Via eersterechtshulp.nl een advocaat uitgezocht die me het beste leek voor mijn vragen die ik voor mijn vriend wou stellen die in een nare huiselijke situatie zit. Aangemeld en ik kreeg van advo... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Graag wil ik mijn positieve ervaring delen over advocaat Hehenkamp. Na telefonisch contact te hebben gehad, is mijn broer direct overgestapt naar de heer Hehenkamp. Hij pakt zaken snel, zorgvuldig... Ver mais
Ik heb contact gezocht met advocaat Mevr. Wallinga, ze heeft direct contact met mij gezocht, heel duidelijk besproken hoe mijn kansen waren, ik heb de gegevens geleverd, gelijk dezelfde dag kreeg ik... Ver mais
De advocaat verbonden aan Eerste Rechtshulp.nl Dhr. C.P. Bean Mr. heeft dezelfde dag nog contact met mij opgenomen en uitvoerig geadviseerd wat de mogelijkheden- en onmogelijkheden zouden kunnen zijn... Ver mais
Detalhes da empresa
Eersterechtshulp.nl is een wegwijzer binnen het Nederlandse rechtshulpsysteem. Het platform helpt rechtzoekenden hun weg te vinden naar passende juridische hulp en biedt toegankelijke en betrouwbare informatie over rechten, juridische procedures en de verschillende vormen van rechtshulp. Wij ondersteunen rechtzoekenden bij het bepalen welke vorm van juridische hulp het beste past bij hun situatie. Daarbij wordt aangesloten bij de gebruikelijke volgorde binnen het rechtshulpsysteem: eerst een rechtswinkel voor gratis juridisch advies, vervolgens het Juridisch Loket en, indien professionele rechtsbijstand noodzakelijk is, een advocaat voor een gratis oriënterend gesprek. Eersterechtshulp.nl verleent zelf geen juridische diensten en is geen advocatenkantoor. Het platform fungeert als een onafhankelijke en informatieve schakel binnen de juridische keten en draagt bij aan een laagdrempelige en toegankelijke toegang tot juridische hulp in Nederland.
Informações de contato
Verrijn Stuartweg 1 , 1112AW, Diemen, Holanda
- info@eersterechtshulp.nl
- eersterechtshulp.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Werkt op deze manier voor geen meter
Werkt op deze manier voor geen meter. 3x geen reactie van 3 verschillende advocaten ontvangen. Zeer teleurstellend. En dan vraagt “eersterechtshulp.nl” ook nog om een donatie. Dacht het niet.
Je kan beter advocaat persoonlijk…
Je kan beter advocaat persoonlijk benaderen via hun eigen website dan via deze website want er reageert er geen. Twee keer advies gevraagd 2 keer niet gebeld door de betreffende advocaten.
Eerste contact leek goed maar daarna waardeloos
Keurig binnen 24 uur iemand aan de lijn (mevrouw Lerna Matpanozer). Vervolgens conform afspraak informatie gestuurd en daarna (ondanks mailtjes, telefoontje, berichten naar eersterechtshulp.nl) tot op de dag van vandaag (5 weken later) geen enkele reactie. Kennelijk ben ik als klant niet nodig of gewenst maar had dat dan graag gehoord. Niet zo netjes dus. Bovendien heeft het wachten mij kostbare tijd gekost en een lagere dwangsomvergoeding van de IND