Jeg kan kun give dem et stort 5 tal , jeg harvde bestilt forskellige ting , de kom i 2 kasserne , men en af tingene var ikke med , de var godt nok sikker på den var med . Men jeg kunne ikke finde den... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Købte en omeletbager, der viste sig at have et hul i belægningen. Kontaktede kundeservice, da jeg ikke ville betale fragten for en ombytning. Efter t have sendt billeder af problemet, blev der straks... Ver mais
Har prøvet at kontakte dem flere gange ang ødelagt glas i forsendelse men ingen retur svar...
A empresa respondeu
Stort udvalg af kvalitets produkter. Godt overblik på Web siden. Gode priser. Sparede 30 % i forhold til prisen jeg havde set i butikker. Hurtig leverance. Top karakter herfra 🙂
Detalhes da empresa
- Loja de Ferramentas
- Loja de Artigos Natalinos
- Loja de Souvenirs
- Loja de utensílios de cozinha
- Loja de móveis ao ar livre
Informação fornecida por fontes externas variadas
ekram.dk er en hjemmeside som har et stort udvalg indenfor isenkram. Vi har et bredt og dybt sortiment til gode priser. Vi køber ofte partier fra mange forskellige leverandører og det bliver solgt til uhørt lave priser. Tag derfor et kig ind forbi vores hjemmeside - Det er helt klart klikket værd!
Informações de contato
Blokken 27A, 3460, Birkerød, Dinamarca
- +4561229284 (Hverdage 9-12)
- info@ekram.dk
- ekram.dk
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bestilte og fik varen det fungerede…
Bestilte og fik varen det fungerede bare ,varen kom med GLS
Alt fint og hurtig levering
I skrev 1-2 dages lev
I skrev 1-2 dages lev. tid men der gik 14 dage
Den mail har jeg ikke set/fået så jeg undre mig over at ikke høre fra jer

Resposta da ekram.dk
Super tilfreds
Super hurtig levering.
Vil til hver en tid handle der igen.
Kan godt anbefales.
Helt i top
Helt i top. Hurtig levering, god info i købsprocessen og vild god indpakning.
Good selection of products and fast delivery
Very good selection of products and good discounts. Delivery was also quite fast
Kan ikke klage over noget
gode tilbud samt hurtig levering
Hurtig levering og et godt produkt der…
Hurtig levering og et godt produkt der levede op til forventningerne.
Det var en rigtig fin service ,hurtig…
Det var en rigtig fin service ,hurtig levering flotte fakler, min datter har også lige købt 6 fakler 🙂🙂🙂🙂
super hurtig levering ;) billig og fine…
super hurtig levering ;) billig og fine varer ;)
Super hurtigt sevice👍
Varen var fin og ikke dyr.
Super kundeservice
2 af vores varer var beskadiget ved ankomst. Skrev til dem og der blev straks sendt nogle nye afsted.
Skidegodt ekram
Hurtig ekspedition
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.