eendracht1.nl Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne, schone, boot met mooi interieur, voldoende plaatsen binnen en buiten, zeer vriendelijk personeel incl. kapitein, goed eten en drinken normaal geprijsd. Ondanks dat de boot volgeboekt was, een z... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel fijn hoe iedereen naar een vaste plek werden geleid. De kapitein en overige medewerkers waren super vriendelijk en informatief. Je kon merken dat ze er plezier in hadden. Er werd de tijd genomen... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het was een mooie trip zeehonden en bruinvissen gezien. 1 tip als mensen drinken of eten bestellen reken later af of eerst afrekenen en dan geven want ik had nu mijn handen vol en toen moest ik ook no... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was een erg mooie vaartocht en natuurlijk de zeehonden als hoogtepunt. Ik kwam er zelf pas laat achter dat voor op de boot iemand uitleg stond te geven. Zelf zou ik even een rondje op de boot ma... Ver mais

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

386 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

143 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Roken is toegestaan

Had graag 4 sterren gegeven, maar wat erg storend was voor mijn groep (6 personen) en de mensen rond ons, is dat roken toegestaan is aan boord rond de brug van het schip. Voor iedereen die achteraan de boot in het overdekte en verwarmde gedeelte extra betaalde voor zijn zitje, betekent dit helaas de ganse tocht meeroken met de 3 kettingrokers aan boord (op een totaal van 60 opvarenden) want alle rook wordt naar achter getrokken. Erg storend en hoort niet anno 2025.

16 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Teleurstellende ervaring – misleidende website, onduidelijke communicatie en weinig respect voor dieren

De website is erg onduidelijk, zo erg dat het bijna misleidend is. We hadden zitplaatsen buiten op de overdekte banken geboekt (waarvoor je extra betaalt), maar bij het inschepen werden we zonder keuze binnen neergezet. Toen we er iets van zeiden, reageerde de schipper bot met: “Je zit toch overdekt en verwarmd?” Alsof we niet begrepen hadden wat we geboekt hadden.

Ook de schippersvrouw reageerde laconiek: “Soms klaagt iedereen, soms is het leuk.” Geen begrip of excuses. We waren niet de enigen – zeker vier andere boekingen hadden hetzelfde probleem. De buitenzitplaatsen waren al vol. Het lijkt erop dat ze simpelweg meer van die plekken verkopen dan er zijn. Ze hadden dat ook eerlijk kunnen melden, een keuze kunnen geven voor andere plaatsen en een kopje koffie aanbieden als excuses.

Daarnaast staat op de website dat je je eigen eten en drinken mag meenemen, zolang het geen alcohol is. Maar eenmaal aan boord bleek dat alle consumptie van meegebracht eten en drinken verboden is. Je bent dus aangewezen op de bar, waar de prijzen fors en ronduit overdreven zijn. Al het drinken wordt uit grote flessen geschonken in vieze kleine glaasjes. Wederom misleidende informatie.

De tocht zelf? We hebben zeehonden gezien, maar het voelde allesbehalve verantwoord. De boot kwam op nog geen 20 meter afstand, waardoor de dieren van de zandbank vluchtten. Dat hoort niet zo – en als bezoeker wil je dieren bewonderen, niet opjagen.

Al met al liet dit een nare nasmaak achter. Met betere communicatie, eerlijke informatie en meer respect voor zowel dieren als klanten had dit echt een fijne ervaring kunnen zijn. Ontzettend jammer.

20 de julho de 2025

Ruime boot

Ruime boot, we zaten achter op de boot onder een zijl en meer beschut als voor op de boot. Leuke tocht, alles Top!

16 de julho de 2025

Super boottocht!!

Wat een leuke en bijzondere tocht. Ook zelfs nog de bruinvissen gespot. Aan boord zijn de schipper en zijn vrouw alleraardigst en ook de andere stafleden doen het super! Lekker verzorgd aan boord van een prima schip! Dus echt een aanrader, zeker voor gezinnen!!

13 de julho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik vind 3 uur lang zitten op een…

Ik vind 3 uur lang zitten op een plastic krukje niet echt comfortabel. Ik zou dit niemand aanraden. Verder waren de zeehonden leuk om te zien.
Tip om misschien tijdens het varen wat te vertellen over de oosterschelde en alles wat er leeft.

12 de julho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De tocht het varen was op zich prima

De tocht het varen was op zich prima. Het comfort tijdens de 3 uur durende tocht was minder. De zitplaatsen plastic krukjes zonder rugleuning was geen positieve zit. De gereserveerde lunch was qua prijs, kwaliteit niet in verhouding. Voor herhaling vatbaar en/of aanbevelen in dit geval niet.

12 de julho de 2025

Prachtige ervaring!

Het is allemaal super goed geregeld !
We konden echt heel dicht bij de zeehonden komen.
Het was een prachtige belevenis.

15 de junho de 2025

superleuke en relaxte middag

We hebben een superleuke en relaxte middag gehad. En zeehonden gezien en daarvoor hadden we de safari geboekt. Helaas geen bruinvis gezien (de kapitein en het hondje wel), maar dat mag de pret niet drukken.
Zeker voor herhaling vatbaar.

6 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit is zeker een aanrader

Het was een hele leuke dag. Op het moment van aankomst bij de zandbank werd er meer dan genoeg tijd genomen om te kijken en te genieten van de zeehonden. We hebben op het laatst nog bij kunnen reserveren om beneden te kunnen zitten en dit hebben we ook gedaan voor de zekerheid omdat het toch een beetje fris was op de dag zelf.

Ook de 2 kleine (zee)hondjes op de boot zelf waren heel leuk en nieuwsgierig.

5 de julho de 2025

Super tof!

De informatie was duidelijk, het was goed te vinden. Personeel was heel aardig en het was gewoon een super toffe ervaring. Volgend jaar komen we terug!

5 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Doppeltes Bezahlen

Das Schiff, Essen, Getränke, Fahrt waren gut.
Problem war die Buchung!
Wir haben Essen bezahlt was einer Reservierung unter Deck bedeutet und haben Geld für Sitzplätze draußen extra bezahlt um draußen zu sitzen.
Auf dem Boot durften wir bei 30 Grad mit Kindern nicht oben sitzen trotz Bezahlung. Wir haben auch kein Geld wiederbekommen.
Andere Passagiere die wie wir gebucht haben, durften dies jedoch!
Nicht nochmal!!!

21 de junho de 2025