Altijd verse, kwalitatief goede scharreleieren. Nog nooit een bloedvlekje gezien. Service is ook altijd op dezelfde dag tijd. Als ik niet thuis ben kan ik een bericht sturen (naar Vanya) waarna zij t... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Een hele vriendelijke verkoopster die altijd stipt op tijd is. Mochten we niet thuis zijn dan ligt er een kaartje is de bus zodat we alsnog achteraf kunnen bestellen. Helemaal top!!
Bovenal vriendelijke service. Duidelijke communicatie en oog voor duurzaamheid met o.a. het wisselen van de doosjes. Bezorging aan huis is altijd op vaste tijden.
Leuk, Leerzaam en Lekker een Eggsellent Idee. Het bezorgen van de eieren door een enthousiaste jonge verkoper aan de deur maken de eieren van Egg-Sellent eggstra lekker. Ontzettend leuk om de... Ver mais
Detalhes da empresa
De leukste b'ei'baan en de lekkerste eieren van Nederland!
Informações de contato
Hertzweg 7, 2952 BA, Alblasserdam, Holanda
- 078 740 00 44
- info@egg-sellent.nl
- egg-sellent.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altijd vriendelijk en goede service
Prima eitjes.
Het zijn erg lekkere eitjes en de bezorger is een heel vriendelijk mannetje met altijd een vrolijke lach.
Super goede eieren
Super goede eieren, bezorgd door een super vriendelijke verkoper!
Mijnsheerenland: Super fijne verkoper Egg-sellent
Een hele goede en betrouwbare Egg-sellent verkoper! Wij zijn er heel blij mee!
Versere eieren zijn er niet
Leuke, spontane verkoper en heerlijke verse eieren
Sem is vriendelijk en vrolijk
Sem is vriendelijk en vrolijk. Hij komt door weer en wind en geeft van tevoren aan wanneer hij extra’s (zoals stroopwafels) heeft.
Hij doet het echt super goed!!
Heerlijke eitjes aan de deur
Heerlijke eitjes aan de deur! We zijn heel blij met onze verkoper, altijd stipt op tijd en met een grote glimlach. Wij zijn fan!
Een hele leuke jongen vriendelijk en…
Een hele leuke jongen vriendelijk en netjes.
Goede service, lekkere eitjes!
Deze betrouwbare strijder komt elke week door weer en wind met lekkere eieren.
Zeker een aanrader; bedankt voor de goeie service!
We zijn heel blij met Sem die elke week…
We zijn heel blij met Sem die elke week trouw de eieren rondbrengt.
Ik heb de beste bezorger die er is deze…
Ik heb de beste bezorger die er is deze jonge man is altijd top 🙂↔️
Leuk ventje!
Leuk ventje, altijd op tijd en komt z’n afspraken na. Zoals het hoort.
Super leuke enthousiaste bezorger
Super leuke enthousiaste bezorger, komt zijn afspraken na, is altijd vrolijk.
Bij ons in Mijnsheerenland
Bij ons in Mijnsheerenland zijn de eieren top, maar de Bezorger nog leuker! Hij is mega aardig, ook kwam hij een keer de volgende dag terug omdat wij tijdens zijn vaste ronde niet thuis waren. Top service dus!
Heel blij mee
Heel blij mee, elke week verse eieren van lokale boeren.. komt gezellig iedere week gebracht
Kijken ernaar uit!!
Wij kijken er elke week naar uit dat de verse eieren gebracht worden door de super lieve verkoopster.
Ze komt elke week trouw langs. Lekkere eitjes en de stroopwafels zijn ook heerlijk die af en toe aangeboden worden.
Super blij met deze egg-sellent dames
Super blij met deze egg-sellent dames. De eieren zijn super en de service ook
Goede service! Leuk dat buurmeisjes dit doen!
Top kwaliteit en top meiden smile
Elke week lieve gezellige meiden die de eieren met veel passie verkopen aan de deur goede kwaliteit goed verpakt en leuke actie bv stroopwafels voor hun een extra centje voor ons een traktatie
Topper van een bezorgster
Fiene (ik dacht dat je zo heet) is altijd supervriendelijk en komt door weer en wind de wekelijkse eieren bezorgen. Ze is duidelijk en vlot en wij zijn blij met de verse eieren. Een win win wat ons betreft.