Onze duikreis was perfect geregeld Het was wederom perfecte duikdagen en super geregeld door Egypte.nl. Wij hadden het resort, duiken etc. opgegeven. Het werd tot in de puntjes geregeld door Sh... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
We hebben in december de Ramses rondreis (Cairo, Aswan, Abu Simbel, Kombo, Luxor. Hotels en nijlcruise) gedaan. Dit was fantastisch. Alles gezien wat we wilden zien. Geweldige gidsen Said e... Ver mais
Egypte.nl heeft onze excusie van begin tot eind super georganiseerd. Alles was perfect geregeld. Wij hadden een dagexcursie naar Cairo geboek per vliegtuig. We werden netjes optijd opgehaald en terugg... Ver mais
mei 2025 combinatie Cairo/woestijn/Hurghada resort reis gemaakt. In NL onze wensen besproken en dit is mogelijk gemaakt. Alles, van contact persoon in Egypte, NL sprekende gids, transfers was perfect... Ver mais
Detalhes da empresa
www.egypte.nl is dé Egypte specialist op het internet! Wij bieden u een helder en kwalitatief goed aanbod van reizen naar het schitterende Egypte. Nijlcruises, stedenbezoeken of gewoon lekker relaxed een strandvakantie in een hotel of resort, bij egypte.nl vindt u het allemaal!
Informações de contato
Waarderveldweg 91 , 2031 BK, Haarlem, Holanda
- 020-2615259
- reizen@egypte.nl
- egypte.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
super makkelijk en veilig
VOOR DE TWEEDE MAAL MET EGYPTE;NL OP REIS EN ZEKER NIET DE LAATSTE
KEER ,GOEDKOPER,VEILIG,EN SUPER GEMAKKELIJK WE KUNNEN HET ZEKER IEDEREEN AANBEVELEN
prima organisatie ben er al vaak mee weggeweest
Jullie hebben het weer prima geregeld.
heel duidelijk en volledig
ik moest op het allerlaatste moment van vakantie veranderen omdat de geboekte vakantie bij een andere reisorganisatie niet door kon gaan. ik ben op internet gaan zoeken en kwam de site van Nile travel tegen. deze was heel duidelijk en sprak me meteen aan.ik heb meteen de telefoon gepakt, ik werd uitstekend en vriendelijk te woord gestaan en kon alles meteen afhandelen. de volgende dag had ik alles in huis. heel erg bedankt.
Slechts één maar.....
Alles was prima verzorgd, alleen wel vreemd dat je apart €10 pp moet betalen voor de transfer naar je hotel.... Ik boekte toch een inclusive tour? Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Kijk, als je nou een excursie maakt oid is het wat anders.
Nul zorgen gehad
Boeking via de website verliep prima, contact met de klantenservice heb ik niet gehad, dus ook prima :)
Goed geholpen bij vragen door medewerker en een prima reis gehad.
.Voorlichting over de reis klopt. Hotel Sea Sun in Dahab had zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, ontbijt zeer goed, warme maaltijd gewoon goed. Kamer was schoon. Mijn zoon en ik hebben ons goed vermaakt in Dahab. Omdat we pas 's avonds weer vertrokken, konden we als service on s aan het eeind van de dag nog op een leegstaande kamer douchen.
Een goed Nederlands sprekende gids op de nijlcruise is erg belangrijk. En die hadden wij
Als je geintereseerd bent in de Egyptische cultuur was de geboekte reis de moeite waard wel er intensief vooral de eerste dag . Maar als je thuis bent ben dat weer vergeten en onthoud je de vele indrukken die je opdoet tijdens de reis. Zowel de excursies als leefomstandigheden in tijd van revolutie geven een beeld van hoe het was en hoe het nu is. Democratie en meer respect voor elkaar zou her land goed doen en de tourist weer terug brengen. Het personeel aan boord was gastvrij en vriendelijk.
Het eten was prima. Een min puntje vonden wij dat er geen parasols op het zonnedek aanwezig waren. Want van min 3 naar plus 34 C. is een hele overgang.
De trip naar Jordanie, vanuit het resort in Dahap was mooi maar erg lang reizen naar plaats van bestemming in Jordanie. Mijn advies zou zijn om Jordanie appart te bezoeken. zodat je vanuit het mooie Jordanie excursies kunt maken .Dus een combie van Nijl cruise en Jordanie.
Een ideale eerste kennismaking met de natuur en oude kultuur van Egypte.
Als je op een comfortabele manier op korte tijd een indruk wil krijgen van wat er zoal in Egypte te zien is dan kan ik dit warm aanbevelen.
De organisatie zorgt zelfs voor het nodige visum, een kundige gids ter plaatse en alle locale verplaatsingen.
De kamers, maaltijden en bediening aan boord waren ook meer dan OK.
Zo 'n schip op de Nijl is trouwens een zeer aangename manier om je te verplaatsen daar.
Alles volgens plan verlopen
Algemeen tevreden
Enkele tekortkomingen:
verouderd
veel vliegen op strand
gebrek aan animatie s'avonds
Het was een topreis!
De boeking, verliep goed, de reis was zeer goed (inclusief alle faciliteiten zoals, eten, gids, vervoer. Een reis etc om aan te bevelen aan anderen!
Een onvergetelijke reis via Egypte.nl
Boeken via Egypte.nl ging heel makkelijk. Het is goed om van te voren te weten naar welke plaatsen je wilt en wat je wilt zien. Dan maak je makkelijker een keuze uit het zeer ruime aanbod. Eenmaal geboekt krijg je snel een bevestiging. Ik heb daarna nog een paar keer gebeld en gemaild voor wat aanpassingen. Alles wordt steeds vlot afgehandeld.
En de reis ... was onvergetelijk! We hebben het er vaak over en denken er met plezier aan terug!
heel goede service
waren heel tevreden over de service en goede afhandeling
bedankt alleen vonden we naar amsterdam rijden eenbeetje ver als het kan langs een vlieghaven in belgie zullen we zeker opnieuw boeken
De snelheid, kwaliteit en habdling van uw bedrijf is meer dan uitstekend.
Was verrast van de snelheid waarmee wij door immigratie(Visa) en douane zijn geloosd. Transport stond klaar, en even later waren wij in ons hotel.
Hotel, personeel alsmede de directie, hebben onze vakantie tot een groot succes gemaakt. Prive Strand was goed verzorgd, met een prachtig uitzicht en een fantastische verzorging, zowel door de towel boys als door de barman. Geen enkele opdracht was hun te veel. Eten was ruim, prima verzorgd en iedere dag een ander thema. Zelfs de koks deden hun best om iets speciaals voor je te maken. Waar gebeurt dat nog, met all inclusive. Kan een ieder dit Resort aanraden.
Het is OK
De site steekt geod in elkaar en is duidelijk.
Wat de klantservice betreft: ze antwoorden snel op vragen via mail gesteld wat zeer goed is maar het antwoord is niet altijd correct. (bv. bij de vraag of Coral beach resort ver weg ligt van de stad kreeg ik als antwoord '' U kunt lopend naar Naama Bay.'' wat niet correct bleek te zijn!!!
Ik zou niet meer boeken via Egypte.NL daar er 24 euro p.p. moet betaald worden voor een visum terwijl het slechts 15 dollar kost als je zelf een visum koopt. Je moet ook verplicht 10 euro p.p. 9fooi) betalen bij aankomst aan de personeelsleden van Nile travel. Ik vind dit niet kunnen. Ik bepaal zelf wel aan de hand van de verkregen service hoeveel fooi ik wil geven!
Ik boek nooit meer bij jullie!
Verplicht een visum moeten afnemen voor €24 p.p. Terwijl deze niet eens verplicht zijn. Helemaal belachelijk is dat deze in Egypte zelf maar $15 kosten! Ons ook verplichten om €10 fooi te geven. Beweert word dat het hotel ook een deel krijgt. Echter weet de hotel manager hier helemaal niks van!
absolute aanrader prijs-kwaliteit onevenaarbaar!
Van de reservatie tot het verblijf een super reisorganisatie alles tot in de puntjes verzorgd!
Correct, betrouwbaar, eerlijke communicatie
Voor ons was dit de eerste keer dat we een reis online boekten. Alles ging zeer vlot en correct. Onmiddellijke bevestigingsmails, onmiddellijk antwoord op onze bijkomende vragen, prima service mbt de visa, mbt de valetparking, maar ook ter plaatse, op het vliegveld , aan het hotel, bij de transfers. Als we terug naar Egypte gaan, doen we het terug op deze manier!
prima...ik zeg doen
Overzichtelijk, makkelijk, alles goed geregeld
Vond t alleen vervelend om verplichte fooi te betalen..10 euro pp..net nadat we geland waren in de bus naar t hotel..dat mogen ze wel ergens op de site zetten...
Betrouwbare site, eerlijke prijzen - zeer tevreden over het algemeen
Cruise op de Nijl, kwalitatief goed bevonden, goede service, alle reisdocumenten op tijd ontvangen en uitgebreide goede informatie gekregen over inhoud van de reis.
Enkel de kennis van het nederlands van de gids was zero, wel problematisch voor een deel van de reizigers als de volledige uitleg in het engels verloopt. in de brochure staat vermeld "zeer ervaren Engels- en Nederlandstalige gidsen".
Snelle en prima organisatie.
Vooral de prijzen waren zeer gunstig, het snel te woord staan, de duidelijke informatie op het internet en de beoordelingen van het hotel kwamen overeen met de werkelijkheid. Het was exact wat we wilden en we zouden onmiddellijk terug boeken op egypte.be. Met dank.