EL-TECH er et pålideligt firma, der altid har den bedste hensigt. Hvis man ringer ind, kan man altid få et råd, men også en aftale til et eleftersyn og andre problemer man har i sit hjem. Firmaet er r... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Andreas er imødekommende og venlig og giver relevant vejledning ift det man efterspørger. Det virker dog som om firmaet har meget travlt med andre opgaver og derfor blev aftaler ændret med kort vars... Ver mais
A empresa respondeu
En elektriker med manglende fingerspitz gefühl og kompetence - siger at han har hængt mange tilsvarende lamper op og den skal blot skrues op i betonloftet. Nu er det et gammelt stukluft fra 1910, dvs... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde problemer med vores dørtelefon på 5. sal. Sendte et par billeder til Bent, og fik et gratis råd retur der løste problemerne uden regning. Super service. Bent får helt sikkert et ring næste ga... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
EL-TECH – din professionelle partner til el-installationer langs hele østkysten EL-TECH er din pålidelige samarbejdspartner, når det gælder el-projektering, rådgivning, installation og service. Vi leverer løsninger, der er sikre, driftssikre og fremtidssikrede – uanset om du repræsenterer en privat husstand, en virksomhed eller en offentlig institution. Vores tilgang er enkel og gennemsigtig: Først tager vi en ærlig og grundig dialog om behovene, derefter planlægger vi korrekt fra start, og til sidst udfører vi arbejdet i fuld overensstemmelse med gældende regler, normer og standarder. Vi tilbyder et bredt udvalg af ydelser, herunder el-eftersyn, fejlfinding, udskiftning og udvidelse af eksisterende installationer, etablering af tavler, belysning, kabler og kontakter. Derudover hjælper vi med løbende serviceaftaler, så installationerne altid er sikre, effektive og klar til fremtiden. For at sikre høj kvalitet benytter vi udelukkende produkter fra førende producenter, og vi arbejder efter dansk praksis og relevante standarder. Hos os får du ikke bare en elektriker – du får en faglig stærk samarbejdspartner, der tager ansvar for både kvalitet, sikkerhed og fremdrift. Med base i både Trekantområdet, Aarhus og Aalborg dækker vi hele østkysten – helt fra Skagen i nord til Kolding i syd. Det betyder, at vi hurtigt kan rykke ud, uanset hvor opgaven befinder sig langs kysten. Når du vælger EL-TECH, vælger du en samarbejdspartner, der kombinerer erfaring, kvalitet og pålidelig service. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi står klar til at hjælpe med dit næste el-projekt.
Informações de contato
Porschevej 14, 7100, Vejle, Dinamarca
- info@el-tech.dk
- el-tech.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Strømafbrydelse
Vi ringede til elektrikeren, som bad os om at sende et billede af el-tavlen. Derefter fik vi et svar som løste problemet og derved sparede 1600 kr. som et besøg af elektrikeren ville have kostet.
skuffet over El-Tech
skuffet over El-Tech, vi fik lavet El arbejde for ca. 24000-25000 i efteråret 17 i forbindelse med nyt relæ og nyt køkken. Det var vi faktisk meget tilfredse med selvom prisen på ekstra arbejdet løb noget mere op en vi havde fået indtryk af.
Jeg havde jo håbet at med det samarbejde at have opnået en eller anden form for goodwill og et fleksibelt forhold.
I dag ringer jeg til dem angående en gammel stikkontakt med lysdæmper. og afbrydere som hænger ud af væggen med blotlagte ledninger i vores stue.
Jeg fik en besked om at den slags småting ville i ikke køre ud og give en pris på, jeg vil så modsat ikke bestille el arbejde uden at jeg har et prisoverslag da jeg som sagt sidst fik en væsentligt større regning en forventet.
Vi aftalte jeg kunne sende et billede på email. men jeg ved at det vil være svært for jer at se evt. udfordringer med en brækket ramme mm. på et billede.
Jeres mand sagde at jeg var velkommen til at se om jeg kunne få en anden Elektriker ud, det mente han ikke der var nogen der ville.
Det tog mig nøjagtigt 11 min at google en elektriker ringe og få en aftale med ham i morgen formiddag for et prisoverslag på opgaven. I øvrigt et firma i en by længere væk.
Jeg kan forstå jeres tilgang hvis jeg var en tilfældig person uden forudgående samarbejde med jer at i på den måde ikke ville bruge tid på dette. Men jeg må sige at jeg er lidt skuffet og overrasket over at jeg nærmest ikke fik tid til at forklare situationen inden i havde afslået.
Jeg synes ikke jeres kundeservice var top dollar i den her situation. ØV
Det var den mail jeg sendte efter at have Talt med El-Tech vejle.
Deres svar var at det ville blive 600 kr dyre for en opgave der koster 400 kr, og at de iøvriugt ikke havde tid. Så det var helt ok jeg fandt en anden.
Sjovt nok er deres mindste pris på en ny stik kontakt med en afbryder monteret 500 kr i efteråret, denne her opgave er noget større, men det fik jeg ikke lejlighed til at forklare. tror de har lidt for meget at lave.
Jeg kan således ikke anbefale El-Tech til privat kunder, ikke på grund af deres faglige kompetencer men på grund af deres kundeservice
vh. Simon
Som besvarelse på El-Tech's kommentar til min anmeldese
Kære El-Tech
Når jeg ikke har offentliggjort en anmeldelse på det udmærkede arbejde i udførte hos i November 17 var det fordi at prisen på det ekstra arbejde løb noget højere op en jeg var stillet i udsigt, jeres elektriker fortalte at der ikke var skrevet så meget på, men beløbet røg alligevel op i ca 8000 kr. Det er oven i de 16500 jeg betalte i det tilbud i havde givet.
Vi var overrasket over at der trodsalt var lavet så meget og at prisen var så høj, men det var jo op vores egen for anledning og vi synes faktisk i havde været imødekommende.
Skulle jeg skrive en anmeldelse den gang ville den bære præg af at prisen var overraskende høj. så jeg undlod da arbejdet var godt udført. og jeg så dermed også forventede en imødekommende tone når jeg kontaktede jer igen med stort som småt.
Jeg reagere i dag ikke så meget på jeres manglende ønske om at tage opgaven, men mere på jeres manglende lyst til at indgå i et godt kundeforhold også til en lille privat husstand der har benyttet jer før.
At i tager et beløb for besigtigelse eller synes en opgave er for lille/ ikke har tid er i jeres gode ret.
Jeg havde bare højere forventninger til min elektriker.

Meget dårlig kundeservice
Meget dårlig kundeservice. Jeg ringede angående eventuel reperation af et køleskab. Og fik som det første at vide, at jeg bare kunne købe et nyt. Troede først, det var en joke. Men medarbejderen som tog telefonen, var meget ubehøvlet og jeg måtte ikke engang forklare, hvad der var galt med køleskabet. Der blev sagt sagt cirka 10 ord i telefonen: "køb et nyt" "ikke over telefonen" (hans svar da jeg spurgte, om jeg måtte forklare, hvad der var galt med køleskabet) og "680 kr. hvis vi skal komme og kigge på det". Jeg var helt paf over, at man kan være så kundefjendtlig, når man driver en servicevirksomhed.
Svar til din efterfølgende kommentar:
Havde du sagt de ting i telefonen til mig, som du skriver i din kommentar og i den noget mere venlige tone, som du brugte, da du ringede mig op igen før, for at fortælle mig, at du havde svaret på min anmeldelse og ventede spændt på min respons (måske kunne jeg godt have undværet de sarkastiske kommentarer - men skidt nu med det.) så havde du ikke fået en dårlig anmeldelse af mig.
Jeg ringer til dig, fordi du er fagperson for at få et råd om noget, jeg ikke selv har forstand på. Du har muligvis ment det godt, men det var bestemt kke det indtryk, jeg fik, under vores korte samtale. Det firma jeg ringede til efterfølgende kunne også sagtens svare på mine spørgsmål på en pæn og kundevenlige måde. Tak for at du tog dig tid til at svare.

**!ADVARSEL! Til andre der overvejer at benytte El-Tech**
**Sender faktura for arbejde der hverken er bestilt eller udført**
**Uforpligtende Tilbud = Faktura**
Jeg bestilte via El-Techs hjemmeside et, "Uforpligtende tilbud", som der så flot stod. Det fortrød jeg!
En elektriker kommer hjem til os. Kigger på 6 stk indbygningsspots i loft, som skal skiftes til LED. Benytter ikke værktøj eller er i arbejde, piller dog to spots ud af loftet med fingrene for at kigge ledninger bag. Laver et tilbud til os, som vi ikke helt ved om vi skal takke ja til. Elektrikeren siger at han indtil videre kan skrive os i kalenderen. Vi ringer 20 minutter efter han er kørt, til El-Tech og takker nej til tilbuddet.
Elektrikeren er i vores hus i ca. 35 min.
Efter 2 uger, modtager vi en regning på 700kr for løn til pågældende elektriker, samt firmabil med måleudstyr. Jeg kontakter firmaet, som fastholder at deres elektriker altså har været i arbejde, fordi han har benyttet hans hånd til at pille spot ud.
Jeg skriver til El-Tech at jeg ikke vil betale en regning for et uforpligtende tilbud, og er desuden, på intet tidspunkt blevet gjort opmærksom på at jeg ville blive faktureret for tiden.
El-Tech fastholder, og mener nu at der er tale om et el-eftersyn, jeg åbenbart har fået lavet. Jeg tilkendegiver at det på ingen måde er det jeg har bestilt, men at jeg i telefonen den dag jeg ringede, spurgte om de ville komme og give tilbud på skift af spots. El-tech oplyser at de nu kan huske at det var et eftersyn jeg havde bestilt, og at det altså også var et el-eftersyn der var registreret i deres system. Altså mit "tilbud", var nu pludselig blevet til, at der også var bestilt/lavet et el-eftersyn, og at dette var at betegne som arbejde de måtte fakturere for.
Et kig på anmeldelser rundt omkring på nettet (El-techs facebookside, trustpilot, Krak, Google etc), viser at jeg langt fra er den eneste kunde der har haft sådan en oplevelse, eller lign oplevelse med El-tech.
Jeg vil stærkt fraråde alle at benytte dette firma, da de, i hvert fald i mit tilfælde, undlader at fortælle om hvad der koster penge, sender regning for arbejde jeg hverken har bestilt eller fået udført. Firmaet var på ingen måde til at nå til enighed med, og var fuldstændig ligeglade med kunders rettigheder, og hvad der står i købeloven. De skrev at de vil springe rykkerne over, og gå direkte til inkasso. De driver, efter min mening, forretning på en meget ubehagelig måde.
Beløbet er desværre for småt til at man kan køre sag i forbrugerklagenævn, så jeg har nu betalt fakturaen under protest, og må nu undersøge, sammen med min advokat, hvordan det videre forløb nu skal være.
Som man kan se på de andre anmeldelser af El-Tech, på nettet, kommer der formentlig et svar fra Firmaet, hvor de skriver lidt om at der selvfølgelig er to sider af samme sag osv. Og bevares, det er også rigtigt. Det her var så min side af sagen her.
Jer, andre kunder der måtte overveje at benytte El-Tech, kan jo så læse El-Techs modsvar, og sammenholde det med min anmeldelse her, og de mange andre dårlige anmeldelser der er lavet af andre kunder, og lave jeres egen vurdering herfra: Er det her et firma jeg stoler på, og har lyst til at benytte?
Ja, jeg ved dælme godt, hvad mit svar ville være!

DÅRLIG FORRETNINGETIK NÅR DET GÅR GALT
BRUG ALDRIG EL-TECH team til at få udført dine elektriker opgaver.
EJEREN er UÆRLIG hvis elektrikeren kommer til at lave en skade.
I sommeren 2015 skulle vi have trukket nye kabler til el i vores køkken. Under arbejdet ødelægger elektrikeren den eksisterende ledning, så han er nødt til at t
række en ny.
Manden er meget stresset, da en anden kunde venter.
Da han vil gøre klar til en ny ledning glemmer han at kigge på den anden side af væggen. Der går et rør ud af væggen fra badeværelset. Han borer derfor direkte ind i vandrøret så vi får vandskade i væggen..
Vores forsikringsselskab har forsøgt at rette en regressag mod Ejeren fra eltech hvor de også har forsøgt at få vores selvrisiko på 2100 kr tilbage. Ejeren af eltech vil ikke anerkende sit ansvar og kalder det for hændeligt udheld.
Ja det kan ske for selv den bedste men man burde som elselskab erkende sin fejl..
Vi har været rigtig glade for eltech og har lagt en del penge der...
Vi er så uforstående overfor hvorfor vi skal stå med en ekstra regning på 2100 kr for en selvrisiko med noget vi ikke selv er skyld i.
Vores bekendtskab med eltech er desværre slut.
D. 17/10
Som angivet nedenfor har ejeren svaret på min anmeldelse. Tak for det
Du har angivet at det var et mellemliggende mellem mig og mit forsikringsselskab.
Det er ikke korrekt, da jeg selv har talt med dit forsikringsselskab, hvor du har en ansvarsforsikring. De kendte ikke til sagen fordi du selv skal anmelde den. Du ville ikke oplyse forsikringsselskab til Lærestandens brandforsikring og din mail korrespondance bar præg af manglende ansvar.. ‘ej forsætligt skrev du”. Men der var så to hjemme til at vidne det.
Så du er heldig.. de opgav kravet fordi du blev ved med at holde fast. Men det er virkelig dårlig forretningsetik at man vælger at lade andre bøde for deres fejl. Skyder du skylden væk en gang mere, så kaster jeg op.
Så så ville det være dejligt at du betalte de penge.

uforpligtende tilbud
Det betyder, at du skal betale 800,- for at en teknikker kommer ud og kigger på fejlen, uden at tage hænderne op af lommen. Han konstaterede det samme som jeg havde fortalt i telefonen. Så jeg skal betale 800,- for absolut ingen ting.

Resposta da el-tech.dk
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.