Net een e-bike gekocht. Voor het in elkaar zetten heb je wel bepaalde gereedschappen nodig, wat vooraf niet werd gecommuniceerd. (diverse imbuds en torx) Heb er nu 30 km op gereden. Helemaal top.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
3 jaar geleden een mooie fiets gekocht alleen maar plezier van gehad. Gaat nu in de verkoop maar koper wilt terecht een factuur zien. Deze kon ik niet meer vinden dus H&B aangeschreven via email... Ver mais
Fijne fiets, er was alleen klein onderdeel kapot. Initieel werd mij het gevoel gegeven dat ik het zelf had gedaan. Maar uiteindelijk super goed geholpen door customer support! Misschien is een korte i... Ver mais
Detalhes da empresa
Welcome to H&B Exclusive, the European leader in online certified and reconditioned mountain bikes. With more than 7 years of experience and more than 12,000 bicycles sold since 2017, we are the largest stock holder in the Netherlands and EU with more than 500 bicycles in stock.
Informações de contato
Respondeu a 71% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Site sérieux à l'écoute et réactif
Site sérieux à l'écoute et réactif
Super support and highly professional…
Super support and highly professional correspondence thanks to Judy
Very helpful stuff
Very helpful stuff, polite, it was pleasure to me🤗
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Absolute Spitzenklasse – genau so stellt man sich Kundenservice vor!
Ich habe mein Fahrrad damals bei HB Exklusiv bestellt und war komplett baff: Das Bike wurde gefühlt innerhalb von 24–48 Stunden geliefert. Super schnell, perfekt verpackt und absolut problemlos.
Jetzt kommt aber der Punkt, der für mich wirklich zeigt, wie gut ein Unternehmen wirklich ist:
Nach über einem halben Jahr ist mir aufgefallen, dass versehentlich das falsche Ladegerät dabei war. Einmal Kontakt aufgenommen – sofort eine freundliche Rückmeldung bekommen, direkt telefonische und permanente E-Mail-Betreuung und ohne Diskussion wurde umgehend das richtige Ladegerät verschickt.
Das alte Ladegerät konnte ich unkompliziert zurücksenden und sogar die Versandkosten wurden erstattet. Genau so muss Kundenservice laufen!
Heute erlebt man leider selten noch Firmen, die sich auch NACH dem Kauf so professionell, schnell und kundenorientiert kümmern. HB Exklusiv ist da wirklich eine absolute Ausnahme.
Vielen Dank an das gesamte Team für den überragenden Support – ganz klare Empfehlung
Bezint eer gij begint
Mijn ervaring met H&B Exclusive is negatief. Voordat ik de fiets aanschafte, heb ik expliciet gebeld met de vraag of de fiets schadevrij was. Dit werd telefonisch bevestigd want de fiets zou 'maar' 75 km op de teller hebben staan. Op de foto’s in de webshop was de schade niet te zien, simpelweg omdat je op de website onvoldoende kunt inzoomen om details zoals dolgedraaide bouten of krassen waar te nemen.
Bij levering bleek de werkelijkheid anders: de fiets vertoonde diverse schades en dolgedraaide bouten. Door de dolgedraaide bouten kon ik niet de stuurpen verstellen.
Wat de ervaring echt frustrerend maakte, was dat ik gedurende het hele proces zelf continu het initiatief moest nemen ten aanzien van de afhandeling. Terugbelafspraken werden niet nagekomen, beloofde instructievideo’s bleven uit en gemaakte afspraken werden niet per mail bevestigd.
Toen ik de koop uiteindelijk ontbond wegens deze non-conformiteit, probeerde het bedrijf bij de retourverwerking ook nog eens € 75,- in te houden voor een cosmetische kras die door mijn handelen zou zijn ontstaan.
Uiteindelijk is het retour bedrag netjes teruggestort en hoefde ik geen retour kosten te betalen. Toch zou ik niet meer een (tweedehands) fiets online aanschaffen zonder dat je deze fysiek kan beoordelen.

Resposta da H&B Exclusive
Top e-bike
Heb er nu 30 km op gereden. Helemaal top. Harde wind, maar probleemloos gefietst. Elke ondersteuning werkte perfect. Onderweg bleek een bel niet aanwezig.
(Klein minpuntje....hoort op elke fiets te zitten)
Inmiddels verholpen.
Batterijcapaciteit top. Ruim boven de 100 km.
Hollandist Eestisse
Ostsin HB Exclusivelt kasutatud elektrijalgratta. Ratas oli väga hästi hooldatud ja seisukord oli täpselt selline nagu müügi kirjelduses,piltidel ja videol näha oli. Ratas jõudis 8 päevaga Eestisse.Kahjuks sai ratas veidi transpordi käigus kullerfirma süül kahjustada.Kui teatasin sellest HB-le, vastas Judy mulle kiiresti ja aitas leida mõlemaid osapooli rahuldava lahenduse. Soovitan selle firma poolt müüdavaid rattaid ka teistele.
3 jaar geleden een mooie fiets gekocht…
3 jaar geleden een mooie fiets gekocht alleen maar plezier van gehad.
Gaat nu in de verkoop maar koper wilt terecht een factuur zien.
Deze kon ik niet meer vinden dus H&B aangeschreven via email uiteraard met alle relevante data.
Direct antwoord dat getoetst werd en de correcte factuur per ommegaande in de mail van Judy van Sales and Support.
Ik ga er zeker weer snuffelen of ze DE fiets hebben staan die ik zoek.
Aanbevolen!!
Sehr schnelle Reaktion - Super Freundlich
Sehr schnelle Reaktion, Judy hat einen sehr guten Job gemacht - Vielen Dank
Netjes te woord gestaan
Netjes te woord gestaan. Correct geadviseerd en prima fiets gekocht. Alles volgens afspraak
Quick and helpful service
I had a difficult problem and H&B Exclusive helped me in detail how to solve it, send me parts and covered the costs for a local repair shop. More than you could expect!
Fietsruil
Ik had een fiets besteld, deze kwam netjes op tijd toe maar bleek toch een maatje te groot. De volgende dag contact opgenomen met klantendienst en ik mocht deze terugbrengen en ruilen voor een andere ofwel geld terug krijgen.
Wij kozen voor een andere fiets en zijn heel erg tevreden. Fietsen zijn heel netjes verpakt en zijn in de staat zoals je kan zien op website (foto's en filmpjes)
Topklantendienst die je vriendelijk te woord staan zowel via telefoon, whatsapp als mail. Ze proberen er alles aan te doen om je te helpen.
Ik kan H&B alleen maar aan iedereen aanraden!
Exceptională comunicare cu compania
Exceptională comunicare cu compania, ajutor primit in luarea celei mai bune decizii pentru a achizitiona produsul corect, conform nevoilor. Multumesc. Recomand 100%!
Top Unternehmen!
Top Unternehmen!
Sehr zuvorkommend!
Sehr netter persönlicher Kundenfreundlicher Kontakt!
Kann man nur empfehlen
Jederzeit wieder!
DANKE
Very prompt with our requirements
Very prompt with our requirements, I recommend with confidence.
Super
Super, auch im Garantiefall bei einem nachträglichen Defekt hat H&B Exclusive einen sehr guten Service!
Reparaturkosten wurden komplett erstattet. 👍
Gerne wieder…
Das Fahrrad war bei Erhalt technisch…
Das Fahrrad war bei Erhalt technisch mangelhaft, da die Akkuführung/Verriegelung nicht richtig funktionierte. Trotz zugestellter Retoure zog sich die Bearbeitung über Wochen. Die Kommunikation war widersprüchlich, statt einer klaren Aufhebung der Finanzierung kam nur ein Zahlungsaufschub. Zusätzlich wurde eine aus meiner Sicht unzutreffende Behauptung zur Rücksendung aufgestellt. Insgesamt sehr enttäuschend.

Resposta da H&B Exclusive
Prijs kwaliteit is top en de service ook
Ontzettende fijne communicatie en bereikbaarheid. De prijs/kwaliteit van de electrische fiets die ik kocht was top. Ook toen ik een paar weken na mijn aankoop nog vragen had werd ik erg goed en deskundig geholpen.
Fiets niet te bekijken
Het was niet mogelijk om de fiets waarin ik geïnteresseerd ben te proberen of zelfs te bekijken
Poignées de mon VTT livré abîmées
Poignées de mon VTT livré abîmées , aussitôt signalé, aussitôt ma demande prise en charge et réglé de suite, je suis très satisfait du service et je recommande H&B Exclusive pour achat de vélo et pour son service après vente.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.