Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elbuco maakt de negatieve reviews hier niets uit, dit hebben ze vandaag aan mij kenbaar gemaakt. Ik krijg een 200 cm topper geleverd ipv een 210. Ben al een maand bezig het omruilen van deze topper. E... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het is jammer dat 1 ster het minimum is, want zelfs dat verdienen die oplichters niet. In april 2025 was het lease contract van mijn bed geëindigd. Ik heb toen een heel wazig mailtje gehad, waarin je... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag onze nieuwe wasmachine en droger binnen gekregen. De 2 jongens die ze kwamen brengen en installeren waren netjes en vriendelijk en alles werd goed uitgelegd over hoe alles werkte, ook de app w... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Profesional bezorgers/ monteurs Zeer behulpzaam en vriendelijk. Was even in stress met hoe en wat. En ze waren geduldig en geruststelling met dat ze de oude apperaten zelf onkoppelde en meenemen... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

2,1

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

50 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Schijt bedrijf

Schijt bedrijf . Staan aan je deur als je telaat betaald . Bellen ze zon 50x op een dag . Moest hun nummer blokkeren omdat ik constant werd gebeld . Het is gewoon stalken wat ze doen

19 de julho de 2024

Top levering

Top levering.
Vriendelijke en behulpzame personeel kwam een wasmachine omwisselen. Ze hebben de droger en wasmachine nu op de goede plek gezet. Moest een langere slang op de wasmachine, dat was geen probleem. Gingen rustig en goed te werk. Waren er met een half uur mee klaar. Uitleg was ook goed. Aardige mannen. Ik zeg.....top bedrijf met wat ik nu heb meegemaakt.

27 de maio de 2024

Wat een slechte service

Elbuco werkt samen met Dekbed Discounter. Zij zorgen voor de betalingen bij lease contracten. Ik heb al 10 maanden een klacht lopen bij DD. Ik forward de mails naar Elbuco, maar het wordt volledig genegeerd. Ze blijven om het geld vragen. Het interesseert ze niet dat het bed onbruikbaar. Zij schuiven het af op DD en nemen totaal geen verantwoordelijkheid.
Ik ga nu de geschillencommissie inschakelen.
Wees gewaarschuwd.

2 de abril de 2024

Slechte communicatie

Slechte communicatie!
Reageren traag. Komen niet tot oplossingen.
Telefonisch slecht bereikbaar je word meerdere keren doorverbonden zonder resultaat.
Misleidende mails.
Misleiding in het algemeen.

Gewoon geen goed woord voor over.

4 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een top service van jullie…

Wat een top service van jullie personeel gewoon bijna 1 uur bezig geweest om een wasmachine te plaatsen omdat ze er nauwelijks bij konden echt petje af en super vriendelijke mannen echt dank jullie wel voor de goede service

15 de março de 2024

Waardeloze service

Waardeloze service, absoluut geen aanrader, je betaald service kosten, maar hulp blijft niet komen, whatever pech met mijn leasefiets, willen ze niet helpen, nooit meer bij Elbuco leasen. 20 x inmiddels gebeld, geen fiets om naar mijn werk te gaan. Ik raad iedereen af om maar iets bij Elbuco te leasen, onbegrijpelijk dit. 1 sterretje is al teveel voor deze instantie, geld innen kunnen ze direct, maar nodige hulp aanbieden doen ze ook niet, Elbuco is geen goede lease maatschappij.

14 de fevereiro de 2024

Profesional bezorgers/ monteurs

Profesional bezorgers/ monteurs
Zeer behulpzaam en vriendelijk.
Was even in stress met hoe en wat.
En ze waren geduldig en geruststelling met dat ze de oude apperaten zelf onkoppelde en meenemen en dat de nieuwe werden geinstalaieerd zelfs met controle dat ze werkte. Wat een heerlijk service heb ik gekregen. Toppers gewoon

8 de fevereiro de 2024

Onduidelijk, onvriendelijk personeel.

Eigenlijk nog geen ster waard.
Al sinds 2018 lease ik een bed.
Tot augustus dit jaar liep het contract, maar ze blijven bedragen afschrijven, zonder contact met je op te nemen over het verdere verloop na contractperiode.
Ik ben er achteraan gegaan, had in januari 2023 een bedrag gekregen waarvoor ik kon overkopen. Dit bedrag hebben ze ineens verhoogd. Zo’n twee week geleden contact met een zeer onvriendelijk personeelslid gehad, waarna ik de dag daarna weer heb gebeld. Want er werd een ander bedrag te betalen gestuurd, dan eerder besproken. En dat heb ik dus betaald want dat bleek goed te zijn. Waarna ineens nog 1 x dat bedrag werd afgeschreven en nog 2 maal een bedrag van 60 euro.
Waarom en waar het naar toe gaat, geen flauw idee. Maar een klacht indienen of duidelijkheid krijg je van het personeel van Elbuco niet.

Ik heb alle moete gestoken in het duidelijk krijgen van de situatie gestopt. Maar vervolgens komen ze hun afspraken keer op keer niet na. Alleen maar dikke bedragen afschrijven.

27 de janeiro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.