Onze duikreis was perfect geregeld Het was wederom perfecte duikdagen en super geregeld door Egypte.nl. Wij hadden het resort, duiken etc. opgegeven. Het werd tot in de puntjes geregeld door Sh... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
We hebben in december de Ramses rondreis (Cairo, Aswan, Abu Simbel, Kombo, Luxor. Hotels en nijlcruise) gedaan. Dit was fantastisch. Alles gezien wat we wilden zien. Geweldige gidsen Said e... Ver mais
Egypte.nl heeft onze excusie van begin tot eind super georganiseerd. Alles was perfect geregeld. Wij hadden een dagexcursie naar Cairo geboek per vliegtuig. We werden netjes optijd opgehaald en terugg... Ver mais
mei 2025 combinatie Cairo/woestijn/Hurghada resort reis gemaakt. In NL onze wensen besproken en dit is mogelijk gemaakt. Alles, van contact persoon in Egypte, NL sprekende gids, transfers was perfect... Ver mais
Detalhes da empresa
www.egypte.nl is dé Egypte specialist op het internet! Wij bieden u een helder en kwalitatief goed aanbod van reizen naar het schitterende Egypte. Nijlcruises, stedenbezoeken of gewoon lekker relaxed een strandvakantie in een hotel of resort, bij egypte.nl vindt u het allemaal!
Informações de contato
Waarderveldweg 91 , 2031 BK, Haarlem, Holanda
- 020-2615259
- reizen@egypte.nl
- egypte.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Professioneel!
Vakantie heel goed geregeld, voor als after sales, wij zijn heel tevreden!
Handig, overzichtelijk; toegankelijke voor elke leek
Toegankelijke website; verschillende tools om aan te vinken; betaling geen probleem.
Snelle respons via e-mail.
de kwaliteit en klantvriendelijkheid was top!
dhetgeen beloofd is, is waargemaakt. goede services, goede informatie, duidelijk, transparant.
formidabele service
het is de eerste maal dat we via deze cite een reis hebben geboekt.En ik moet zeggen dat een zeer goede meevaller was. We zijn geholpen geweest gelijk de beste.dus niets anders dan lof hiervoor. En nogmaals dak voor de voortreffelijke service.
mvg
Professioneel, punctueel, informatief, behulpzaam en vriendelijk!
Ik had eerst wat twijfels om als belg via een nederlandse website te boeken maar ik kreeg zeer vlug een mail terug van een vriendelijke dame die mij op iedere vraag kon beantwoorden.
Alle documenten werden mij tijdig toegestuurd en helemaal geen problemen gehad bij inchecken! Zeker voor herhaling vatbaar en al veel aangeprezen bij vrienden en familie.
goed
duidelijke website en klantenservice goed bereikbaar en weet antwoord op vragen
Alles prima geregeld !
Zelfs een achtergebleven fototoestel werd door bemiddeling van de vertegenwoordiger van Egypte.nl nog voor het vertrek van het vliegtuig gebracht. Het was gewoon helemaal goed.
Een prima geregelde en heerlijke vakantie gehad.
Het is een groot resort maar ondanks dat doet het knus aan. Prachtige tuinen die goed worden onderhouden. Personeel is behulpzaam en vriendelijk. Er loopt ook een Nederlands sprekende 'gastenservicemedewerkster', voor eventuele vragen etc. Eten is 'normaal' voor Egyptische resorts. Niet verrassend, maar zeker meer dan OK. De kamers zijn niet helemaal top. Hier en daar wat schimmelplekken in de badkamer en als we onder de douche stonden kreeg je in de hal natte voeten. Maar dat weegt niet op tegen alle plussen. Het is (en blijft) heerlijk relaxen aan de rode zee. Mooi koraal (voor een klein deel ter bescherming afgeschermd), veel prachtige vissen gezien, schildpad, haai, giant-murene, octopus, triggerfish, kortom; we hebben een heerlijk weekje achre de rug en zullen zeker nog een keertje terug gaan dit resort. Eerste keer met Egypte.nl, Goed bevallen. Transport van en naar luchthaven snel en efficiënt geregeld. Ook de visa waren al geregeld en bij de prijs inbegrepen, dus geen 'geneuzel' bij aankomst. En.... een mooi fotoalbum als presentje gekregen. TOP.
Zeer correcte service
Na heel wat surfen op het internet kwamen we bij Egypte.nl terecht voor onze reis naar Sharm El Sheik. De service zowel via mail als telefoon waren zeer vlot, vriendelijk en efficiënt. Bovendien hebben ze een groot en aantrekkelijk aanbod. Omdat het de eerste keer was dat we via Egypte.nl boekten werden we wel wat ongerust toen ons ticket een week voor vertrek nog niet was toegekomen. Die ongerustheid bleek echter ongegrond want een dag later hadden we alles via mail. Een aanrader!
Prima geregeld en klantvriendelijk!
Last minute werd uitstekend geregeld!
heel interesante vakantie met mooi weer.
We hebben een hele mooie vakantie gehad waarin we veel hebben gezien met goede gidsen. Vooral de gids in Caïro die met ons mee is geweest naar de pyramides en het Egyptisch museum was heel leuk. met zijn enthousiasme en zijn grapjes en hij heeft ons een geweldig mooie dag bezorgd. Niet alle gidsen spraken Nederlands (alleen degene die bij de Nijlcruise was) zodat we voor sommige mensen het Engels moesten vertalen. De boot was echt vergane glorie en beslist geen 5 sterren waardig (hooguit 3, zoals ook op Zoover te lezen was) maar de bemanning was geweldig en heel vriendelijk, en legde je echt in de watten. De hotels in Caïro en Sharm-el-sheik waren mooi en goed.
De begeleiding van Nile.travel ter plaatse was overal (Luxor, Caïro en Sharm- el- sheik) geweldig, complimenten.
Kortom, een geslaagde vakantie met een paar verbeterpunten.
heel mooie goed georganiseerde en veilige vakantie
Het is wel schrijnend dat de touroperators zoveel geld ontvangen en dat er voor de arme bevolking die in de toeristensector werken weinig of niets over schiet;
We hebben met veel lokale mensen gesproken en de algehele tendens was dat de touroperators de sector aan het leeg melken zijn .
Ze konden beter een deel van hun enorme winst in de toeristische sector van Egypte steken ipv alles in hun eigen zakken.
Op lage termijn zullen ze er meer schade mee ondervinden dan winst .
saenen jean-pierre
prima club
5 sterren is prima
alles was perfekt geregeld
dus de volgende keer weer bij dezelfde club
ferdie
Goede service goedkoop aanbod
Prima service bij thuiskomst een fotoboek Kado dat was een leuke verrassing.
Beslist aan te bevelen
Een overzichtelijke website en vriendelijk te gebruiken.
Geen verrassingen achteraf.
super service
hoi,
het was mijn eerste keer da ik bij jullie heb geboekt en ben supertevreden, zou direct weer bij jullie boeken!
groeten uit belgie
De klant is bij Egypte.nl helaas geen koning...
We hebben verschillende keren contact gehad. Communicatie en hetgeen op schrift werd gesteld voorafgaand aan de reis was slordig en onvolledig. Na de vakantie nog een opmerking (geen klacht) over onze wel heel (onnodig) lange heenreis gemaild en hierop helemaal niets teruggehoord. Jammer. Gemiste kans.
Heel fijn, prettige ontvangst en behoudens personeel luchthaven (gebedel) prima complimenten
We gaan zeker in de toekomst weer naar een ressort van dezelfde organisatie.
mijin beste vakantie in egypte tot nu toe
Het was goed weer het eten was er naar de normen van egypte goed het was mijn eerste maal dat ik dit zeg van een hotel in egypte ik ga er zeker nog eens terug ik heb mijn kleinkind mee gedaan en die is zeer kritisch maar het is haar daar reuze bevallen
een echte aanrader naar mijn mening