Epplejeck Horse & Rider Superstores Avaliações 141

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd heel tevreden. Vaak besteld, altijd in orde. Fijne winkel. Ze hebben mij goed geholpen bij het vinden van rijlaarzen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Spaarpunten Het spaarpunten systeen van ej klopt van geen kanten. Je hebt weet ik hoeveel punten nodig voor een zakje koekjes maar je krijgt alleen punten op niet aanbiedingen. Ik heb de afgelopen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service en fijne winkel, had een probleempje met mijn laarzen deze kwamen iets te hoog aan mijn knie maar ze hebben dit heel professioneel en correct opgelost. Zeker een aanrader voor als je nie... Ver mais

Detalhes da empresa

Welkom bij Epplejeck – Home of horse lovers. Waar alles draait om jouw passie voor de paardensport. Ontdek ons uitgebreide assortiment en ervaar topservice. Al meer dan 15 jaar de ultieme bestemming voor paard en ruiter! Sinds 2008 is Epplejeck uitgegroeid van een klein team tot de grootste ruitersportwinkel van de Benelux. Na al die jaren is ons doel ongewijzigd gebleven: de ruitersportbranche een frisse, moderne twist geven en top service bieden aan paardenliefhebbers. We zijn er trots op om al meer dan 15 jaar klaar te staan voor een fantastische mix van paardenmensen, van beginners tot doorgewinterde professionals! Bij Epplejeck willen we de ruitersport voor iedereen toegankelijk en leuk maken. Onze passie motiveert het team om steeds weer op zoek te gaan naar de beste producten en deskundig advies op maat te bieden. Of je nu online shopt of in een van onze 23 superstores, wij zorgen voor een unieke winkelervaring.

Informações de contato

Normalmente responde dentro de 48 horas

Altijd heel tevreden

30 de junho de 2025

Goedemorgen Sue,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je altijd tevreden bent en dat je bestellingen telkens in orde zijn. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, dus het is geweldig dat je zo goed bent geholpen bij het vinden van je rijlaarzen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel of online!

Met vriendelijke groet, Binne van Epplejeck

onvoldoende service

Ik heb een eczeemdeken gekocht die niet goed paste en een onveilige situatie voor het paard opleverde. De klantenservice van Epplejeck erkende het probleem, maar gaf aan dat ik de deken bij ontvangst beter had moeten beoordelen. De enige oplossing die werd aangeboden was een kleinere maat, wat in mijn situatie geen haalbare optie is. Daarnaast ontbreekt er belangrijke maatinformatie bij de productomschrijving, waardoor je als klant niet volledig geïnformeerd bent. Voor een gerenommeerde ruitersportwinkel mag je verwachten dat er actief wordt meegedacht en dat er verantwoordelijkheid wordt genomen. Helaas was dat hier niet het geval.

9 de março de 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Wij willen graag aangeven dat deze kwestie inmiddels door onze klantenservice is afgehandeld. Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je dan graag verder.

Spaarpunten

Spaarpunten

Het spaarpunten systeen van ej klopt van geen kanten. Je hebt weet ik hoeveel punten nodig voor een zakje koekjes maar je krijgt alleen punten op niet aanbiedingen. Ik heb de afgelopen periode zo'n 1000 euro uitgegeven en steeds staat onder mijn bestelling in de winkelwagen hoeveel punten in krijg. Ik de fysieke winkel maar eens gevraagd en daar kwam uit dat het niet op producten aanbiedingen en korting is. Maar dat berekend het systeem dus niet (zie foto). Het systeem rekent gewoon vanuit het bedrag wat je moet betalen, waar de korting al af is. Heb je dus voor 300 euro spullen in je winkelwagen dan krijg je 30000 punten staat onderaan de pagina van je winkelmandje. Die je dus niet krijgt die bedrag opgebouwd is uit producten waar korting op zit.

14 de fevereiro de 2026

Goedemorgen,

Wat vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan rondom ons spaarpuntensysteem. We begrijpen dat dit frustrerend is, zeker wanneer je een groot bedrag hebt besteed en verwacht dat het aantal punten overeenkomt met wat je in de winkelwagen ziet staan.

We kijken dit graag persoonlijk voor je na om te controleren of alles correct is verwerkt of dat er iets misgaat in het systeem. Zou je ons jouw klantgegevens en eventueel het bestelnummer willen mailen naar onze klantenservice? Je mag ons uiteraard ook even bellen, dan kijken we direct met je mee naar een passende oplossing.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fijne webwinkel en winkels!

Super fijne webwinkel en winkels om te shoppen.
Snelle levering, goede service en behulpzaam personeel.

16 de dezembro de 2025

Goedemorgen Mariska,
Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel onze webshop als onze fysieke winkels! We doen ons best om iedere klant snel en met een glimlach te helpen, dus jouw woorden betekenen veel voor ons.

Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen, online of in de winkel!

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijk en behulpzaam personeel, aandacht voor de klanten.
Goed geholpen en duidelijke uitleg over t voer en de supplementen.

13 de dezembro de 2025

Goedemorgen Susi,

Hartelijk dank voor je geweldige 5-sterren review! Wat fijn om te lezen dat je onze service als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. We vinden het belangrijk om duidelijke uitleg te geven, zeker als het gaat om voer en supplementen.

Graag tot een volgende keer in de winkel of online!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel fijn geholpen in de winkel

Heel fijn geholpen in de winkel! Enthousiaste verkoopster die de tijd neemt om je te helpen.

3 de dezembro de 2025

Goedemorgen Daphne,

Bedankt voor je 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent in de winkel. We zijn blij dat de verkoopster de tijd voor je heeft genomen en dat je tevreden bent met de service. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Vriendelijk en vakkundig personeel

Vriendelijk en vakkundig personeel. Mooi aanbod. Er hangt een fijne sfeer en personeel komt geregeld vragen of alles naar wens is en of er ergens hulp bij nodig is.

1 de dezembro de 2025

Goedemiddag Rixt,

Heel erg bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je onze collega’s als vriendelijk en vakkundig hebt ervaren en dat de sfeer in de winkel je is opgevallen. We vinden het belangrijk dat je je welkom voelt en goed geholpen wordt, dus jouw feedback betekent veel voor ons. Hopelijk tot een volgende keer in de winkel!

Fijne winkelervaring

Behulpzaam personeel! Altijd vriendelijk en willen je een fijne winkelervaring geven!

9 de dezembro de 2025

Goedemorgen Veronique,

Wat een mooie woorden, hartelijk dank voor je 5-sterrenreview! We zijn blij dat je onze service als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren – daar doen we het voor. Het is fijn om te horen dat je zo positief terugkijkt op je bezoek. We kijken ernaar uit om je snel weer te mogen helpen in de winkel!

westerlo

ik ben naar Westerlo geweest voor rijlaarzen, zo goed geholpen, super vriendelijk personeel en super leuke sfeer! echt een top winkel, alles mooi georganiseerd en proper. totaal niet opdringerig maar ze hebben me toch echt gewezen, top top top!!

11 de dezembro de 2025

Goedemorgen Leonie,

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze winkel in Westerlo! We doen ons best om elke klant een fijne ervaring te bieden, dus het is fantastisch om te lezen dat dit bij jou is gelukt. Bedankt voor je mooie beoordeling en vertrouwen in Epplejeck. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in de winkel!

Vriendelijk ontvangst

Vriendelijk ontvangst, aangename winkel, alles duidelijk en net georganiseerd! Ik kreeg hulp van een leuke verkoopster die me meteen kon helpen met wat ik zocht… perfecte service! Hier kom ik zeker terug!

3 de dezembro de 2025

Goedemorgen Sofie,
Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview!

Wat fijn om te horen dat u zo vriendelijk bent ontvangen en dat de winkel als aangenaam en overzichtelijk werd ervaren. Geweldig dat onze verkoopster u direct goed heeft kunnen helpen, dat is precies de service waar we voor staan.

We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen. Tot snel!
Met vriendelijke groet, Binne van Epplejeck

medewerkers met kennis

Ik werd goed geholpen door de medewerkers. Ze konden me veel vertellen over het voer en de supplementen, wat me hielp bij de juiste keuze te maken voor mijn pony met cushing.

11 de dezembro de 2025

Goedemorgen Yoni,
Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview!

Wat fijn om te horen dat onze medewerkers u goed hebben kunnen helpen met deskundig advies over voer en supplementen. We vinden het belangrijk om mee te denken en u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze, zeker voor een pony met Cushing.

We wensen u en uw pony alle goeds en zien u graag weer terug in onze winkel!

Echte aanrader!

Breed assortiment en vriendelijk personeel!
Leuke aanbiedingen!

9 de dezembro de 2025

Goedemorgen Inge,
Bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat je blij bent met ons brede assortiment en de vriendelijkheid van ons team. We proberen altijd leuke acties en aanbiedingen te hebben voor elke paardenliefhebber.

Hopelijk mogen we je snel weer helpen met een mooie aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gisteren heel fijn geholpen bij Epplejeck

Gisteren heel fijn geholpen bij Epplejeck. Bij binnenkomst een hele vrolijke dame die me begroette. Even later vroeg ze of ik alles kon vinden. Wat ik zocht was helaas niet meer in de winkel, De dame heeft het voor mij besteld, en tot mijn verbazing heb ik het nu, 1 dag later al in huis.
Heel erg bedankt! Ik kom zeker weer terug!!

Goedemorgen Manda,
Wat fijn om te lezen dat je zo prettig bent geholpen in de winkel! We vinden het belangrijk dat je je welkom voelt en meedenken met de klant hoort daar natuurlijk bij. Super dat je bestelling zo snel is aangekomen, daar doen we het voor!

We kijken ernaar uit je weer terug te zien bij Epplejeck!

Top team in Zaventem!

Top team in Zaventem!
De personeel is heel hulpzaam in de winkel.
De site is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken en plus punt, je kan met u spaarpunten gratis artikelen krijgen.

1 de setembro de 2025

Goedemorgen Rita,
Bedankt voor je geweldige review over ons team in Zaventem! Wat leuk dat je zo tevreden bent over de service in de winkel én de gebruiksvriendelijkheid van onze website. En inderdaad, die spaarpunten zijn mooi meegenomen!

We waarderen je loyaliteit enorm en hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Groot assortiment en goed geholpen door…

Groot assortiment en goed geholpen door het vriendelijke en kundige personeel

8 de novembro de 2025

Goedemorgen Floran,
Bedankt voor je 5-sterren review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over het ruime assortiment en de service van ons vriendelijke en deskundige team.

We waarderen je positieve woorden en zien je graag weer terug!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel leuk ruitersportwinkel :)

Een leuke ruitersportwinkel met veel keuze (zowel online als in de winkel). Ik ben altijd tevreden met mijn aankopen en bestellingen, die meestal heel snel worden geleverd. :)

5 de novembro de 2025

Goedemorgen Morgane,

Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel onze winkel als de webshop, en dat je aankopen snel geleverd worden.

We vinden het geweldig dat je zo’n trouwe en tevreden klant bent!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service en vriendelijk personeel

Goedemorgen Andrea,

Bedankt voor je 5-sterren review! Fantastisch om te horen dat je onze service en het vriendelijke personeel zo waardeert.

We hopen je snel weer te mogen helpen bij Epplejeck!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

super mooie winkel in duiven super…

super mooie winkel in duiven super vriendelijk personeel fijn en vakkundig geholpen.
epplejeck duiven echt een aanrader!

7 de dezembro de 2025

Goedemorgen Mirella,
Wat een geweldige 5-sterren review, bedankt! Fantastisch om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad in onze winkel in Duiven en dat je fijn en deskundig bent geholpen.

We geven je compliment zeker door aan het team in Duiven!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, heel behulpzaam & mooie/betaalbare producten! Hier komen wij elke keer opnieuw graag terug.

Goedemorgen Guylian,
Bedankt voor je enthousiaste 5-sterren review! Wat fijn dat jullie telkens weer graag bij ons terugkomen en zo tevreden zijn over onze producten en service.

We kijken ernaar uit om jullie snel weer te verwelkomen!

Super tevreden over Epplejeck

Super tevreden over Epplejeck! Snelle levering, goede service en een enorm assortiment. Zeker een aanrader!

6 de dezembro de 2025

Goedemorgen Angela,
Bedankt voor je fantastische 5-sterren review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze snelle levering, service en het brede assortiment.

Heel leuk om te horen dat je ons aanbeveelt!
met vriendelijke groet, Binne van Epplejeck (team beoordelingen)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.