelijke toon gezegd. Toen ik aangaf dat het om garantie ging, leek dat totaal niet uit te maken. Later werd ik teruggebeld door de manager, die beweerde dat ik een woordenwisseling had veroorzaakt, terwijl daar absoluut geen sprake van was.
Daarna heb ik wekenlang zelf achter de status van de reparatie aan moeten bellen. Vanuit E-bike Gelderland werd ik nooit uit eigen initiatief geïnformeerd over de voortgang. Meerdere keren werd beloofd dat ik teruggebeld zou worden, maar dat is nooit gebeurd. De communicatie was gedurende het hele traject onprofessioneel en onprettig.
Uiteindelijk moest ik zelf een kabel ophalen bij de Tenways-winkel in Amsterdam. Opvallend genoeg was de fiets vervolgens binnen twee dagen gerepareerd, terwijl ik daarvoor bijna vier weken heb moeten wachten. Dit was op aanrader van Tenways zelf. Ik moest zelf maar contact opnemen met Tenways volgens Ebike Gelderland, want ze waren zo "druk".
Bij het ophalen van de fiets gedroeg de manager zich opnieuw onprofessioneel. Toen ik aangaf dat ik de communicatie erg vervelend vond verlopen, kreeg ik direct als reactie: “Dat komt van twee kanten.” Er werd geen enkel excuus aangeboden. Het geheel kwam kinderachtig en totaal niet klantgericht over. Meneer gaf aan dat er meer fietsen staan die al langer dan 2 maanden wachten op reparatie. Weet dus waaraan je begint.
Al met al een erg teleurstellende ervaring, vooral door de manier van communiceren en het gebrek aan verantwoordelijkheid richting de klant.
Breng *NOOIT* je fiets hier naar toe.
Onlangs nieuwe Tenways fiets bij hun gekocht. Erg blij met de snelle service. Er werd goed meegedacht tijdens de aankoop. Netjes uitleg gekregen bij het ophalen van de fiets. Bedankt voor de mooie fiets!
Super snel geholpen
Super snel geholpen, en heel vriendelijk!
Top service.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Het personeel is onvriendelijk, onbehulpzaam en benadert klanten op een wantrouwende manier. We werden meerdere keren ondervraagd over onze fiets waar gekocht, hoe oud, enzovoort alsof we iets te verbergen hadden. Het voelde alsof ze ons niet geloofden. Ze willen ons niet helpen. Daarnaast ontbreekt het duidelijk aan kennis over ebikes. Absoluut geen aanrader.
Men heeft het snel opgelost en de fiets…
Men heeft het snel opgelost en de fiets spik en span weer afgeleverd

Fijne service!
Erg fijn geadviseerd in de aanschaf van een elektrische bakfiets. Verkoper dacht mee over handige opties voor ons als gezin. Na bestellen van bakfiets werd deze snel geleverd. Fijne uitleg bij aflevering.

Een echte aanrader
Zeer vakkundig advies, fijn contact met de werkplaats alsmede de verkoop afdeling, vlotte service en zeer vriendelijk personeel.

Resposta da Ebike Gelderland
Ebike Doetinchem links laten liggen.....
Helaas is 1 ster nog teveel voor ebikeGelderland.
Na het eerste telefoontje liep de communicatie superslecht.
Dit was uitgepraat.
Daarna onze Econelo 4.1 van 1 jaar oud aangeboden voor reparatie vorig jaar medio september/oktober.
Viel buiten de garantie, want ik was de 2e eigenaar.
1e keer zelf heen gebracht en opgehaald.
Daarna hebben ze zelf de andere 3 x scootmobiel opgehaald en terug gebracht.
Na iedere reparatie was de scootmobiel nog steeds niet goed gemaakt.
1x kwam de monteur de scootmobiel brengen, rijd hem uit de bus en de scootmobiel deed niks meer, kon zo mee retour.
Na de laatste keer ( januari 2025) werd me verteld dat ze verder geen energie meer in deze scootmobiel gingen steken en lieten ons gewoon stikken.
De eerste keer wel een rekening van bijna €700,- gekregen.
Veel geld voor een pennetje dat, achteraf, gewoon los zat.
2x gevraagd wat ik moest toebetalen op een nieuwe scootmobiel van hun eigen merk.......nooit een reactie gekregen.
De scootmobiel naar Smit voertuigen in Zwolle gebracht.
Deze monteur heeft geconstateerd dat een pin in de kabelboom niet geborgd was.
Alles ff gemaakt en de scootmobiel rijd als een zonnetje.
Smit voertuigen in Zwolle is voor ons een TOP bedrijf!
En ebikeGelderland uit Doetinchem ???... waardeloos en niet aan te bevelen om een scootmobiel te kopen..

Resposta da Ebike Gelderland
Al jaren kom ik bij deze winkel en ik…
Al jaren kom ik bij deze winkel en ik wordt altijd op een nette en professionele wijze geholpen.
Onlangs was helaas mijn nog geen jaar oude ebike gestolen. Ebike Gelderland heeft al het verzekeringswerk afgehandeld en gezorgd dat ik binnen een week een soortgelijke fiets had.
Als pleister op de wond samen met een mooie bos bloemen, erg attent. Kortom, de winkel en onderhoud zijn helemaal oke.

tweedehands e-bike gekocht
Ik had een tweedehands e-bike gekocht welke ik later weer terug heb gebracht vanwege o.a. de te kleine actieradius. Gelukkig namen ze de fiets weer terug en kreeg ik het geld weer. Probeer dat maar eens bij een andere fietsenmaker voor elkaar te krijgen. Zeer vriendelijke eigenaar en behulpzaam personeel! Nieuwe e-bike's in lager segment (prijs) zou de zaak nog aantrekkelijker maken. Veel succes gewenst!