eendracht1.nl Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne, schone, boot met mooi interieur, voldoende plaatsen binnen en buiten, zeer vriendelijk personeel incl. kapitein, goed eten en drinken normaal geprijsd. Ondanks dat de boot volgeboekt was, een z... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich (Wir) möchte mich noch einmal bei der gesamten Besatzung bedanken. Es war eine sehr schöne Ausfahrt, sogar mit einem extra Stop um die schwimmenden Schweinswale noch etwas beobachten zu können. Au... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel fijn hoe iedereen naar een vaste plek werden geleid. De kapitein en overige medewerkers waren super vriendelijk en informatief. Je kon merken dat ze er plezier in hadden. Er werd de tijd genomen... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het was een mooie trip zeehonden en bruinvissen gezien. 1 tip als mensen drinken of eten bestellen reken later af of eerst afrekenen en dan geven want ik had nu mijn handen vol en toen moest ik ook no... Ver mais

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

394 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

151 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

superleuke en relaxte middag

We hebben een superleuke en relaxte middag gehad. En zeehonden gezien en daarvoor hadden we de safari geboekt. Helaas geen bruinvis gezien (de kapitein en het hondje wel), maar dat mag de pret niet drukken.
Zeker voor herhaling vatbaar.

6 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit is zeker een aanrader

Het was een hele leuke dag. Op het moment van aankomst bij de zandbank werd er meer dan genoeg tijd genomen om te kijken en te genieten van de zeehonden. We hebben op het laatst nog bij kunnen reserveren om beneden te kunnen zitten en dit hebben we ook gedaan voor de zekerheid omdat het toch een beetje fris was op de dag zelf.

Ook de 2 kleine (zee)hondjes op de boot zelf waren heel leuk en nieuwsgierig.

5 de julho de 2025

Super tof!

De informatie was duidelijk, het was goed te vinden. Personeel was heel aardig en het was gewoon een super toffe ervaring. Volgend jaar komen we terug!

5 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Doppeltes Bezahlen

Das Schiff, Essen, Getränke, Fahrt waren gut.
Problem war die Buchung!
Wir haben Essen bezahlt was einer Reservierung unter Deck bedeutet und haben Geld für Sitzplätze draußen extra bezahlt um draußen zu sitzen.
Auf dem Boot durften wir bei 30 Grad mit Kindern nicht oben sitzen trotz Bezahlung. Wir haben auch kein Geld wiederbekommen.
Andere Passagiere die wie wir gebucht haben, durften dies jedoch!
Nicht nochmal!!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een fijne middag hebben wij gehad…

Wat een fijne middag hebben wij gehad zaterdag op de eendracht! Goed verzorgd netjes een toegewezen plekje, goede service van drankjes.
En de natuur is natuurlijk niet te voorspellen maar zoveel zeehondjes gezien, waar de schipper alle tijd heeft zodat we al dit moois rustig konden bewonderen!wij hebben genoten!

Fantastische ervaring!

We hebben een fantastische ervaring met de Eendracht gehad! De zeehonden safari was geweldig! En wat een leuk en vriendelijk personeel! Wij kunnen dit echt aanraden aan mensen die dit nog niet hebben gedaan! En minimaal 2 gezinnen gaan deze tocht nu ook doen door ons enthousiasme! Er werd ook voldoende tijd genomen om de zeehonden en hun baby's te bewonderen. Het was SUPER! Jeanne Schelling

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Leuke ervaring

Was leuk om de zeehonden te zien, nadeel, veel mensen op de boot, weinig ruimte. Krukjes zitten niet fijn, had extra bijbetaald, dacht dat dat voor een bankje was, toen dat niet bleek, kon dit in mijn ogen wel iets vriendelijker worden aangegeven. Rest van het personeel zeker wel top! Eten was ook wel goed. Was blij dat wij even beter konden zitten ook. :)

Het weer was prachtig

Het weer was prachtig. Heel erg vriendelijk en attent personeel. De schippersvrouw gaf een hele uitleg over de zeehondjes en beantwoorde allerlei vragen. We hadden geluk dat er net veel zeehondjes geboren waren. Dit was zijn centjes waard.

15 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn onlangs meegegaan op…

Wij zijn onlangs meegegaan op zeehondensafari. Het was een heel leuke ervaring. Iedereen was heel vriendelijk en behulpzaam. Er was ook voldoende tijd om de zeehonden te bekijken. De boot is mooi ingericht. Het was een leuke ervaring!

Bijzondere ervaring! Zeehonden spotten

Wij vonden het een bijzondere ervaring op bootsafari in NL. De trip is best een eindje varen naar de plek waar de zeehonden zitten maar wij vonden dat meer dan de moeite waard. Wij hadden het geluk dat er wel zeker zo’n 80 zeehonden lagen/ zwommen en er net een paar kleine geboren waren! Heel bijzonder en erg dichtbij kunnen komen.
Heel aardige schippersechtpaar. Aan boord kun je ook eten voornamelijk snackbar food maar was ok. Wij hadden een luxe plek geboekt beneden in de boot en konden vandaaruit naar buiten wanneer we wilden. Is wel een aanrader omdat boven op het dek het erg druk was en je op een krukje zit.

15 de junho de 2025

Boot trip

Was echt heel leuk om zo dicht bij de zeehondjes te zijn. We hadden ons blijkbaar vergist ook van dag en toch mochten we mee en ook ons eten was toch voorzien. Voor mijn vriendin was het haar 1ste boot trip en vond het ook heel leuk. Is zeker voor herhaling vatbaar, wat we ook volgend jaar terug gaan doen

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het was een leuke ervaring

Het was een leuke ervaring! We hadden via social deal geboekt en nadat ik wilde reserveren waren er ineens geen 'voucherplaatsen" meer. Ik heb gebeld en ze hebben me alsnog geholpen om op onze gewenste dag de zeehonden safari te doen. Allemaal heel vriendelijk, je krijgt alle informatie die je nodig hebt per mail. Je mag gewoon eten en drinken mee aan boord nemen dus ik zou aanraden om dat te doen! Wij waren met zijn tweeën en onze dochter van 3 en zaten boven op het dek op een bank met rugleuning, was helemaal prima en je kwam heel dicht bij de zeehonden.

Empfehlenswert

Wir wurden sehr freundlich empfangen, hatten einen reservierten Tisch drinnen, was bei unserer Bootstour auch gut war. Es war sehr stürmisch, aber dennoch ein tolles Erlebnis. Waren ganz nah bei den Seehunden. Das junge ServicePersonal war sehr freundlich. Vielen lieben Dank für die schöne Zeit an Bord.

8 de junho de 2025