Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan kun give dem et stort 5 tal , jeg harvde bestilt forskellige ting , de kom i 2 kasserne , men en af tingene var ikke med , de var godt nok sikker på den var med . Men jeg kunne ikke finde den... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en omeletbager, der viste sig at have et hul i belægningen. Kontaktede kundeservice, da jeg ikke ville betale fragten for en ombytning. Efter t have sendt billeder af problemet, blev der straks... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stort udvalg af kvalitets produkter. Godt overblik på Web siden. Gode priser. Sparede 30 % i forhold til prisen jeg havde set i butikker. Hurtig leverance. Top karakter herfra 🙂

Detalhes da empresa

1. Loja de Ferramentas
  2. Loja de Artigos Natalinos
  3. Loja de Souvenirs
  4. Loja de utensílios de cozinha
  5. Loja de móveis ao ar livre

Informação fornecida por fontes externas variadas

ekram.dk er en hjemmeside som har et stort udvalg indenfor isenkram. Vi har et bredt og dybt sortiment til gode priser. Vi køber ofte partier fra mange forskellige leverandører og det bliver solgt til uhørt lave priser. Tag derfor et kig ind forbi vores hjemmeside - Det er helt klart klikket værd!

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Flere post labels på samme pakke.

Fik beskeden om at der var en pakke til mig, men købmanden kunne ikke finde den, jeg var endda med ude i baglokalet og kigge, men vi kunne ikke finde nummeret.

Senere så mødte jeg købmanden igen, vi bor heldigvis i samme opgang og han sagde at de havde fundet pakken, men at der var flere numre på, gik så der ned i butikkken og ganske rigtigt i havde genbrugt en tidligere papkasse (dejligt at i tænker på miljøet), men uden at dække den gamle GLS pakkelabel over, og da den forkerte side, så vendte udad på hylden, så ser vi et forkert nummer.

Pakke 034219409620

28 de março de 2024
Avaliação não solicitada
logotipo da ekram.dk

Resposta da ekram.dk

Hej Henrik
Ja det kan jeg godt se ikke var så smart, vi må have overset den gamle label. Jeg beklager det gene du må have haft, men håber du bliver glad for dine opbevaringskasser
Mvh
Mathias

Fast delivery, great products

Fast delivery, great products! Ordered a cutlery set from them. Since I ordered the wrong one I contacted the support and they cancelled the order right away. Then I ordered the correct one and I am really satisfied with the set. I would definitely order from them again. 😊

23 de outubro de 2023
Avaliação não solicitada

Super fin service

ekram leverede en ekstra fin service i forbindelse med at GLS ikke leverede min pakke, som aftalt.
Mathias kom simpelthen kørende med mine varer til min adresse,- en kæmpe tak for hjælpen.

26 de outubro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg fik ikke det rigtige

26 de outubro de 2023
logotipo da ekram.dk

Resposta da ekram.dk

Hej Lise Lotte
jeg beklager selvfølgelig at vi er kommet til at sende varen i et andet brand. Men indholdet og funktionaliteten er præcis den samme. Jeg håber vi kan finde en løsning. jeg skriver til din mail :)
Mvh
Mathias

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais