Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
Informações de contato
Birkeholmen 24 , 2680, Solrød strand , Dinamarca
- +45 91671452
- Info@washmax.dk
- washmax.dk
Respondeu a 28% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Øgede prisen og udførte dårligt arbejde!
Jeg bookede washmax til rengøring af 2 biler.
Jeg sendte sms med hvad jeg ønskede udført og de gav en pris, som jeg accepterede.
Da de kom (1,5 time for sent) sagde de noget med hundehår i den ene bil - og det kunne måske blive lidt ekstra. Der var meget lidt hår, men jeg sagde ok.
Da de var færdige sent om aftenen bad de om et væsentligt højere beløb - faktisk 1.450 kr mere end aftalt, fordi der var en masse de kaldte ekstra. Jeg var desværre dum og betalte, det var mørkt og sent og jeg tænkte det måtte være sådan. De trak dog lidt fra da den ene bil kun havde 3 sæder og ikke 5.
Dagen efter kigger jeg på bilerne da det er lyst. Den ene bil er helt ok. Men den anden var slet ikke rengjort ordentligt - og jeg havde forklaret (og betalt for) at den var ekstra beskidt. Men der manglede SÅ mange steder, og jeg tog billeder og sendte til dem.
Derudover havde jeg påpeget at AC rengøring var vigtig, og dette har jeg også betalt for (også i det oprindelige tilbud).
Men det var IKKE udført, ikke engang forsøgt.
Det gjorde jeg dem også opmærksomme på.
Først var de flinke og tilbød at komme ud igen, men jeg forklarede (som de også vidste på forhånd) at bilen nu kører 3 timer væk og bruges fra kl 6 til 20/22 hver dag.
Derfor foreslog jeg noget refundering, men så begyndte diskussionen. Først indrømmede de at AC rens ikke var udført, bagefter var det. Så havde jeg ikke betalt for det, men det stod stadig på den liste de sendte på sms.
Jeg har også måtte rykke mange gange for faktura og da de endelig sender den er den mangelfuld og indeholder overhovedet ikke tilstrækkelig specifikation af arbejdet.
Dette har jeg også henvendt mig med, men de er nu stoppet med at svare.
Jeg er nu gået videre med sagen, da jeg har betalt 4.000 kr for 2 biler hvoraf den ene stadig er direkte KLAM og beskidt.
Jeg kan ikke anbefale dette firma til nogen! Jeg er så skuffet og utilfreds over både arbejdet og deres håndtering af sagen.
God Service og meget ren bil og kom…
God Service og meget ren bil og kom til tiden
Very bad customer service and work
So paying 1500 ( normal pi rice 2000) the car was not cleaned correctly. The website states FULL cleaning inside and outside. The car was a van (varevogn) but the back of this is not classed as the inside or the outside. Neither is your wheels!!! They didn’t even get a wipe of a cloth or a splash of water. If you want your wheels cleaned this is also extra!! I then move the driver seat and find nothing but dust. I emailed the company expressing my feelings about it and after 1 week I have not heard anything. Very poor service and would def not recommend them to anyone
1 stjerne – Spild af penge
Jeg har betalt 899 kr for indvendig og udvendig bilrengøring – og det er ærligt talt det værste stykke arbejde, jeg længe har set.
Listerne var ikke tørret af, der var stadig tydelige mærker fra sko på bagsæderne, og generelt virkede det som om, de kun lige havde kørt en klud hen over de mest synlige steder. Det er simpelthen ikke i orden til den pris.
Jeg skulle bruge bilen klar til salg, så jeg havde ikke mulighed for at få det lavet om, selvom de tilbød at sende en medarbejder igen. Men helt ærligt – det burde være gjort ordentligt første gang.
Det er direkte urimeligt at tage 899 kr for noget, der er så mangelfuldt. Jeg føler helt ærligt, jeg har smidt pengene ud. Min datter kunne have gjort et bedre stykke arbejde.
Jeg har billeder af det hele, og de taler for sig selv.
Kan på ingen måde anbefales. Direkte amatør firma..
Jeg blev bondefanget på prisen
På hjemmesiden stod der, hvad tingene kostede og når man trykke på ydelserne regnede den beløbet sammen- den glemte bare at medregne tillæg fordi det var udenfor serviceområder. Det var rigeligt dyrt i forvejen. Da jeg fik den endelige regning var den 500 kr. dyrere end de900kr. Som tilbuddet lød på. Servicemanden havde ikke sendt mig en SMS eller ringet eller på anden måde kontakte mig for at fortælle, om jeg var enig i, at der skulle ekstra ydelser oveni. Jeg har fået min bil vasket over 20 gange af andre firmaer og har aldrig betalt mer 800 kr.- 900kr. Denne regning lød på 1400 kr. jeg føler mig snydt….
Desværre en meget ærgerlig oplevelse…
Desværre en meget dårlig oplevelse med dette firma..
Da de ankommer til adressen, fortæller de mig først her at opgaven ikke kam udføres, grundet frostvejr, ( det har været frost vejr i rigtig mange dage, og derfor har de haft mulighed for at ringe på forhånd og fortælle dette, så jeg kunne have haft booket en af deres konkurrenter, som helt sikkert gerne ville have haft denne ordre..
Dårlig kundeservice.
Virkelig ren og lækker bil
Virkelig ren og lækker bil - nærmest som ny! De informerede forud om, at bilen var ekstra beskidt, så der dukkede ingen uventet betaling op, jeg blev informeret om alt forinden. Nemme at komme i kontakt med og gav tydelig besked på sms om ankomsttidspunktet. Vi bestiller dem helt sikkert igen!
Vi havde en bil med mange skjolder på…
Vi havde en bil med mange skjolder på sæderne. Stof der er utroligt følsomt overfor skidt eller bare normal brug og som vi selv har kæmpet med at holde rene.
De lavede et utroligt flot arbejde med de meget udfordrende sæder. Resten af bilen var også flot rengjort.
De tørrede endda bilen af udvendigt selvom det ikke var en del af bestillingen.
Min kone var meget glad for resultatet og den 5 år gamle bil med over 170.000 km på tællerenstod som tæt på ny indvendig.
Virkelig godt arbejde.
Det er MEGET beskid bil…
Det er MEGET beskid bil som skulle gøres rent, nem bestilling over nettet hvor man kunne læse sig frem til hvad de forskellige parker indeholder og man kunne også gå ind og vælge dato og tid efter eget ønske så nemt og fint.
Så alt i alt fik jeg en "ny" bil tilbage og til en fornuftig pris det er ikke sidste gang jeg bruger Wash max
Aldrig nogensinde brug den virksomhed
Aldrig nogensinde brug den virksomhed. Det er ren svindel.

Resposta de Washmax
Alt fint som aftalt
Alt som aftalt!
Oplevelsen var meget fin.
Grunden til 4 stjerner : der mangler klar afklaring om hvad leasing pakken indeholdte, og svært at finde de ekstra service ind på siden.
Klar kommunikation havde været behageligere :)
Men fin resultat af bil klargøring.
Ovenud tilfreds
Jeg er fuldt ud tilfreds med rengøringen af min bil. Den fik en tur ud- og indvendigt. Bilen og specielt sæderne, var godt beskidte. Nu har jeg igen en dejlig ren bil, med helt rene sæder igen. Skulle den også blive, efter 2 timers arbejde. Så kun ros herfra. Bruger dem meget gerne igen.
Har i dag fået rengjort min bil ind og…
Har i dag fået rengjort min bil ind og udvendigt af Jalal. Den ser helt ny ud nu, er meget tilfreds med rengøringen og vil helt sikkert bruge jer igen.
Bilen blev som ny
Jalal og søn kom og gav den gas. Som at træde ind i en ny bil. En god oplevelse. Kom til Bogø dagen efter bestilling. Glad kunde herfra.
Flot arbejde!!
Hurtige svar via mail, nem booking.
Høflig og meget professionel (ny) ejer- som var ham der kom ud og ordnede min bil.
Den er virkelig blevet flot!
Jeg kommer helt sikkert til at bruge Washmax igen!
Flot og tilfredsstillende stykke…
Flot og tilfredsstillende stykke arbejde af wash max.
Havde en tid idag kl 8.
1 mand kom på klokkeslættet. Men fordi det stod ned i stænger aftalte vi (mit forslag) at han kunne komme tilbage kl 12 hvor vejrudsigten lovede tørvejr. Vi havde nemlig ikke mulighed for, at han kunne stå i tørvejr. Han kom 12.40, så ringede kl 12.30 hvor han med det samme sagde, at han var der om 7 min. Jeg var hjemme hele dagen, så intet problem for mig at han var forsinket, ville bare sikre mig at han stadig kom.
Han brugte 2 timer og 15 min på indvendig vask af bilen inkl. Sæderens. Han var grundig og jeg tjekkede bilen ved slut og det var til UG. Så 5 stjerner herfra! Godt arbejde💪 Vil bestemt anbefale dem samt bruge dem igen!
Prøvede mange forskellige udbydere men…
Prøvede mange forskellige udbydere men her helt og aldeles tilfreds 🙂
Dårlig rengøring og mødte ikke op til tiden
Opdatering af anmeldelse – stadig 2 stjerner
Efter min første anmeldelse blev jeg kontaktet af virksomheden, som tilbød at komme dagen efter og gøre bilen ren igen, hvilket jeg syntes var god service. Det tog jeg imod, og ved andet forsøg blev bilen også gjort mere ren.
Desværre blev oplevelsen ikke bedre af den grund. Ved ankomsten kommer de nu 2 mand og her valgte de at diskutere min kritik og argumentere for, at jeg havde urimelige forventninger – samt påstå, at bilen havde været usædvanligt beskidt, hvilket ikke stemte. Jeg blev også skældt ud for at havde gjort ruderne rene, men på det tidspunkt vidste jeg ikke, de ville komme igen. Det blev en ubehagelig situation, hvor jeg som kunde følte mig belært frem for mødt med forståelse.
Jeg har lært, at jeg fremover vil dokumentere bilens stand med billeder, samt lave en grundig forventningsafstemning, inden en bilrengøring bestilles. Det vil forhåbentlig kunne forebygge misforståelser og ekstraregninger.
Siden har jeg desuden modtaget flere henvendelser fra virksomheden, som ønskede, at jeg fjernede min anmeldelse. Det oplever jeg som grænseoverskridende. Jeg mener, at ærlige kundeoplevelser bør have sin plads – både de gode og de mindre gode. Og jeg har ikke haft brug for at få dikteret, hvornår jeg skal rette min anmeldelse. Noget jeg havde lovet, jeg ville lave en opdatering på.
1. Anmeldelse)
Bestilte rengøring inde og ude. De starter med at komme 1 time for sent, uden at melde det til mig. Jeg må selv kontakte dem, for ar høre hvor de er.
Rengøring hele veje vejen rundt, men jeg har ikke fornemmelse af rengjort bil, som jeg har haft hos andre udbydere. Beskidte måtter, beskidte arme til sidespejlene. Alle ruder var beskidte i kanterne, når de blev ruller ned.
Skulle også selv levere strøm til rengøringen. Fik rabat, fordi jeg havde fået valgt forkert bilstørrelse, men endte med at betale 1100 kr. for en ydelse jeg troede skulle koste 900 kr. Så alt i alt - ikke den bedste oplevelse.

Resposta de Washmax
Professionel bilvask washmax
Jeg fik for nylig vasket min bil hos Washmax, og jeg er virkelig imponeret over både resultatet og servicen. Bilen blev grundigt rengjort – både udvendigt og indvendigt – og den så næsten ud som ny bagefter. Personalet var venligt og imødekommende, og det hele gik hurtigt og effektivt. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed. Jeg kan helt klart anbefale Washmax til alle, der ønsker en professionel og pålidelig bilvask.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.