Altijd verse, kwalitatief goede scharreleieren. Nog nooit een bloedvlekje gezien. Service is ook altijd op dezelfde dag tijd. Als ik niet thuis ben kan ik een bericht sturen (naar Vanya) waarna zij t... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Een hele vriendelijke verkoopster die altijd stipt op tijd is. Mochten we niet thuis zijn dan ligt er een kaartje is de bus zodat we alsnog achteraf kunnen bestellen. Helemaal top!!
Bovenal vriendelijke service. Duidelijke communicatie en oog voor duurzaamheid met o.a. het wisselen van de doosjes. Bezorging aan huis is altijd op vaste tijden.
Leuk, Leerzaam en Lekker een Eggsellent Idee. Het bezorgen van de eieren door een enthousiaste jonge verkoper aan de deur maken de eieren van Egg-Sellent eggstra lekker. Ontzettend leuk om de... Ver mais
Detalhes da empresa
De leukste b'ei'baan en de lekkerste eieren van Nederland!
Informações de contato
Hertzweg 7, 2952 BA, Alblasserdam, Holanda
- 078 740 00 44
- info@egg-sellent.nl
- egg-sellent.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vriendelijk en correct
Vriendelijk en correct. Altijd goed op tijd.
Lekkere eieren!
Prima eieren
Prima eieren, makkelijk aan de deur en een lief aardige verkoopster
Een hele vriendelijke verkoopster die…
Verse eieren aan huis gebracht door een…
Verse eieren aan huis gebracht door een attente verkoopster!
Altijd verse eieren
Service is ook altijd op dezelfde dag tijd. Als ik niet thuis ben kan ik een bericht sturen (naar Vanya) waarna zij tussendoor alsnog eieren komt brengen
Vriendelijk en beleefd meisje
Vriendelijk en beleefd meisje! Komt netjes op afgesproken tijdstip.
Iedere week verse eitjes
Iedere week verse eitjes. Aan huis dus goede service. Betalen gaat lekker snel via pin.
Ga zo door!!!
Het is super fijn dat deze lekker eitjes thuis bezorgt worden.
En dat we gelijk de kartonnen retour kunnen mee geven ipv de papierbak.
En dat door weer en wind.
Wekelijkse verse eieren aan huis…
Wekelijkse verse eieren aan huis bezorgd.
Heel erg tevreden mee!!
Ze is vriendelijk en flexibel. Eieren zijn van goede kwaliteit!!
Ze komt geregeld op dezelfde tijd. Is vriendelijk en accuraat. Beveelt soms ook andere zaken aan, maar dringt niet op. Keurige service!
Iedere week staat de verkoper keurig…
Iedere week staat de verkoper keurig voor de deur met verse eieren. Als je er niet bent kan je achteraf nog na bestellen en worden de eieren ook nog gebracht. Kortom goede service
Vriendelijke service
Bezorging aan huis is altijd op vaste tijden.
Perfecte service en altijd vers
Perfecte service en altijd keurig om dezelfde tijd! Door weer en wind verse eitjes!
Erg blij met de eieren en service
Erg blij met de eieren en service. Vanya is een topper!
Tijs is super
Tijs is super verkoper! Heel attent en ondernemend. Eieren zijn top kwaliteit
Ons eiermeisje doet het goed altijd…
Ons eiermeisje doet het goed altijd vriendelijk en netjes op tijd, helemaal goed
Super lieve meid die erg goed haar best…
Super lieve meid die erg goed haar best doet om iedereen te voorzien van eieren en altijd even de hond begroeten die komt kijken bij de eierenkar 👍
Super vriendelijke bezorgster!
Milani altijd een glimlach…
Milani staat altijd met een glimlach voor de deur. Ze heeft haar vaste tijden die goed aansluiten bij ons. Netje en beleefd. Topper!