Är precis i uppstarten av att bygga min butik,har fått bra hjälp på vägen och tycker Jessica och alla andra som jag haft kontakt med hittills är fantastiska personer så känner mig varmt välkommen. Ut... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Du får verkligen en tydlig och trygg vägledning steg för steg i hur du kan lyckas med e-handel. Kursen är pedagogiskt uppbyggd och lätt att följa. Jessica är otroligt engagerad, stöttande och genuint... Ver mais
Jag håller på och håller på , bygger upp river ner ,bygger upp river ner . Men det som finns är en trygghet och gemenskap som jag inte hade klarat mej utan. Jag ser alltid framemot måndagar och ons ti... Ver mais
En väldigt bra och tydlig utbildning…
En väldigt bra och tydlig utbildning som ger en stor bredd av det man behöver veta för att starta upp en långsiktig e-handel. Undrar man något finns Jessica alltid ett meddelande bort och svarar snabbt och tydligt på sina frågor, vilket uppskattas jättemycket då funderingar ständigt uppkommer! Gruppmöten varje vecka där man kan få tips och idéer både från Jessica och andra i communityt 😊 Jag är nöjd att jag gick med i just Edropp och hoppas att denna resa är starten på en stabil framtid i ett egenföretagande🌟🙏🏻

Resposta da Edropp
Bra utbildning med tydliga…
Bra utbildning med tydliga instruktioner.De ger inspiration och ger känsla av att inget är omöjligt. Det enda att önska är att det skulle ingå lite mer i "välkomstpaketet". Jag tycker alltså att utbildningen är kanon men att det skulle ingå lite mer för som tex ett gratis år på Shopify eller liknande

Resposta da Edropp
Är i uppstarten av denna resa
Är i uppstarten av denna resa, ser mycket fram emot att komma igång. Jag gillar upplägget med utbildningsvideo där Jessica mycket går igenom modul för modul, enkelt att förstå. Bra att kunna gå tillbaka o titta igen.
Jessica är väldigt genuin o bryr sig det gillar jag. Nu hoppas jag på resultat!
/ Maria

Resposta da Edropp
Jag började för drygt en månad sen och…
Jag började för drygt en månad sen och har inte ångrat mitt beslut. Communityt och Jessica är väldigt stöttande och kursen är lätt att ta till sig. Steg för steg guidas man i att bygga sin butik och det finns gruppchatt 2 gånger i veckan där man kan lära sig mycket av varandra. Rekommenderas!

Resposta da Edropp
Jag är glad att jag gjorde en bra investering i mig själv!
Jag är fortfarande i början av min resa, men hittills känns upplägget tydligt och motiverande. Självutbildningsvideorna är bra, och jag upplever att Jessica delar värdefull information och svarar snabbt på frågor. Det är skönt att få struktur och vägledning istället för att gissa sig fram.
Man lär sig mycket om det digitala som är viktigt idag, som Canva, CapCut, AI-verktyg samt TikTok och Facebook, och det finns mycket mer att utvecklas inom.
Det kan vara mentalt tufft i början och kräver bra planering mellan familj, jobb, tid och ekonomi. Samtidigt känns det tryggt att kunna få stöd från gruppen och Jessica genom bra mentorskap.
Jag är glad att jag gjorde en bra investering i mig själv. Det känns som att detta kan visa en fin väg mot mer frihet för mig i framtiden.
Tuya.O

Resposta da Edropp
Bra hjälp med starten på något nytt!
Ett stort comunity med underbara personer som hjälper och stöttar varandra. Bra upplägg med steg för steg kurser som visar precis hur man som nybörjare ska starta!
Bra stöttning från Jessica och hennes team som alltid ställer upp och svarar på alla frågor man har😊
Tindra O

Resposta da Edropp
Extremt bra kurser/utbildning på alla…
Extremt bra kurser/utbildning på alla steg man själv var osäker på innan jag fick kontakt med Olivia och Jessica. Mycket bra information, inga frågor är dumma och peppen är oslagbar bland alla.

Nytt, härligt och inspirerande
Riktigt bra och genomtänkt utbildning som ger dig chansen att gå tillbaka 100ggr om du så vill och behöver för att lära dig alla steg o h viktiga moment. Otrolig gemenskap där vi peppar och stärker varann oavsett vilket plan vi är på då vi jobbar mot samma mål. En mentor som alltid finns tillgänglig med sin härliga feedback och inspiration 🙌

Resposta da Edropp
Så glad över att jag vågade ta steget…
Så glad över att jag vågade ta steget och gick med i utbildningen. Har lärt mig så mycket på kort tid. Väldigt pedagogiskt och lätt att hänga med i alla steg. Bra att man kan göra kursen i sin egen takt. Älskar hur alla peppar och motiverar varandra. Jessica svarar på alla stora och små frågor och är verkligen en stor hjälp!

Resposta da Edropp
Jag är supernöjd med utbildningen
Jag är supernöjd med utbildningen. Det jag verkligen älskar är att det finns så många likasinnade att bolla med, det skapar en trygg och utvecklande gemenskap. Jessica, är helt fantastisk. Otroligt hjälpsam, sjukt snabb på att svara och alltid väldigt peppande. Man känner sig verkligen sedd och stöttad. Rekommenderar Edropp varmt!

superbra utbildning!
Super bra utbildning där man lär sig otroligt mycket om droppshipping men även om sig själv! Jessica ör otroligt stöttande och med i varje steg! ☺️

Resposta da Edropp
Lätt att följa hur man ska göra och man…
Lätt att följa hur man ska göra och man får stöd, hjälp och pepp😊 Det tar mycket längre tid att uppfinna hjulet igen🥰
Veronica K

Uzma A.
Meget tydelig og god introduktion hos edropp, samt et trygt forløb. Professionel og behagelig vejledning – jeg ser virkelig frem til rejsen videre. Spændende!!

Så otroligt nöjd!
Jag är i uppstartsfasen och har haft en mycket positiv upplevelse av Edropp. Jag har fått tillgång till väldigt bra och tydligt material som verkligen underlättar uppstarten. Dessutom får jag all hjälp jag behöver och har blivit bemött av otroligt engagerade och kunniga personer. Det känns tryggt och inspirerande att samarbeta med Edropp, och jag kan varmt rekommendera dem.

Resposta da Edropp
Detta var verkligen starten på min resa…
Detta var verkligen starten på min resa till något nytt. Utan denna kurs hade det inte varit möjligt för mig. Jag är så tacksam för att ha fått chansen och kursen låter mig ta allt i min egen takt. Det mesta finns med i kursen och är det något så är det lätt att få kontakt och få svar fort.
Verkligen värt det!

Julia.J (jbloom)
trots ny inom Edropp så har den hittills varit över förväntan! Lärt mig så himla mycket inom branchen, om mig själv och min förmåga och bäst, att göra det jag gör tillsamans med andra som vill nå åt samma håll. Är så glad att jag gjorde detta!

Fantastisk utbildning
Fantastisk utbildning! Man får alltid snabba och tydliga svar på sina frågor och det märks verkligen hur mycket Jessica vill att alla ska lyckas. Rekommenderas varmt!

Resposta da Edropp
Fantastisk härligt att se och höra hur…
Fantastisk härligt att se och höra hur mån Jessica plus team är för att vara hjälpsam i framgången 🙏 Så djupt tacksam 🙏

Spännande framtid :)
Mycket tydlig och bra introduktion och programmets helhet är en mycket täckande utbildning.
Fantastiskt trevlig coachning och nogrant upplägg som ger trygghet.
Ser sååå fram emot denna resan ihop.
Superspännande :)
//Nina B

Mycket förtroendeingivande start
Mycket förtroendeingivande start. Jag är spänd av förväntan, men känner mig väl bemött och i goda händer.
Ser fram emot att kämpa för att lyckas!
Maria DeC

Resposta da Edropp
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.