Eksklusiv Bilpleje Roskilde Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Havde booket til en vask. Vi er dårligt kommet ud af billen ,inden vi bliver gjort opmæksomme på at vores fælge er beskidte. Så kigger han ind i bilen og siger det kommer til , at koste ekstra, fordi... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Booker tid i dag til kl. 17:15 – tømmer bilen og kører til Roskilde. Da jeg kommer frem er porten låst og bliver ringet op og informeret om at der er lukket grundet sygdom. 1. at der er lukke... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse Fantastisk oplevelse. Blev færdig præcist til aftalt tid - og gik hurtigt og omhyggeligt til opgaven. Vi bestilte en bronzepakke til en rigtig god pris, den inkluderer udvendig... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Lava-jato

Escrito pela empresa

Velkommen til Eksklusiv Bilpleje i Roskilde. Se vores ydelser og priser. Book tid til din bilpleje allerede i dag. Danmarks billigste bilpleje center.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

22 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god oplevelse, hver gang!

Super god service! Har nu brugt dem i godt og vel seks måneder, uden en eneste bemærkning. Tiderne holder hver gang, og produktet har aldrig været til at klage, tværtimod! Stor High-five til hele hytten!

8 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god kvalitet og rigtig fin service
Jeg var forbi nogle flinke gutter i Roskilde de tog sig mega godt af min bil. Jeg er super tilfreds med resultatet. Jeg anbefaler helt sikkert til andre. Vi ses en anden god gang.

2 de dezembro de 2024

Super flot arbejde!

Super super oplevelse hos eksklusiv bilpleje i Roskilde.
De gutter kan virkelig deres kram, og så er de i øvrigt mega energiske og søde.
Så fedt og se når man bare tror at man skal have en simpel bilvask. Man føler sig velkommen tværtimod andre steder jeg har prøvet.
Kommer helt sikkert igen drenge så godt arbejde!

10 de dezembro de 2024

Anbefales stort

Super kvalitet
Som bliver leveret hos eksklusiv bilpleje. Helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer igen. Tak til de flinke ejer Argjend og Eric, for og tage sig så godt imod os. Bilen var helt ny da vi fik den tilbage.
- vi ville anbefale alle der har brug for en klargøring om at svinge forbi gutterne i Eksklusiv Bilpleje Roskilde.
Super arbejde gutter!!

10 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ville have min bil salgsklargjort

Jeg skulle sælge min bil og ville gerne gøre den klar med en 'Sølv' pakke.Efter beskrivelsen er det en fuld klargøring både indvendig og udvendig med nænsom håndvask.
Da jeg hentede bilen var den blevet vasket i vaskehal (kunne ses efter slidmærkerne fra de roterende børster) og bilen var langtfra ren, der var stadig snavs under dørene og bagpå og masser af insektpletter foran. Den meget grundige indendørs rengøring med dampvask og grundig støvsugnng var nogenlunde, men de smalle steder mellem forsæder og midterkonsol var stedig rester af sand. Meget langt fra deres beskrivelse af behandlingen på web-sitet.
Efter lang diskussion gik de med til at reducere pisen en smule (1500 -> 1250).
En meget dårlig og uprofessionel oplevelse.

13 de agosto de 2024

Resposta da Eksklusiv Bilpleje Roskilde

Hejsa. Tror du er gået forkert i byen, vi har ikke haft din bil inde hos os. Den sidste sølvpakke vi havde var sidste måned, og det var en virkelig rar kvinde som blev super tilfreds. Husk og fjerne denne Falske anmeldelse. På forhånd tak :)
PS Vi reducere aldrig prisen på større pakkeløsninger ;)
Hilsen Eksklusiv Bilpleje Roskilde

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg sku have vasket min bil og fixet…

Jeg sku have vasket min bil og fixet nogen ting da jeg kom ind var medarbejderne smilende og lave min porblemer på ingen tid med god service så var jeg klar til ku køre igen aldrig oplevet en så hurtigt og professionel service

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dygtige og service mindet folk

Dygtige og service mindet folk. Jeg var meget tilfreds med resultatet.

3 de dezembro de 2024

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der må jeg lige være ærlig og fortælle

Der må jeg lige være ærlig og fortælle. Nok Danmarks billigste bilpleje og bilvask. God service til en billig penge. Især når Det er unge mennesker der arbejder med god energi…..

En varm anbefaling herfra

Fantastisk service

Fantastisk service. Søde og venlige medarbejder som kender deres kram. Jeg kan ikke huske hvornår min bil duftede så godt eller var så ren.
De var enormt hurtige og prisen var god.
Jeg vender uden tvivl igen!

4 de dezembro de 2024

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er kommet så meget derned de er…

Jeg er kommet så meget derned de er super rene super flinke og altid smilene skide skarpe priser og skide skarpt arbejde de laver jeg går altid derfra 110% tilfreds og det er jeg super glad for som der står på deres reklamer efterlad din bil med ren samvittighed det kun noget jeg kan anbefale. I skal have respekt og ros og kærlighed for jeres hårde arbejde drenge i har ihverfald en fast kunde her💪

Fremragne oplevelse

Jeg fik min BMW 530d klargjort hos Eksklusiv Bilpleje Roskilde, og det var en fantastisk oplevelse. De gjorde et virkelig grundigt og professionelt stykke arbejde, og resultatet var over al forventning. Jeg kan helt klart anbefale dem, og det bliver ikke sidste gang, jeg kommer forbi. Venlig hilsen, Mevlüt Can.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kommer helt sikkert igen!

Utrolig hurtig og kærlig behandling med en service i topklasse. Man bliver virkelig taget godt imod af det venlige personale i de behagelige omgivelser. Jeg bestilte en indvendig rengøring og blev overrasket over resultatet – bilen var som ny og med en frisk duft, selvom det ikke var noget, jeg havde bedt om. De rensede endda sæderne uden ekstra opfordring. Jeg er bestemt blevet fast kunde og kommer mindst én gang om måneden fremover. Fantastisk service, godt humør og fremragende arbejde – det kan varmt anbefales! Vi ses snart igen ☺️

8 de dezembro de 2024

Fantastisk service

Altid god service. Kæmpe anbefaling herfra, de kan sku deres kram💪🏽🙌

31 de outubro de 2024

super

Super venlige og dygtige

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg besøgte for nylig eksklusiv …

Jeg besøgte for nylig eksklusiv bilplejecenter og blev virkelig imponeret over deres service. Personalet var venligt og professionelt, og de tog sig tid til at lytte til mine behov. Jeg fik lavet en grundig vask og polering af min bil, og resultatet var fantastisk, den så næsten ny ud! Priserne var rimelige, og jeg følte, at jeg fik god værdi for pengene. Jeg vil helt klart anbefale dette bilplejecenter til alle, der ønsker at give deres bil lidt ekstra kærlighed.

29 de novembro de 2024

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og meget venligt…

Super service og meget venligt personale💪🏻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var forbi eksklusiv bilpleje i…

Var forbi eksklusiv bilpleje i Roskilde. Resultatet blev meget fint og tilfredstillende. Kan stærkt anbefale, kommer helt sikkert igen

Top service og kvalitet

Jeg havde den bedste oplevelse hos Eksklusiv Bilpleje i Roskilde. Meget søde og servicemindede mennesker, og min bil har aldrig været renere. Stor anbefaling!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionelt arbejde og flot resultat

Mit seneste besøg hos Eksklusiv Bilpleje i Roskilde var en virkelig god oplevelse.

Arbejdet med bilen blev udført med stor omhu og fokus på detaljerne, og resultatet taler for sig selv – bilen står nu skinnende ren og velplejet, som var den helt ny. Det er tydeligt, at kvalitet og kundetilfredshed er en høj prioritet her, og det gjorde hele oplevelsen både tryg og positiv.

Jeg kan på det varmeste anbefale Eksklusiv Bilpleje Roskilde til alle, der ønsker en professionel og grundig behandling af deres bil. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg lægger vejen forbi.

31 de outubro de 2024

BH Eksklusiv Bilpleje

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais